Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]
Stäng
Stäng
Stäng
1
2
3
4
5
STYLING
airbump®
TRIVSEL
PEKSKÄRM
FÖRBRUKNING
FÖRDELAR MED C4 CACTUS
STARTA!
VÄLJ AIRBUMP®
KOMBINATIONER.
AIRBUMP®
VÄRLDSEXKLUSIV
DESIGN & TEKNOLOGI
SKYDDAR MOT SMÅSKADOR
KUNDVAGN
DÖRR
UFO
panoramaglastak
avslappnad
och vänlig atmosfär
ger dig mer ljus
ALLA FUNKTIONER I
EN 7-TUMS PEKSKÄRM
7 knappar
KLIMATANLÄGGNING
HJÄLPFUNKTIONER
MULTIMEDIA
NAVIGATION
INSTÄLLNINGAR
CITROËN MULTICITY CONNECT
MOBIL
LÅG FÖRBRUKNING
FRÅN
,
9
9
9
9
9
9
LITER PER 100 KM
CO2-UTSLÄPP FRÅN 82 G/KM
Prova den!
Konfigurera den!

DESIGN

 Förenar stil och enkel användning i det dagliga livet. Läckra grafiska detaljer som samtidigt är funktionella. Citroën C4 Cactus är en ny typ av crossover med sin nya hoppfulla design.

Airbump®

" Varför bara skydda din smartphone och inte din bil? "

Mark Lloyd, huvuddesigner C4 Cactus
520x293_Airbump_Citroen_C4_Cactus_Coupe

Airbump® är ett lyckat exempel på hur man förenar stil med nytta. Det mjuka skinnet är en världsunik nyhet som skyddar bilen mot dagligt slitage.

Och vilken är hemligheten? En mängd luftkapslar i ett följsamt TPU-hölje (termoplastisk polyuretan) som inte kräver något underhåll.

Du kan anpassa din C4 Cactus med 4 olika Airbump®-färger: Dune, Chocolat, svart och grå. Nu är det din tur!

Prova med olika Airbump®!

Instructions

Ljussignatur

C4 Cactus - Signature lumineuse

Framsidan på C4 Cactus karakteriseras av den tekniskt avancerade optiken med LED-varselljus som framhäver strålkastarna som är integrerade i Airbump®.

En djärv personlighet!

C4 Cactus - Personnalité audacieuse

Citroën C4 Cactus uttrycker sin djärva stil i de grafiska elementen som även har en praktisk funktion, som exempelvis takbågarna som kombinerar stil och ändamålsenlighet.

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Allt för att förenkla tillvaron i bilen. Breda framsäten som ger intryck av soffa, smarta förvaringslösningar där allt är lättåtkomligt, en öppen och inbjudande interiör. C4 Cactus ger en trivsam upplevelse.

Top Box: handskfack i koffertstil

Citroen_C4_Cactus

Vad sägs om ett handskfack direkt åtkomligt ovanpå instrumentbrädan? Det är det som är Top Box! Med det här generösa förvaringsutrymmet (8,5 liter) har du alltid dina saker inom räckhåll.

Soffinspirerade säten!

De breda framsätena i Citroën C4 Cactus har utformats för att få en trivsam soffkänsla. Allt för din komfort. En avslappnad körupplevelse.

Panoramatak: Släpp in dagsljuset

Det stora panoramaglastaket med värmeskydd har exceptionella mått och ger ett jämnt, filtrerat ljusinsläpp i kupén. Ljust. 

SMART TEKNIK

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus har en rad smarta tekniska lösningar med fokus på välbefinnande och säkerhet. Det handlar om funktioner som du har verklig nytta av i vardagen, bland annat körhjälpmedel.   

Uppkopplad mot omvärlden

Helt digitalt, helt intuitivt. Alla reglagen i Citroën C4 Cactus är samlade på en enda skärm. Som standard är bilen utrustad med en 7-tums pekskärm med sju knappar som ger tillgång till alla funktioner med ett enda klick.

En crossover med bekväm uppkoppling

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

I de versioner som är utrustade med elstyrd ETG-växellåda har den traditionella växelspaken ersatts av systemet Easy Push. Det här enkla reglaget består av tre knappval: D står för Drive (framåt), N för neutralläge och R för Reverse (backa).

600x399_Airbag_In_Roof_C4_Cactus.jpg

Krockkudde i taket

Krockkudden i taket är en världsunik nyhet som gör det möjligt att kunna flytta bort krockkudden från instrumentbrädan och frigöra utrymme för förvaring. Den utvecklas naturligt längs vindrutan, med utmärkta säkerhetsprestanda.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

Magic Wash

Tack vare Magic Wash, spolarmunstycken direkt integrerade i änden på torkarbladen, bevaras sikten, smuts på motorhuven elimineras och förbrukningen av spolarvätska minskas!

Körhjälpmedel

PARKERINGSSENSORER BAK

BACKKAMERA

HILL HOLD STARTHJÄLP I BACKE

STATISKT KURVLJUS

1500x646_Park_Assist_C4_Cactus.jpg

Parkeringen av din Citroën C4 Cactus förenklas med hjälp av parkeringssensorerna bak.

Backar, vänder och parkerar gör du enkelt och problemfritt med hjälp av backkameran som visar en bild på 7-tumsskärmen.

Funktionen starthjälp i backe bromsar bilen automatiskt i två sekunder, så att du kan starta i backar som överstiger 3 % utan att vara rädd att bilen ska rulla bakåt.

Statiskt kurvljus är en funktion som ger ett extra ljusknippe inuti kurvor och på så sätt ökar sikten och tryggheten.


En låg driftskostnad

Citroën C4 Cactus har ett pragmatiskt förhållningssätt som kombinerar körglädje med låga driftskostnader.


Optimerad vikt

307x132_Consommation_C4_Cactus.jpg

Den minskade vikten hos C4 Cactus förklaras av innovationer som panoramaglastaket med värmeskydd som gör att det inte behövs någon avskärmning och rengöringssystemet Magic Wash. 

Driftsekonomi

307x132_cout_Usage_C4_Cactus.jpg

Tack vare den optimerade vikten har driftskostnaderna för Citroën C4 Cactus skurits ner med närmare 20 procent jämfört med likvärdiga fordon inom segmentet kompakta sedanmodeller.

Minskad förbrukning

307x132_Consommation_2_C4_Cactus.jpg

Den senaste generationens motorer, PureTech (bensin) och BlueHDi (diesel), gör att både bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen blir lägre hos C4 Cactus.

Motorer

C4 Cactus är utrustad med motorer av den allra senaste generationen med liten cylindervolym. Dessa moderna och effektiva motorer uppfyller Euro6-bestämmelserna (bensinmotorn PureTech och dieselmotorn BlueHDi med Stop & Start) och är ytterst bränslesnåla.

BLUEHDI

PURETECH

Motorn BlueHDi 100 S&S innebär ytterligare ett steg på vägen mot en renare dieselmotor med rekordlåga koldioxidutsläpp (från 82 g/km) och minskad bränsleförbrukning (från 3,1 l/100 km). Med en dynamisk accelerationsförmåga behöver du inte göra avkall på körglädjen.
Motorn PureTech 82, med 3 cylindrar och en cylindervolym på 1,2 l och en turoboladdad motor, PureTech 110, med central direktinsprutning och dubbel VVT finns även tillgängliga.

Top