Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

1
2
3
4
5
+
+
9
,
9
,
9
2

DESIGN

Skulpterade linjer, säker stil, harmonisk design … Nya Citroën C4 har en unik karossform, med välbalanserade proportioner och en mängd små detaljer som sticker ut: den skulpterade fronten, den svarta bakspoilern och de strömlinjeformade strålkastarna. En modell med stilsäker framtoning!

VI RIKTAR STRÅLKASTARNA MOT DEN SENASTE TEKNIKEN!

Nya C4 har försetts med den senaste generationens ljussignatur. Uttrycket i de strömlinjeformade framlyktorna förstärks av användningen av LED-varselljus.

Bakpartiet på nya C4 har också fått en ny framtoning med en ljussignatur med 3D-effekt. Lyktorna ger bakluckan ett stilrent och avskalat utseende som förstärker bilens klass och stil. Lätt igenkännlig vid första anblicken!

INVÄNDIG DESIGN

C4:s kupé är framtagen för att ge passagerarna en unik upplevelse. Det märks inte minst i materialen och de fina detaljerna:

En sober och modern instrumentbräda med inbyggd 7-tums pekskärm.
Bekväma och stabila säten.
Genomtänkta detaljer i krom på rattkommandon, luftmunstycken och växelspak.

KOMFORT

När du kliver in i Citroën C4 lägger du först märke till de otroligt bekväma sätena. Förarplatsen bjuder på optimal körkomfort tack vare justerbart svankstöd och den elektriska massagefunktionen.  Ryggen får ett bekvämt stöd hela vägen!

STORT LJUSINSLÄPP OCH FRI SIKT

Nya Citroën C4 har stora glasade ytor. Det stora panoramaglastaket på 1,3 m² med elstyrd gardin släpper in ljuset i kupén och ger ökad sikt. Alla passagerare kan njuta av dagsljuset.

LJUD OCH LJUS!

Optimal ljuddämpning

Ljuden absorberas så nära källan som möjligt:  
- En ljudisolerad framruta med dämpande film.
- Ljudabsorberande komponenter i motorhuven.
- Optimal täthet.

DENON HiFi-system

Musiksystemet (med förstärkt baslåda) i Citroën C4 är framtaget med 3D-ljudteknik och har försetts med en ljudbehandling som garanterar optimal ljudkvalitet och ger alla passagerare en njutbar och avkopplande lyssnarupplevelse.

Bekväma utrustningsdetaljer

C4 är framtagen för att ge högsta möjliga komfort för förare och passagerare: förarplats med alla kommandon bekvämt inom räckhåll, 12 V-uttag, ficklampa med praktiskt förvaringsfack i bagageutrymmet och ett 230 V-uttag (beroende på version).

RYMLIG OCH MÅNGSIDIG

Rymlig och mångsidig med kompakta yttermått – Citroën C4 är en bil med bekväma mått: Axelavstånd på 2 608 mm och rymligt baksäte.

MER PLATS

Bagageutrymmet på Citroën C4 rymmer hela 408 liter. Du får plats med fem personer i bilen plus allt bagage.

MER KOMPAKT

Nya CITROËN C4 är mer kompakt med måtten 4,33 m lång, 1,79 m bred och 1,49 m hög.

SMART TEKNIKPEKSKÄRM

NYCKELFRITT LÅS- OCH STARTSYSTEM

DÖDAVINKELN-VARNARE

STATISKT KURVLJUS

STARTHJÄLP I BACKE

Via den nya pekskärmen på 7 tum hanterar du mediefunktioner, telefon, olika inställningar i bilen och den nya navigationen med pekteknik.

1500x646_TECHNOLOGIE-4.jpg

Du hittar också nya funktioner som förenklar körningen, till exempel nyckelfritt lås- och startsystem som låter dig starta bilen med bilnyckeln kvar i fickan.

Flera funktioner bidrar till ökad säkerhet på vägen. Dödavinkeln-varnaren på nya C4 informerar föraren om att det finns en bil eller motorcykel i den döda vinkeln. En orange lysdiod på backspegeln tänds på den sida det gäller.

Dimstrålkastarna fram med statiskt kurvljus ger en extra ljusstråle i bilens körriktning och förstärker ljuset i en vinkel upp till 75° till höger eller vänster om bilen.

Starthjälpen i backe är en funktion som verkligen underlättar körningen. Systemet förhindrar att bilen rullar åt fel håll när du startar och släpper bromspedalen. Ett perfekt exempel på användbar teknik.

BYT FIL SÄKERT!

Med dödavinkeln-varnaren på nya Citroën C4 byter du fil säkert och varnas via backspeglarna.

LÅG DRIFTSKOSTNAD

Citroën C4 är försedd med senaste generationens motorer.

BlueHDi-tekniken uppfyller kraven i Euro 6-standarden med koldioxidutsläpp på som lägst 86 g/km och en förbrukning vid blandad körning på som lägst 3,3 l/100 km.

Bensinmotorerna PureTech med turbokompressor garanterar hög prestanda och låg bränsleförbrukning på samma gång, tillsammans med rekordlåga koldioxidutsläpp.

Nya motorer som ger både högre prestanda och minskad förbrukning.
Citroën C4
Från 154.900 kr
Privatleasing från 2.590 kr/mån inkl. service ?
Nouvelle Gamme Citroën C4

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng
Top