Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer
Stäng
Stäng
Stäng

EN ATTRAKTIV PROFIL
SOM DRAR BLICKARNA TILL SIG


GOTT OM UTRYMME FÖR ALLA

MODUTOP ?
FÖRVARINGSFACK
I INNERTAKET

UPP TILL 3000 LITER BAGAGEUTRYMME
NÄR DU BEHÖVER

JA
TILL

ANVÄNDBAR
TEKNIK

DESIGN

1500x646_Design.jpg

Klassiska Berlingo har en lätt igenkännlig profil! I den här nya versionen sticker Berlingo ut ännu mer bland övriga bilar med en extra uttrycksfull design. En bil du lägger märke till på vägen!

EN BIL FÖR ALLA!

Mer flexibel inredning

1500x646_DESIGN_3.jpg

Nya Berlingo Multispace har en optimerad struktur som gör bilen ännu mer flexibel och rymlig.

En uttrycksfull front

Den nya kylargrillen, en kraftfullare stötfångare och en ny position för LED-varselljusen ger nya Citroën Berlingo Multispace en fräsch och uttrycksfull blick.

KOMFORT

1500x646_Berlingo_Bien_être.jpg

Nya Citroën Berlingo har en välkomnande och bekväm kupé som skapar en atmosfär av gemenskap för alla passagerare.

EN BIL ATT LEVA MED

Den optimerade strukturen gör nya Citroën Berlingo Multispace perfekt som fritids- och semesterbil.

FÖRVARINGSFACK ...I INNERTAKET

All förvaring under samma tak? Tack vare Modutop, med sin förvaringsbox i innertaket, öppningsbara bakruta och glasade ljusinsläpp, får du en ljus och trevlig kupé med många möjligheter. Prova att packa Berlingo och upptäck hur enkelt och smidigt det är!

SMART TEKNIK

Nya Citroën Berlingo Multispace har utrustats med en ny 7-tums pekskärm som ger instrumentbrädan ett luftigare utseende och låter dig navigera med hjälp av smidig pekteknik. Du kan se en karta i perspektiv, hastighetsgränser och få information om den aktuella trafiksituationen. Via skärmen styr du också alla mediefunktioner (radio, strömmad musik och anslutningar till externa enheter), samt din telefon (ring handsfree via Bluetooth, kom åt din telefonbok och hantera dubbla samtal).

ANPASSNINGSBAR INREDNING

Rymlig kupé

Den generösa kupén ger gott om plats för knäna även för baksätespassagerarna och det stora bagageutrymmet på 675 liter kan utökas till hela 3 000 liter om baksätena tas bort.

Mångsidig och praktisk

Smart och funktionell inredning är ledorden för Berlingo! De olika förvaringsutrymmena är väl fördelade över hela kupén och rymmer upp till 170 liter (beroende på version).

Trivsam atmosfär

1500x646_ESPACE_3.jpg

Hur inredningen ser ut är också viktigt för komfort och välbefinnande i kupén. Två nya klädslar: tyget QUAD Grå Délice med turkosblå sömmar och tyget LIBERIA med ockrafärgade sömmar.

Körkomfort

1500x646_ESPACE_4.jpg

Körkomforten är alltid optimal oavsett väglag. Framvagnen av typen pseudo-McPherson ger nya Berlingo en föredömligt exakt styrning med bibehållen körkomfort.

MIRROR SCREEN

Med funktionen Mirror Screen kan föraren dra nytta av apparna på sin smartphone via bilens pekskärm och även använda applikationer som Coyote, webbradio m.m.
500x500_Mirror_Screen.jpg

TRYGGHET PÅ VÄGEN

Grip Control

Active City Brake

Backkamera

Grip Control är ett avancerat antisladdsystem som optimerar drivkraften vid svåra vägförhållanden tack vare fem olika körlägen, som du kan välja mellan beroende på väglag.

Active City Brake är ett automatiskt nödbromssystem som förhindrar kollisioner i låga hastigheter. Vid hastigheter under 30 km/h känner en lasersensor bakom vindrutan av riskfyllda situationer och kommunicerar dem till färddatorn, som aktiverar den automatiska nödbromsen om det krävs.

Backkamera som visar en bild på den nya 7-tums pekskärmen när backväxeln läggs i. Bilden underlättar vid parkering och låter dig manövrera bilen tryggt och säkert.

BLUEHDi-TEKNIK

Nya Citroën Berlingo Multispace kan fås med de nya BlueHDi-motorerna, som har marknadens mest effektiva rening av dieselutsläpp. De svarar mot alla krav i den nya Euro 6-standarden och visar upp följande resultat för bränsleförbrukning och utsläpp:  

motorn BlueHDi 100 S&S med manuell växellåda: 4,1 l/100 km och 109 g CO2.
motorn BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,2 l/100 km och 109 g CO2
motorn BlueHDi 120 S&S med manuell växellåda (6 växlar): 4,4 l/100 km och 115 g CO2

Den minskade förbrukningen och reduktionen av mekanisk friktionsförlust gör de här motorerna ännu effektivare och den ökade prestandan ger extra körglädje.

BENSINMOTORER

Nya Citroën Berlingo Multispace kan fås med den kraftfulla och smidiga bensinmotorn PureTech 110, med en förbrukning på 5,1 l/100 km och utsläpp på 119 g CO2.
Stäng
Top