Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer
Stäng
Stäng
Stäng

DESIGN

Optimistisk design, trevlig personlighet och dynamisk stil! Citroën C1 är en temperamentsfull bil som drar blickarna till sig. För att ytterligare förstärka intrycket av en modern och trendig stadsbil har du möjlighet att välja till 15-tums lättmetallfälgar (diamantslipade), Color Pack (Sunrise Red eller White), kromade backspegelkåpor, skinnklädsel m.m. …

V2_500x500_c1-design-02

OEMOTSTÅNDLIG BLICK

LED-varselljusen hos Citroën C1 ger bilen en helt ny blick. Ljussignaturen med vertikal design förstärker den levnadsglada uppsynen.

FÄRGSTARK INTERIÖR

Djärv och levnadsglad både in- och utvändigt. Den avskalade instrumentbrädan har knappar i färg på multimediesystemets frontpanel, luftmunstyckena och växelspakssockeln.

Sätesklädsel i klara färger skapar en glad och optimistisk atmosfär i kupén.

KOMFORT

Coffre citroen C1

Citroën C1 är rymlig och bekväm med ett praktiskt och lättillgängligt bagageutrymme på 196 liter. Hatthyllan bak fälls undan när bakluckan öppnas.

BAGAGEUTRYMME UPP TILL 780 LITER!

Med nedfällda baksäten har bagageutrymmet en volym på hela 780 liter. Kupén har flera funktioner som låter passagerarna resa bekvämt:

    Automatisk luftkonditionering
    Förarsäte som kan justeras i höjdled
    Framsäten med memorerbara inställningar i 3-dörrarsversionen
    Sätesvärme
    Många smarta förvaringsmöjligheter

VÄGHÅLLNING

Nouvelle Citroën C1 - Tenue de route

Körglädje, komfort och trygghet oavsett vägtyp. Nya Citroën C1 har bekväm fjädring av högsta klass, vilket ger en smidig och säker väghållning i alla situationer.

Med sina begränsade mått är nya C1 en av de mest kompakta och mångsidiga stadsbilarna på marknaden.

SÄKERHET

Nouvelle Citroën C1 - Sécurité

Citroën C1 har 6 krockkuddar som standard och ESP (elektroniskt antisladdsystem) som stabiliserar bilen i körriktningen i händelse av sladd. Fartbegränsare och däcktrycksvarnare bidrar också till tryggheten på vägen.

C1 erbjuder Active City Brake som tillval, en funktion med automatisk inbromsning i hastigheter upp till 30km/h, och avåkningsvarnare (AFIL), ett system som varnar om en vägmarkering korsas.

SMART TEKNIK

Tableau de bord C1 citroen inside

Nya Citroën C1 lägger fokus på smart och lättanvänd teknik.

PERFEKT I STADSTRAFIKEN!

BACKKAMERA

STARTHJÄLP I BACKE

PEKSKÄRM

NYCKELFRITT LÅS- OCH STARTSYSTEM

La Nouvelle Citroën C1,  c’est aussi une conduite détendue avec des aides à la conduite directement accessibles. Ainsi, pour simplifier les manœuvres telles que le stationnement dans les espaces les plus étroits, elle dispose d’une caméra de recul, dont les images de la vue arrière sont visualisées sur la Tablette tactile 7’’ au passage de la marche arrière.

Système d’aide au démarrage en pente :  proposé de série, il peut s’avérer très utile en ville lors de sorties de parking souterrains pentues par exemple. Cette fonction maintient automatiquement le véhicule freiné durant 2 secondes et permet un redémarrage en toute sérénité sur des pentes supérieures à 3 %.

 

Dashboard Citroen C1

Nya Citroën C1 lägger fokus på smart och lättanvänd teknik. Den färgstarka 7-tumspekskärmen är ett tydligt exempel. Den är placerad centralt på instrumentbrädan och via den kommer du åt färddatorn och alla mediefunktionerna (telefon, ljudfunktioner).

La citroen C1 grise et rouge en ville red city

Nya CITROËN C1 har även försetts med nyckelfritt lås- och startsystem. Det innebär att bilen kan låsas upp och startas utan att du behöver ta upp den elektroniska nyckeln ur fickan eller väskan.

UPPKOPPLAD VIA DIN SMARTPHONE

Den färgstarka 7-tumspekskärmen är ett tydligt exempel. Den är placerad centralt på instrumentbrädan och via den kommer du åt färddatorn och alla mediefunktionerna.


Pekskärmen låter dig också styra funktionerna på din smartphone: navigation, telefon, adressbok, musik, webbradio ... plus alla andra praktiska appar som kan användas under färd.

LÅG DRIFTSKOSTNAD

VTI 68 Stop & Start

Motoralternativet VTi 68 med en 5-växlad manuell växellåda, kombinerat med Stop & Start, placerar nya Citroën C1 i toppskiktet när det gäller bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp*.

*Bränsleförbrukning vid blandad körning på 3,8 l/100 km och koldioxidutsläpp på 88 g/km.

PURETECH 82

Citroën C1 är utrustad med motorn PureTech 82. En 3-cylindrig 1,2-liters bensinmotor på 82 hk som använder sig av ny effektiv och bränslesnål teknik. Resultatet är en förbrukning på 4,3 l/100 km och ett CO2-utsläpp på 99 g/km, samtidigt som motorn är pigg och bjuder på en mycket behaglig körning. Njut av äkta körglädje!

*Rättslig information
Top