Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]
Stäng

DS 4 Crossback

EN DYNAMISK LIVSSTIL

DS 4 Crossback är en äkta DS - en bil med äventyrsprofil som utlovar starka upplevelser. Hos DS 4 Crossback hittar du alla de nyckelegenskaper som utmärker DS modeller:   
- djärv, nyskapande design
- förfining och detaljkänsla
 - dynamiska och säkra vägegenskaper
- en satsning på ny teknik

Fördelar

  • Djärv, nyskapande design
  • En fängslande blick tack vare den nya DS LED Vision-tekniken
  • Crossoverprofil
  • Förfining och detaljkänsla
  • En förarplats som lockar till långresor
  • Motorer som är renare och kraftfullare än någonsin tidigare
  • Skräddarsydd teknik med uppkopplade tjänster

DJÄRV, NYSKAPANDE DESIGN

Den nya kylargrillen DS Wings ger bilen en unik och attraktiv stil

Fronten med DS Wings och DS LED VISION är en verklig signatur för märket

En elegant och robust profil som lockar till äventyr

DS 4 Crossback har tagits fram för dig som har en dynamisk livsstil.  En bil som andas frihet med en djärv och nyskapande design som är typisk för DS bilar!

Den kompakta karossen hos DS 4 Crossback, med sina eleganta och livsbejakande linjer, utlovar styrka, kvalitet och intensiva upplevelser. DS 4 Crossback är en bil för moderna äventyrare med sin på samma gång robusta och estetiskt tilltalande design.

 

 

Uttrycksfull design från alla vinklar

DS 4 Crossback är en mångsidig bil med äventyrsprofil, som kommer fram i designdetaljer som listerna på hjulhusen, den svarta fronten och svart spoiler, samt takbågarna. Bilens personlighet understryks också av att den har en högre markfrigång. Den högt placerade förarplatsen och panoramavindrutan ger en synvinkel i 45° som garanterar utmärkt sikt.

Med bilens starka, uttrycksfulla färgskala (orange tourmaline) kan du vara säker på att dra blickarna till dig både i stadstrafik och på landsvägen.

EN NY FRONT FÖR ETT NYTT MÄRKE

60 år efter original-DS bär DS 4 Crossback arvet från den legendariska modellen vidare.

Ny kylargrill som framhäver stilen

Att DS 4 Crossback är en äkta DS syns först och främst på fronten med den nya kylargrillen DS Wings som uttrycker framåtanda med en sofistikerad touch.

Hela fronten, där kylargrillen DS Wings kombineras med de nya DS LED Vision-strålkastarna, understryker bilens identitet.

DS 4 Crossback är en unik bil som drar blickarna till sig och inte lämnar någon oberörd.

En fängslande blick

Precis som DS 3 och DS 5 har nya DS 4 Crossback utrustats med märkets nya ljussignatur DS LED VISION.

DS LED Vision-tekniken består av:

- nya adaptiva strålkastare med kraftfull Xenon-teknik och LED-lampor,
- strömmande blinkerljus - en exklusivitet på marknaden,
- dimstrålkastare med LED-ljus och statiskt kurvljus.

LED-lamporna skapar en helt ny ljusprofil och gör att bilen känns igen både i dagsljus och på natten, tack vare de tre lamporna i varje strålkastare, som liknar infattade ädelstenar.
Xenontekniken förbättrar sikten och säkerheten.

CROSSOVERPROFIL

DS 4 Crossback är framtagen för att ge dig en känsla av frihet och äventyr både i stadstrafik och på längre resor. Den upphöjda förarplatsen som ger en trygg körupplevelse och den på samma gång robusta och eleganta designen gör DS 4 Crossback till något helt unikt på vägen. Smidig i stadstrafiken, dynamisk och bekväm på långa resor - DS 4 Crossback är en bil utöver det vanliga som lockar till äventyr.

De omslutande sätena och ratten som är platt nedtill framhåller bilens dynamiska stil och äventyrsanda och gör den till ett nöje att köra, samtidigt som du får en känsla av att bemästra vägen perfekt ( bland annat tack vare Intelligent Traction Control som ger optimalt fäste och rätt reaktioner på alla typer av vägar).

En perfekt kombination av komfort och dynamik!

FÖRFINAD INREDNING

Inredningen i DS 4 Crossback är den perfekta illustrationen av ett av DS kärnvärden: förfiningen och detaljkänslan. Varje detalj är påkostad och omsorgsfullt utförd!

Dynamisk design även på insidan!

Tuff äventyrare på utsidan men med en förfining och elegans i inredningen som kommer att tilltala esteten i dig.
Kliv in i DS 4 Crossback och låt dig förföras av:

- Materialen som förenar mjukhet med hög slitstyrka samtidigt som de behåller sin skönhet över tiden.
- Skinn som valts ut och bearbetats efter högt ställda krav: narvläder, nappaskinn och semianilinskinn.
- Sinnebilden för lyx och elegans i bilvärlden: exklusiva säten med klockarmbandsmönster samt instrumentbräda och dörrpaneler helt klädda i skinn.

Bara den skinnklädda instrumentbrädan kräver åtta timmars manuellt arbete som utförs av skickliga sadelmakare.  I DS 4 Crossback möts det bästa från två världar: skickligt hantverkskunnande kombinerat med en industriell framställning som garanterar perfekt kvalitet.

Äkta material av högsta kvalitet

Bara de bästa skinnkvaliteterna finns att välja mellan: däribland semianilinskinn - det finaste skinnet som används inom bilindustrin.

- Nappaskinn är ett narvläder som behåller hela tjockleken av det ursprungliga skinnet eftersom det har en helt, eller nästen helt, felfri yta (ingen slipning eller korrigering behövs). Skinnet genomgår ingen behandling för att få en enhetlig yta och är därför helt naturligt.
- Semianilinskinnet är ett naturligt narvläder som helt behåller skinnets egna struktur, samtidigt som det är perfekt anpassat för att användas som bilklädsel. Ytbehandlingen är oerhört lätt och tunn för att behålla lädrets naturliga struktur så mycket som möjligt.

Alla skinn har tagits fram genom ett strikt urval och omsorgsfull bearbetning:
- Skinnet bearbetas i 21 olika etapper
- Det strikta urvalet görs hos Europas främsta leverantörer Det skinn som används väljs för sitt utseende (utan skavanker), sin behagliga yta, doft och färgskala.

De flesta skinn som används för nappa- och semianilinklädslarna kommer från Bayern, i södra Tyskland, och Österrike eftersom djuren där går på ängar utan taggtråd.

NY ENKEL OCH ANVÄNDARVÄNLIG PEKSKÄRM

Med den nya färgpekskärmen på 7 tum, som drar nytta av PSA-gruppens senaste landvinningar inom HMI (Human-Machine Interface), bjuder DS 4 Crossback på en verkligt högteknologisk körupplevelse. Den här pekskärmen av senaste generationen ger dig inte bara tillgång till bilens funktioner på ett enkelt och smidigt sätt ( 66% färre knappar totalt, från navigering till musik). Den låter dig också dra nytta av funktionen Mirror Screen, det vill säga möjligheten att kopiera skärmen på din telefon (Android eller iPhone) till bilens pekskärm.

NYHET:  DS 4 Crossback är den första DS som erbjuder CarPlay®-anslutning för iPhone.
Flera av tjänsterna kan användas på ett trafiksäkert även medan du kör (vissa funktioner kan vara blockerade under körning, till exempel SMS som bara kan dikteras och inte skrivas).

Läs mer: länk till aktuell sida
 

EN MEDVETEN SATSNING PÅ NY TEKNIK

Den senaste utrustningen och nya uppkopplade tjänster

Intelligent antispinnsystem

Oavsett typ av väg eller motoralternativ, hjälper systemet, tillsammans med ESP, till vid start på halt underlag och ger bra grepp och optimal drivkraft genom att förhindra att däcken slirar.

Dödavinkeln-varnare

En säkerhetsfunktion av senaste generationen som ger ökad sikt. En ljusdiod tänds på en av sidospeglarna för att varna föraren om en bil eller motorcykel befinner sig i döda vinkeln.

DS Connect

DS Connect är en tjänst med service dygnet runt veckans alla dagar, som är säker och gratis att ansluta till via ett inbyggt SIM-kort. I tjänsten ingår bland annat nöd- och assistanssamtal med lokalisering, men även andra funktioner ( till exempel läsa och skicka SMS, tillgång till din kalender, senast körda kilometrar) som är kompatibla med din iPhone/Androidtelefon - som första DS erbjuder bilen CarPlay®-anslutning för iPhone.

Avåkningsvarnare

DS 4 Crossback har utrustats med andra generationens avåkningsvarnare, som är ännu effektivare än föregångaren. Varje ofrivillig överträdelse av linjer i vägbanan utlöser en vibration i förarsätet.

750X423-NEWDS5-RECULcamera

Backkamera

En färgbild av hur det ser ut bakom bilen skickas från backkameran till bilens nya pekskärm på sju tum. Tack vare bilderna kan du backa och parkera enkelt och säkert.

Nyckelfritt lås- och startsystem

Med det nyckelfria lås- och startsystemet öppnar du enkelt DS 4 Crossback utan att ta fram nyckeln. Det räcker med att föra handen bakom ett av handtagen för att bilen ska låsas upp. För att starta behöver du bara trycka en gång på START-knappen.

Statiskt kurvljus

När du kör in i kurvor i låg hastighet (max 40 km/tim) ger dimstrålkastarna med statiskt kurvljus en extra ljusstråle i bilens körriktning och förstärker ljuset inne i kurvan eller korsningen.

Automatisk luftkonditionering med REST-funktion

Funktionen, som används vid korta stopp , ser till att ventilationen  upprätthålls för passagerarna i några minuter efter att motorn stängts av.

  • varierar beroende på batteriets laddningstillstånd.
  • funktionen aktiveras och kopplas ur med REST-kommandot.
  • automatisk styrning av luftflöde och luftfördelning.

Växlingsindikator

För att hjälpa dig att köra mer bränslesnålt, och därmed mer miljövänligt, har DS 4 Crossback utrustats med en växlingsindikator som analyserar din körstil och talar om när det är dags att växla upp.

Däcktrycksvarnare

Det här systemet kontrollerar automatiskt trycket i däcken under körning och känner av undertryck som kan påverka bilens stabilitet och säkerhet.

HARMONI OCH VÄLBEFINNANDE

" En helt ny design som förenar ett kompakt yttre med fem riktiga sittplatser och ett stort bagageutrymme:"

Dimension, kompakt & rymlig

Flexibilitet, bagageutrymme & förvarings

HiFi-system

Längd på 4,28 m
Bredd på 1,81 m
Höjd på 1,53 m

De kompakta måtten utvändigt (4,53 m lång, 1,85 m bred och 1,51 hög) ger två stora fördelar:
- bilen blir smidigare och mer reaktionssnabb
- du får lägre förbrukning och minskade koldioxidutsläpp.


DS 4 Crossback har plats för 5 personer och kan enkelt anpassas tack vare  det praktiska bagageutrymmet och de fällbara sätena.

DS 4 Crossback har generösa lastmöjligheter:
- Bagageutrymme på 359 liter VDA under hatthyllan
- funktionellt och anpassningsbart bagageutrymme (baklucka) som görs större genom att det delbara baksätet 1/3-2/3 fälls ihop

DS 4 Crossback erbjuder en högklassig ljudanläggning från Denon med:


- 2 extra högtalare (mitthögtalare och baslåda i bagageutrymmet)
- 6 kraftfulla högtalare som ger en oerhört njutbar lyssnarupplevelse i kupén.
Hela systemet ger en kraftigt förbättrad ljudkvalitet. Musikälskare kan njuta av en trogen återgivning av inspelningar och ett djupt, rent och distinkt ljud.
Nya DS 4
Från 204 900 kr ?
Stäng
Top