Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]

Under första kvartalet 2019 lanseras Citroëns andra SUV modell C5 Aircross

SE MER AV BILEN I VÅRA FILMKLIPP!

Inspirerad av Aircross-konceptet som avslöjades under 2015, är Citroën C5 Aircross en fanbärare som självsäkert bekräftar sin tydlighet: en unik attityd, energisk och självsäker, i linje med Citroëns DNA och SUV-principer.

 

 

597x339_Design_C5_Aircross-flou

EXTERIÖR DESIGN:
EN SUV SOM ÄR REDO ATT BESEGRA

C5 Aircross självsäkra karaktär uppdaterar SUV-segmentet. Dess exteriör är muskulös och robust men undviker arrogans genom balanserade, flödande linjer och övertygande grafik.
C5 Aircross bär Citroëns DNA: tvådelad signaturbelysning, fram- och bak tekniska ljus, takräcke, färgstänk och en ny variant på Airbump®.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

C5 Aircross markerar en viktig milstolpe i Citroën Advanced Comfort® med införandet av "Progressive Hydraulic Cushion™" - en världspremiär. Den erbjuder oöverträffad körkomfort, på typiskt Citroënmanér.

Passagerarutrymmet är fyllt av generösa förråd och gynnas av den bästa tekniken för en enklare körning och ett modern och övergripande närmande till komfort.
1500x646_CAC

FJÄDRINGSSYSTEM MED "PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHION™"

Baserat på sina ingenjörers erfarenhet och kunskap har Citroën utvecklat detta nya fjädringssystem vars syfte är att förbättra kvaliteten på filtreringen, något som Citroëns kunder länge uppskattat. 20 patent har registrerats.

 


Med "Progressive Hydraulic Cushion™" har man kunnat ge C5 Aircross en större cylindervolym som ger passagerarna en känsla av en ’flygande matta’ - det känns som om bilen svävar över ojämna vägbanor.

UTRYMMET OMBORD

747x322_Espace_Bord-flou

Med sina 2730 millimeters hjulbas - den största i sin kategori - erbjuder C5 Aircross klassens bästa levnadsvillkor, särskilt i den bakre sittzonen. Här finns även ett oräkneligt antal praktiska förvaringsområden (generöst handskfack, central lagringsanläggning etc.) och en rymlig, kubisk bagagelucka som rymmer 482 liter.

MASSAGESÄTEN

747x322_Confort_bord-flou

De breda, robusta sittplatserna i C5 Aircross bjuder passagerarna att infinna sig i en aldrig tidigare skådad reseupplevelse med oöverträffad komfort.

Framsätena erbjuder ett avancerat flerpunktsmassagesystem som fungerar via åtta luftfickor placerade över ryggstödet och har fem program att välja bland.

597x303_Toit_Pano

ÖPPET PANORAMASOLTAK

Med det öppningsbara panoramasoltaket på Citroën C5 Aircross kan du njuta av den friska luften så fort solen tittar fram! Detta svepande glastak har anmärkningsvärda dimensioner och fyller passagerarutrymmet med ett trevligt, filtrerat ljus, som även förbättrar välbefinnandet ombord.

När vädret tillåter, öppna din Citroën C5 Aircross helt för att njuta av din omgivning. Taket fälls in enkelt via breda paneler som glider. Belysningguider stödjer och visar rörelsen.

MOTORER

C5 Aircross är ordentligt utrustad med högpresterande motorer.

Citroën C5 Aircross har senaste generationens motorer och växellådor och kommer att vara den första Citroën som har Plug-in Hybrid PHEV bensinmotor.
1500x646_Superposition_Technos-flou

TEKNOLOGI

GRIP CONTROL & HILL DESCENT CONTROL

VISION 360

ADAPTIV FARTHÅLLARE

CITROËN NAVIGATION

BAKLUCKA MED HANDSFREEFUNKTION

Med Grip Control kan denna SUV ta sig an alla typer av terräng. Tillgänglig i fem lägen (standard, sand, snö, off-road och ESP OFF), kompletteras denna teknik med en kontroll- och säkerhetinnovation: Hill Assist Descent Control. På branta lutningar håller denna funktion C5 Aircross på låga hastigheter när man kör nedför, allt för att kontrollera dess bana.

 

 

360 Vision förmedlar den omedelbara närheten av C5 Aircross från ett fågelperspektiv på pekskärmen. Från denna nya flygvinkel kan föraren bedöma avstånd och närliggande hinder tydligare. Funktionen är speciellt praktisk i känsliga situationer som manövrering i trånga gränder eller trafik.

 

Adaptiv farthållare med stopp-funktion är ett assistanssystem som upptäcker bilen framför och håller ett säkert avstånd som föraren ställer in på förhand tills fordonet stannar, genom bromsning och acceleration.

 

 

Genom Citroëns 3D-navigationssystem använder Citroën C5 Aircross banbrytande teknik för att erbjuda många navigationsfördelar. Föraren behöver endast nudda vid HD 8-tumsskärmen eller använda röstigenkänningsfunktionen för att styra navigation, telefon och media utan att ta blicken från vägen.

Den innehåller också Mirror Screen (Apple CarPlay ™) så att smartphone-applikationer kan avnjutas på pekskärmen på ett säkert sätt.

520x178_Connect-Nav

Med C5 Aircross får du även handsfree-baklucka som visar sig vara mycket praktisk när armarna redan är tungt belastade. Med denna funktion kan bakluckan lätt öppnas från en sensor under den bakre stötfångaren:  bara dra foten under den och bagageutrymmet öppnas.

 

 

 

Top