Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

ghjhhjhjhjgh

GRÄNSLÖSA MÖJLIGHETER

Drömmer du om att resa iväg med hela familjen? Med Citroën SpaceTourer ligger världen öppen för dig! Trenden i bilvärlden går mot att resa flera tillsammans. Citroën SpaceTourer är en minibuss med charm och personlighet som gör resan enklare!

3 OLIKA LÄNGDER

SpaceTourer finns i tre olika längder (5.30 m, 4.96 m och 4.60 m) varav en kompaktversion, unikt i den här kategorin, med plats för upp till 9 personer. De kompakta måtten ger extra smidighet. 

500x500_toise_SpaceTourer.jpg

Med en höjd på endast 1.90 meter...

...får SpaceTourer plats nästan överallt. I SpaceTourer får du en rymlig minibuss som enkelt kör in i parkeringshus med begränsad takhöjd.

FAMILJ

BUSINESS

BUSINESS LOUNGE

GOTT OM PLATS FÖR HELA FAMILJEN

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Famille.jpg

Allt får plats i SpaceTourer - från äldste sonens gitarr till barnvagnen för familjens minsting.
Med sin förstärkta stomme klarar bilen även riktigt tung last. Håll med om att det gör livet lättare!

EN RESA I FÖRSTA KLASS

Skäm bort dina medpassagerare! Alla i bilen kan njuta av bilens komfort och bekväma säten.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

GOTT OM PLATS FÖR DINA KUNDER

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business.jpg

Businessversionen av SpaceTourer vänder sig framför allt till dig som arbetar i persontransportbranschen. Är du privatchaufför eller taxiförare?  Citroën SpaceTourer anpassas efter dina kunder. Vilka du än har som passagerare kan du vara säker på att de får en trygg och behaglig resa. 

SKRÄDDARSYDDA FUNKTIONER

Med sin höga standard och de flexibla valmöjligheterna (antal säten och utrustning) kan SpaceTourer enkelt skräddarsys efter dina behov i jobbet.
v2_Citroen_Projet_TRANCHE-7-2.jpg

RULLANDE KONTOR

v2_Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business-2.jpg

Business Lounge-versionen av Citroën  SpaceTourer kan inredas som ett rullande kontor. Perfekt för dig som inte har en minut att förlora - inte ens medan du reser

INSYNSSKYDDAT BAKSÄTE

Individuella säten i skinnklädsel med ryggen mot körriktningen, nedfällbart bord och extra mörktonade bakrutor ger passagerarna i SpaceTourer Business Lounge en bekväm resa, samtidigt som de är helt skyddade från insyn.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

HANDSFREEÖPPNING

3_test-visuel.jpg

Har du händerna fulla? Inga problem Skjutdörrarna på sidan kan enkelt öppnas genom att du för foten under stötfångaren bak. Praktiskt när du ska installera en bilbarnstol eller bälteskudde. 

HEAD UP-DISPLAY

Head up-displayen består av en transparent platta, direkt i förarens synfält, som visar viktig körinformation i färg. Du behöver aldrig ta blicken från vägen!
Citroen_Projet_TRANCHE-10.jpg

REKORD I LÅG FÖRBRUKNING

Alla tester bekräftar samma sak: Citroën SpaceTourer har den lägsta förbrukningen i sitt segment med 5,1 l/100 km och koldioxidutsläpp på 133 g. (BlueHDI 115 S&S BVM6).

Co2-utsläpp

CO2-utsläpp

test2_685x295_SpaceTourer_.jpg

Förbrukning

VILL DU VARA FÖRST?

För att hålla dig informerad om Nya Citroën SpaceTourer och andra spännade nyheter från Citroën - prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Citroën!

Top