Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]
Stäng

Under 2017 gör Citroën en offensiv satsning på suv-marknaden med två helt nya modeller. Efter C5 Aircross som presenterades på bilsalongen i Shanghai, riktas nu strålkastarljuset mot Citroën C3 Aircross. C3 Aircross är en mer kompakt suv-modell som kommer att börja säljas från hösten 2017 i Europa.

SE VIDEO

597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou

NYA GENERATIONENS SUV

Citroën C3 Aircross är en suv som utstrålar kraft, originalitet och fräschör. En bil som skiljer sig från mängden.

Den upphöjda motorhuven med Citroën-vinklar i krom och LED-ljussignatur ger ett intryck av styrka och trygghet.

De bakre sidorutorna är, precis som på konceptbilen C-Aircross, gjorda i polykarbonat med en färgad film som skapar en stark, grafisk kontrast i nivå med bakstolparna. Förarplatsen i nya generationens suv är högt placerad och ger dig en unik körkänsla.

KLARAR ALLA TYPER AV VÄGAR: GRIP CONTROL MED HILL ASSIST DESCENT

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

En suv som ger dig total kontroll! Högre markfrigång, stora hjul och Grip Control med Hill Assist Descent låter dig köra bilen på alla typer av vägar.

Citroën C3 Aircross anpassar framhjulens drivkraft efter väglaget och ser till att bilen håller hastigheten i nedförsbackar, även vid mycket kraftig lutning.

SMIDIG I STADSTRAFIK TACK TOP REAR VISION BACKKAMERA

747x322_Agilite_C3_Aircross-flou

Citroën C3 Aircross fungerar lika bra i stadstrafik som på landsväg och är enkel att manövrera. I stadstrafik har du användning av parkeringssensorer fram samt backkameran för att hjälpa dig att parkera.

Backkameran med Top Rear Vision visar en bra bild i 180° på pekskärmen av hur det ser ut bakom bilen.

 

RYMLIG OCH FLEXIBEL

Den höga karossen är smart utformad och gör Citroën C3 Aircross till den rymligaste bilen i sin kategori, något som bidrar till den ojämförliga komforten: De 5 sittplatserna har gott om utrymme för benen och ovanför huvudet.

Bagageutrymmet har en imponerande volym på 410 liter och kan utökas till 520 liter, tack vare det fäll- och delbara baksätet (2/3-1/3).

För extra flexibilitet kan passagerarsätets ryggstöd fram fällas ihop och ge en lastlängd på 2,40 meter.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

DESIGN SOM UTSTRÅLAR KRAFT OCH TRYGGHET

Nya C3 Aircross får en helt unik karaktär tack vare den kraftfulla motorhuven, kort och hög på samma gång. Det ger en bil som utstrålar kraft, något som understryks av ljussignaturen fram och bak, samtidigt som den välbalanserade profilen och karossens generösa kurvor skapar harmoni.

Den här suv-modellen har försetts med Citroëns klassiska ljussignatur med strålkastare i två rader. Det bidrar till en uttrycksfull front och en lättigenkännlig ljussignatur i linje med övriga nya modeller från Citroën.
 
Baktill understryker de markerade sidopartierna suvens bredd och kraft. Bakljusen med 3D-effekt visar att bilen tillhör samma familj som nya C3 och konceptbilen C-Aircross.

Robusta detaljer som skärmbreddare på sidorna i nivå med hjulhusen och svarta tröskellister för att skydda mot småstötar signalerar att C3 Aircross tillhör suv-segmentet.

Combinaisons_C3_Aircross-flou

30 KOMBINATIONSMÖJLIGHETER
– VÅGA FÄRG!

Med 8 karossfärger, 2 takfärger och 1 färgpaket att välja mellan kan du enkelt skapa din egen Citroën C3 Aircross. Totalt finns 30 olika kombinationer att välja mellan.

Inget har lämnats åt slumpen. De olika utseendealternativen är genomtänkta in i minsta detalj: du kan dessutom välja ett Orange Pack Color och få orange färgade takbågarna samt de bakre sidorutorna med persienneffekt, som matchar sidospegelkåporna och dekorlisterna kring strålkastare och hjulnav (i orangefärg).

Valmöjligheterna sträcker sig också till kupén med 3 olika inredningsalternativ:

Välj mellan standardinredning, Urban Red eller Hype Mistral som skapar sin helt egen atmosfär, med inspiration från modevärlden eller möbeldesign.

Du kan välja mellan klassiska färger eller dämpade kontraster. Det finns 2 olika hjultyper att välja mellan : stylade hjulsidor på 16 tum och diamantslipade aluminiumfälgar på 17 tum.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Nya C3 Aircross drar nytta av Citroëns stora kunnande vad gäller komfort och programmet Citroën Advanced Comfort®, som gör resan extra bekväm.

  • Målet är att göra varje resa till en behaglig upplevelse, genom att filtrera bort alla störningsmoment för förare och passagerare. C3 Aircross kan erbjuda:

        - bekväma säten med breda generösa sitsar
        - bekväm fjädring, utmärkande för Citroën och en verklig referens på marknaden, oavsett typ av körförhållanden
        - effektiv och genomtänkt ljudisolering som ger en behaglig ljudmiljö

PANORAMATAK SOM GÅR ATT ÖPPNA

Det stora, glasade panoramataket (nästan en meter långt) som går att öppna upp nästan helt, ger ett fantastiskt ljusinsläpp i kupén, både när det är öppet och när det är stängt, och gör resan njutbar för alla i bilen.

Varje resa blir en upplevelse.

Två eldrivna kommandon gör det enkelt att öppna och stänga taket och styra solgardinen för att reglera ljusinsläppet i kupén.

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Multifunktionskameran på överdelen av vindrutan känner igen hinder, som bilar som kör i samma rikning eller som inte rör sig. Sensorn agerar automatiskt på bromsarna från 5 km/h till 85 km/h vid eventuell risk för kollision.

UPPKOPPLING OCH PEKSKÄRM

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

Funktionen Mirror Screen, som du ansluter till via Android Auto, Apple Car Play™ eller MirrorLink®, låter dig använda apparna i din telefon på ett trafiksäkert sätt genom att visa dem på bilens pekskärm.

NAVIGATIONSSYSTEM

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

Nya generationens navigationssystem med uppkopplad information med TomTom Traffic.

3 BRÄNSLEEFFEKTIVA MOTORALTERNATIV

De nya bränslesnåla och kraftfulla motorerna bjuder på den senaste tekniken och lovar körglädje med en doft av äventyr. Den här suv-modellen kan fås med bensinmotorerna PureTech 82, 110 eller dieselalternativen BlueHDi 100. PureTech-motorerna fick utmärkelsen ”International Engine of the Year” 2015 och 2016 från UKi Media & Events' Automotive Magazines.

Den automatiska växellådan EAT6, tillsammans med Stop & Start-systemet, kan fås tillsammans med bensinmotorn PureTech 110. Bensinmotorn PureTech 130 och dieselmotorn BlueHDi 120 kommer med en sexväxlad manuell växellåda.
1500x646_Moteurs_C3_Aircross_Flou
Top