Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

.

UPPTÄCK C3 GENOM FILM

Förändringens vind blåser genom kompakt bil världen, med ankomsten av nya Citroën C3, helt i linje med dagens krav på en modern bil. Den är trendsättande och har en optimistisk konstruktion som uttrycks genom funktioner såsom färginsatser , grafiskt imponerande Airbumps®, och unikt uttrycksfull siluett som skiljer den från allt annat på vägen.

EN UPPSJÖ AV KOMBINATIONER

Nya CITROËN C3 kommer i ett brett spektrum av karossfärger (nio): Almond Green, Arctic White, Cobalt Blue , Shark Grey, Aluminium Grey, Ruby Red, Perla Nera Black, Power Orange och Sand...

Dessa kan du mixa och matcha för en stilren framtoning eller med kontrastrika färger. Du har även ett urval av tak färger (tre): Onyx Black, Aden Red, Opal White. Det finns totalt 36 möjliga kombinationer!

Något för alla helt enkelt!
597x507_perso_blur.jpg

NYA C3 KAN SKRÄDDARSYS PÅ MÅNGA, MÅNGA SÄTT

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

En eller tvåfärgad? Med eller utan Air Bumps®? Mysig eller avskalad interiör? Det finns stora möjligheter att skräddarsy nya Citroën C3 så att den passar just dig!

METROPOLITAN GREY-INREDING

tranche-6_1.228046.74.jpg

.

Denna interiörstil innebär ljusa färger för säten och instrumentpanel och uttrycker ett okomplicerat välbefinnande med mycket ljus och rymlighet.  

URBAN RED-INREDNING

tranche-6_2.228047.74.jpg

.

Denna interiörsstil, med färginslag på säten och instrumentpanel, utstrålar den typ av energi och puls som vanligtvis förknippas med en stadsmiljö.

HYPE COLORADO-INREDNING

tranche-4.228045.74.jpg

.

Denna interiörsstil lägger tonvikten på mode, genom klädsel med en smakfull blandning av textil och TEP.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nya Citroën C3 har självklart karaktärsenlig högpreseterande fjädringskomfort, för optimerad absorption av ojämnheter i vägen. Men det är inte allt: Nya Citroën C3, liksom kommande CITROËN modeller, tar ett helhetsgrepp över begreppet komfort för att inkludera välbefinnande i flera olika dimensioner, med ovanligt bekväma säten, panorama taklucka och rymlig interiör med generösa förvaringsfunktioner tar nya Citroën C3 komfort till en ny nivå!
Tranche-7.jpg

BADA I LJUS MED PANORAMAGLASTAK

747x322_Toit_vitré_Panoramique_blur.jpg

Förare och passagerare i nya Citroën C3 kan njuta av en ovanligt ljus interiör, en ökad känslan av rymd och kontakt med världen utanför. Ljusintensiteten är inställbar med hjälp av en inbyggd funktion i glastaket.

OMFATTANDE KOMFORT I KUPÉN

747x322_confort_habitable_blur.jpg

Sittplatserna i nya Citroën C3 är enastående bekväma. Lika bekväm som den där fotöljen i ditt vardagsrum! Och den horisontella instrumentbrädan förstärker intrycket av rymd och bredd.

Interiörstilen har en unik design med inspiration som hämtats utanför fordonsindustrin, med remmar på armstöden och textilier på instrumentbrädan, blir nya Citroën C3 en förlängning av ditt intresse för stil och design.

FÖRARASSISTANS: ALLT FÖR DIN SÄKERHET

För oss är säkerheten i våra bilar av högsta prioritet - oavsett om du kör en mindre eller större bil tycker vi att du har rätt till den senaste säkerhetstekniken.

STARTHJÄLP I BACKE

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Backstarthjälpen förhindrar att bilen rullar bakåt om du startar bilen i en backe när bromsen lossas. Tekniken aktiveras när lutningen är 3% eller brantare och stabiliserar bilen i cirka två sekunder.

DÖDAVINKELNVARNARE

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

Övervakningssystemet döda vinkeln känner av om det finns ett fordon i den döda vinkeln, och visar detta som ett piktogram i backspegeln. Detta system, som bygger på samma princip som parkeringssensorer, ger ett värdefullt upplyft i säkerhet på landsvägarvägar, i stadsmiljö och på motorvägar.

UPPKOPPLAD NAVIGATION

747x322_Navigation_Connectée_Citroen_C3_blur.jpg

Förutom den anslutna radio, hjälper navigationssystemet dig att undvika trafikstockningar och förbättrar guidningen med hjälp av av 3D-kartläggning. De större europeiska städerna mappas i "full 3D", det vill säga att många byggnader och monument visas texturerat i 3D för lättare igenkänning.

BACKKAMERA

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

För att ytterligare förenkla din körning, visas det som finns bakom bilen via backkameran när föraren väljer backväxeln. Till din hjälp finns även färgmarkörer på bildskärmen som visar avståndet till eventuella hinder.

MOTORER: BlueHDI DIESEL & PureTech BENSIN

Nya C3 är tillgänglig med en rad bensin- och diesel motorer (PureTech & BlueHDi) som ger körglädje samtidigt som nykter och miljövänlig .

Genom BlueHDi teknik, ett avgasblandningssystem med partikelfilter och SCR-teknik uppfyller motorerna i Nya Citroën C3 Euro 6-normen. Våra motorer är ett hållbart och effektivt svar på utsläpp från dieselmotorer. Med hjälp av avancerad ingenjörskonst har vi kan vi stolt presentera ett brett utbud av motorer som både är effektiva och ger körglädje.

HÅLL DIG INFORMERAD

Vill du veta mer om Citroën C3? Håll dig informerad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där kan du ta del av våra nyheter om bl.a. nya Citroën C3 som kommer till Sverige 2017.

Top