Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]

100% ELEKTRISK

Citroën Berlingo Electric ingår i Citroëns transportbilsprogram och riktar sig särskilt till företagskunder med en stark miljöprofil.
Bilen går mjukt och tyst och är bekväm att köra, utan att kompromissa med vardagens tuffa användningskrav.

Precis som versionerna med förbränningsmotor, görs Citroën Berlingo Electric i två olika längder: L1 (4,38 m) och L2 (4,63 m).

Nouveau Berlingo Electric blanc
Batterierna är helt integrerade under golvet bak, och bilen har samma utmärkta dynamiska köregenskaper och samma praktiska funktioner som motsvarande modeller med förbränningsmotor:
Citroën Berlingo Electric - Caractéristiques
  • Förarhytten Extenso, med plats för tre personer, ger ökad flexibilitet (ställbara och hopfällbara passagerarsäten) och utökade användningsmöjligheter.
  • Ett lastutrymme på upp till 3,7 m3 i L1-versionen och 4,1 m3 i L2-versionen.
  • Lastutrymmets längd på golvnivå är 1,80 m respektive 2,05 m och kan utökas ända upp till 3,00 m respektive 3,25 m med passagerarsätena hopfällda.
  • En lastvikt på upp till 695 kg.

BATTERIER

Batterierna, som bygger på litiumjonteknik, har en räckvidd på upp till 170 km. Batterierna kan laddas på två olika sätt:

Normal laddning:

Nouveau Berlingo Electric avant

Normal laddning, via 230 V-nätet, med en laddningstid på upp till 8 tim (14 A) eller 15 tim (8 A). Laddningstiden kan vara olika lång beroende på tillgänglig strömstyrka, vilken varierar mellan olika länder.

Snabbladdning:

Nouveau Berlingo Electric

Snabbladdning, vid en särskild laddningsstation med 380 V matarspänning och en laddningstid på högst 30 min för en laddning till 80 % (95 A).

+ MER ANVÄNDBAR TEKNOLOGI

Som en del av Citroëns koncept ”Creative Technology” har Berlingo Electric försetts med en rad funktioner som är helt nya inom segmentet:

Nouveau Berlingo Electric

Instrumentpanelen har en dedikerad kraftmätare som indikerar elförbrukning och elgenerering i realtid, en mätare som visar laddningstillstånd, en mätare som visar elförbrukning i värme- och luftkonditioneringssystemet och en indikator för återstående räckvidd.

Nouveau Berlingo Electric

Energiåtervinning – Vid fartminskning eller inbromsning använder nya Citroën Berlingo Electric den kinetiska energin för att ladda batterierna.

Nouveau Berlingo Electric

Kyla / värme - Luftkonditioneringen / värmesystemet i nya Citroën Berlingo Electric är helt elektrisk och har en "ECO" funktion för att begränsa energiförbrukningen.

Nouveau Berlingo Electric

Hill hold, starthjälp i backe - Nya Citroën Berlingo är standardutrustad med ”Hill hold” som förhindrar att bilen oavsiktligt rullar bakåt vid start i backe. Funktionen är kopplad till ESP-systemet (antispinn).

Top