Cher client,

Votre navigateur ne vous permet plus de profiter de l'ensemble des services du site www.citroen.fr

Afin de vous assurer une navigation agréable, conviviale et plus rapide sur le site, nous vous invitons à procéder à une mise à jour de votre logiciel de navigation.

Pour cela, nous avons sélectionné pour vous les 3 logiciels suivants, que vous pouvez télécharger en toute sécurité à partir des liens ci-dessous:

Nemo

NEMO, EN SMART OCH BRÄNSLESNÅL TRANSPORTBIL

Nemo är en liten transportbil med ett karaktäristiskt och tilltalande utseende, kompakt på utsidan och rymlig på insidan. Den har en mängd smarta egenskaper som gör den funktionell, bekväm och säker.

Nemo passar utmärkt för dagens städer med allt tätare och tyngre trafik och med allt mindre utrymme för vägtransport. Den är perfekt att manövrera bland bland stadens gator.

Kompakt och generös

Trots sin ringa storlek (3,88 m lång) kan Nemo transportera stora laster. Den har ett lastutrymme på 2,5 m3 och en maxlast på 539 kg. Den finns även med Extenso, ett passagerarsäte som kan fällas ner för att öka lastutrymmet till 2,8 m3 och för att kunna transportera 2,5 m långa föremål.

Tack vare den stora skjutdörren på sidan, asymmetriska svängdörrar bak och en låg lasttröskel (53 cm) går det lätt att lasta i och ur Nemo.

Utrustad för yrkesmän

Nemo är lika lättkörd som en personbil med sin bekväma, ergonomiska körställning och den stora, luftiga kupén med upp till 12 förvaringsfack.

Nemo har en rad komfortfunktioner och körhjälpmedel för vardagskörningen, till exempel: parkeringssensor bak, hastighetsbegränsare/farthållare, Comfortpaket med AC, CD med MP3-läsare och radio och ett Extenso-passagerarsäte som förvandlas till ett bord när ryggstödet fälls ner mot sätet. Nemo är mer än en vanlig skåpbil. Den är ett kontor på hjul.

Säkerhet utan kompromisser

Nemo är utrustad med ABS (låsningsfria bromsar), ESP (antisladdsystem) och en airbag på förarsidan som standard (som tillval finns airbag på passagerarsidan).
Det finns två olika mellanväggar: mellanvägg utan fönster eller gallermellanvägg med den flexibla passagerarstolen Extenso®. Möjligheten att få en komfortmellanvägg med fönster finns att få hamnmonterad.

Rena, effektiva och bränslesnåla motorer

Nemo finns med en HDi 75 turbodiesel-motor med injektion. Motorn är kopplad till en 5-växlad manuell växellåda alternativt en elstyrd växellåda (automat 5 växlar) växellåda EGS med Stop&Start system som innebär ännu lägre utsläpp och förbrukning.

Med HDi 75-motorn (kopplad till den elstyrda växellåda EGS) släpper Nemo endast ut 109 g koldioxid per km och förbrukar endast 4,1 l/100 km (blandad körning). Dessa rekordlåga värden gör den ledande på transportbilsmarknaden.


För mer information om Nemo klicka på Produktfakta till höger.

För att få en optimal interaktiv
Citroën
LADDA NER
FLASH PLAYER
och se till att Javascript är aktiverat i din webbläsare.