Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

Citroën & Du

Vill du kontakta Citroën? Boka en provkörning? Ladda ned en broschyr eller prenumerera på vårt nyhetsbrev? Hitta en återförsäljare eller verkstad? Citroën svarar gärna på dina frågor. 

Kontakta oss

Vill du beställa en broschyr, boka en provkörning, få ett bra erbjudande, ställa en fråga eller framföra ett klagomål? Då har du kommit rätt!

Hitta återförsäljare eller verkstad

Söker du en Citroën-återförsäljare eller auktoriserad Citroën-verkstad? Gå till sökfunktionen här.

Prenumerera på Citroëns nyhetsbrev

Vill du få information om våra senaste produkter och tjänster samt till tillgång till exklusivt material och kampanjer före alla andra? Då kan vårt nyhetsbrev vara något för dig. Välkommen som prenumerant!

Citroën i sociala medier

Citroën Sverige finns på Facebook och YouTube. Läs mer om du vill få senaste nytt om Citroën i sociala medier.

Jobba hos Citroën

Är du intresserad av att jobba på Citroën Sverige eller hos någon av våra återförsäljare? Läs mer om lediga tjänster och vem du kontaktar här.

Top