Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

Njut av din bil med ro i sinnet

För att garantera din säkerhet och bekvämlighet och ge begreppet körkomfort ny innebörd har Citroën ett åtagande om att hjälpa och skydda dig, att se till att du alltid kan köra dit du vill och, naturligtvis, att underlätta när du behöver service på din bil så att du kan köra den ännu längre.

Finansiering

Om du ännu inte vet hur du ska betala för din bil kan Citroën hjälpa dig genom att erbjuda finansieringslösningar och skräddarsydda tjänster.

Försäkring

Vill du ha maximal trygghet och service till ett bra pris? Då är Citroën försäkring rätt för dig! Vi har skapat en försäkring med låga självrisker och generösa ersättningsnivåer.

Assistans och garanti

Använd Citroëns garanti-och assistanstjänst (dyget runt, alla dagar i veckan) när du behöver det.

Tillbehör och reservdelar

Säkerhet och stil ingår i paketet när du väljer reservdelar och tillbehör från Citroën.

Service och underhåll

När din bil ska besiktigas använder Citroën sin expertis i form av ett brett utbud av tjänster som har skräddarsytts efter dina behov.

Top