Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:SV] [cle1: SECONDES Lang:SV]
Stäng
Stäng
Stäng

Citroënkortet

Citroënkortet ger dig möjlighet att dela upp dina betalningar både vid ett bilköp och vid verkstadsbesök.

Välj mellan två betalningsalternativ:

  • 4 månaders delbetalning utan extra kostnader (ingen ränta eller adminstrationsavgift)
  • 12 månaders räntefri delbetalning (uppläggningsavgift på 295 kr tillkommer vid första avisering samt 29 kr/mån i administrationsavgift)

Du kan välja på flera olika kreditgränser från 2000 kr upp till 100 000 kr vilket innebär att du till och med kan köpa en bil på kortet. Vid rena bilköp utgår dock ingen bonus.

Citroënkortet är ett samarbete med Nordea Finans och är ett rent kundkort. Det har därför ingen koppling till någon kreditkortsoperatör så som VISA eller MasterCard.

 

Ansök om Citroënkortet redan idag

 

Om du har ett BankID (e-legitimation) så kan du enkelt ansöka om ett Citroënkort online via länken nedan. Du kan även ansöka om höjning av köpgränsen på ditt befintliga kort. Du får svar direkt och kan på en gång börja använda ditt kort. Om du har Mobilt BankID kan du även ansöka om Citroënkortet via din smartphone eller surplatta.

Vid godkänd ansökan får du ditt Citroënkort med posten inom några dagar. Med ditt kort kan du betala både hos verkstäder och våra återförsäljare. Om du önskar använda kortet innan du fått hem själva kortbrickan, så kan du skriva ner kontonumret i din godkända ansökan och uppge det vid köp. Med kortet kan du betala både hos verkstäder och våra återförsäljare.

OBS! Kom ihåg att ta del av villkoren som du hittar i ansökan online.

 

Citroënkortet är ett samarbete mellan Citroën Sverige och Nordea Finans Sverige. Nordea Finans är kreditgivare.

Fördelar med Citroënkortet

  • Ingen årsavgift.
  • Det kostar inget att skaffa sig kortet.
  • Du får 2 % i bonus på dina köp.
  • Du kan enkelt dela upp dina betalningar för t.ex. service och köp av däck och tillbehör på Citroën.
  • Enkelt att ansöka.

Top