Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

Försäkring

CITROËN FÖRSÄKRING

Vill du ha maximal trygghet och service till ett bra pris? Då är Citroën försäkring rätt för dig!
Vi har skapat en försäkring med låga självrisker och generösa ersättningsnivåer. Via Citroëns verkstäder får du snabb och proffsig hjälp med skadebesiktning och reparationer.

EN BILFÖRSÄKRING MED MAXIMAL TRYGGHET TILL ETT BRA PRIS!

Det finns bara ett försäkringsbolag lika unikt som din Citroën. Som lever och andas Citroën – dygnet runt, året runt. Det tjänar både du och din bil på! Till exempel använder vi bara auktoriserade Citroënverkstäder och Citroën originaldelar när vi reparerar din bil.

Vårt mål är att du ska få snabb service, utan onödigt krångel. Därför kan du närsomhelst kontakta vår skadejour. Dessutom har vi, till skillnad från många andra försäkringsbolag, valt att slopa maxgränsen för ersättning av däck, fälgar, stereo och annan fabriksmonterad utrustning.

När du köper en Citroën hos en auktoriserad återförsäljare så får du en Citroën Försäkring i 14 dagar kostnadsfritt och därefter erbjudande om fortsatt försäkring i ett år – med extra rabatt. Klicka på länken ”Citroën Försäkring Rulla-ut” nedan för mer information om vår Rulla-ut försäkring.

 

Vill du byta till oss? Just nu får du upp till 300 kr rabatt när du köper din försäkring på vår hemsida! Klicka på länken "Beräkna pris" nedan för pris och köp.Allt detta ingår:

  • 14-dagars Rulla-ut försäkring ingår när du köper din bil*.
  • Helt ny bil eller 20 % över marknadsvärdet vid totalskada (endast personbil)
  • 3 000 kr lägre självrisk på din Vagnskadegaranti**.
  • Ersättning utan maxgräns för stulna däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning.
  • Alltid Citroën originaldelar och auktoriserad Citroënverkstad om din bil behöver repareras.
  • Upp till 32 % rabatt på övriga försäkringar hos If.

 

Citroën Försäkring är ett samarbete mellan Citroën Sverige AB och If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.


* Som standard bjuder vi på en Helförsäkring. Är din bil ny/begagnad med gällande Vagnskadegaranti bjuder vi på en Halvförsäkring. Det ger samma skydd som en Helförsäkring tillsammans med din Vagnskadegaranti.

** Gäller om bilen varit oavbrutet försäkrad hos Citroën Försäkring. Gäller ej lagstadgad självrisk vid parkeringsskador.


Top