Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng

Historien, bakom kulisserna på Citroën Racing vidare till konceptbilarna eller de permanenta Citroën-utställningarna. Här öppnar Citroën portarna till sin värld!

Berättelsen om Citroën

Allt sedan Citroën grundades 1919 har företaget fört kreativitet och teknik framåt såväl med bilar som Traction Avant, 2CV, DS, SM, Picasso och DS-serien som med framgångar inom annonsering och bilsport.

Citroën Heritage

Arkiv, kollektioner, äldre modeller från 1919... Vid Citroëns konservatorium arbetar medarbetarna på Citroën Heritage med att skydda varumärkets arv.

Miljö och hållbar utveckling

Hur arbetar Citroën för att främja olika former av mobilitet som kombinerar minskad miljöpåverkan med hög tillgänglighet, låg kostnad och smidig tillgång?

Utställningar

Citroën visar upp sin expertis i unika byggnader som uppförts särskilt för bilar i C- och DS-linjen i Paris, Shanghai och São Paulo.

Konceptbilar – Galleri

GTbyCitroën, Cactus, Citroën Lacoste, Survolt, Tubik, Numéro 9 och många fler…. De här konceptbilarna är så mycket mer än stilstudier – de återspeglar Citroëns ambitioner och fantasi.

Citroën Racing

Har du hört talas om S. Loeb, Y. Muller, Citroën DS3 WRC och C-Elysée WTCC? Följ med in bakom kulisserna på Citroën Racing och se hur teamen arbetar, besök butiken och se anläggningen i Satory.

Top