Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer
Stäng
Stäng
Stäng
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

C-AIRCROSS CONCEPT

C-Aircross Concept är en modern och rymlig SUV som trivs i både städer och stora öppna ytor. Med sin internationellt stylade silhuett ger den en framtida inblick i Citroëns offensiv i det europeiska SUV-segmentet. C-Aircross unika personlighet följer fotspåren av Nya Citroën C3.

597x250-design ext.jpg

MODERN & FÄRGSTARK

Utformningen av C-Aircross Concept är både självsäker och färgstark. Dess silhuett är visuellt förstärkt av skydd som omger den nedre delen av kroppen.

Citroëns designteam har kombinerat svepande linjer med SUV-attribut på en silhuett med kompakta mått: Längd: 4,15 m, Bredd: 1,74 m, höjd: 1,63 m.

ROBUST FRONT

608x262_face_AV.jpg

 .

När det kommer till stil är C-Aircross Concept annorlunda vid första anblick på grund av den korta och höga motorhuven och dess robusta, men icke-aggressiva front. Ett unikt uttryck i den mycket kodifierade SUV-världen.

3D-BAKJUS

608x262_feux_led.jpg

Den bakre delen av C-Aircross är lika bestämd som den främre när det gäller stil. C-Aircross Concept har 3D-bakljus med tre högteknologiska flytande ljusringar på vardera sidan av fordonet.

AERODYNAMISKA B-STOLPAR

608x262_custode_2.jpg

 

En sann signatur av konceptet är de två B-stolparna. Dessa låter ljuset strömma in i kabinen genom aerodynamiska fönsterluckor.

SOFISTIKERAD OCH GRAFISK INTERIÖR

Citroëns designers valt en muskulös instrumentpanel utan handenhet för att skapa en inre arkitektur som ger en känsla av smidighet, modernitet och utrymme.

Förutom en enda ekrad ratt med förenklade kontroller, en blinkning till varumärkets historia, rymmer instrumentpanelen en "head-up" display som visar viktig körinformation i förarens synfält.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
Interior_C-Aircross

SÄTEN INSPIRERADE AV
SÄNGBÄDDNING

Fyra platser med mjuka former! Både fram- och baksidan de breda soffsätena är täckta med vaddering präglat av Alcantara-material och teknik.

Förutom sin höga kvalitet erbjuder bilen unik komfort. Inspirerad av sängvärlden anpassar den sig till kroppens hållning.

EN HÄRLIG PERSONLIGHET

C-Aircross koncept har inte bara en SUVs utseende, den ger dig även sann körkomfort.

Utformad för dagliga stadsturer och utflykter med familj och vänner, innehåller den en "Grip Control"-funktion på mittkonsolen och är framför allt mångsidig.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top