Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

Fyll i formuläret nedan och välj vilken bil du vill provköra. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.


DS säljs exklusivt av utvalda återförsäljare, DS Partners, i Sverige. Hitta din närmaste DS Partner här.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en offert på. Din förfrågan skickas till den återförsäljare som du själv har valt.

Stäng

Fyll i formuläret nedan och ange vilken bil du vill få en eller flera prislistor, faktablad eller broschyrer om.

Stäng
1800x681_concept-car-citroen-survolt

Konceptbilen SURVOLT

SURVOLT

GLAMOURÖS, ÄVENTYRLIG OCH FULLADDAD

Survolt kullkastar vedertagna idéer genom att kombinera trendig glamour med den dynamiska spänningen från motorsportens värld. Den helelektriska drivlinan bidrar ytterligare till bilens tuffa image. 

DJÄRVA FÄRGER

Konceptbilen Citroën Survolt - Djärva färger

Survolt är lackad i två toner, fuchsia och kolgrå, och formerna leker med material och volymer genom att växla mellan släta och blanka ytor – ett tydligt brott mot sportvärldens klassiskt maskulina koder. 

KONTRASTERANDE DESIGN

Den kompakta Survolt presenterar en egen tolkning av sportbilens designkoder.

Den låga och slimmade formen bjuder på starka kontraster mellan den fylliga motorhuven och de generösa, skulpterade sidorna, markerade av de kraftfulla hjulhusen som utlovar höga prestanda och spännande körupplevelser.

EN STARK PERSONLIGHET

De smala, horisontella strålkastarna med inspiration från högpresterande sportkupémodeller har magnetisk attraktionskraft, medan de profilerade LED-lyktorna tillför en modern och högteknologisk touch.

På bakpartiet kombineras den eleganta ljusprofilen från Revolte med en spoiler – en central funktion inom motorsportvärlden.

SOFISTIKERAD, SPORTIG INTERIÖR

Survolt bryter mot vedertagna uppfattningar om lyx och kombinerar dem med referenser från sportvärlden till en elegant helhet.

En högteknologisk miljö med böljande linjer

Konceptbilen Citroën Survolt - En högteknologisk miljö med böljande linjer

Kupén i Survolt är en blandning av två helt skilda världar. Resultatet är en högteknologisk miljö med böljande linjer där förarplatsen öppnar sig framåt. Inredningen som helhet har utformats för att skapa en känsla av komfort och förfining, en unik upplevelse av njutning och oöverträffad körglädje för de två som färdas i bilen.

En flytande cell

Konceptbilen Citroën Survolt - En flytande cell

Cockpiten i Survolt har utformats så att den bildar en flytande cell – som ett glashölje mellan de juvelliknande störtbågarna i krom.
Den generösa glasade ytan i bilen skapar ljus och en känsla av rymd, flera ljusår från vad dagens sportbilar kan erbjuda

ÖVERLÄGSEN STYRKA OCH SPÄNNING

Survolt har en helelektrisk drivlina som kombinerar sportprestanda med respekt för miljön och hållbar utveckling.

Drivlinan uppvisar oklanderliga miljövärden och kombinerar körglädje, spänning, höga prestanda och styrka med högsta tänkbara komfort, eftersom bilen är så tyst.

Med Survolt har Citroën utvecklat en ny vision av vad en bil kan vara – en vision från ett innovativt varumärke som satsar på kreativitet och teknik.

Top