Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

NYA CITROËN BERLINGO

Försäljningsstart i mitten av oktober 2018

Sedan 1996 har Berlingo legat steget före på marknaden för kompakta MPVs. Nu presenteras nya Berlingo, en fräsch och uppdaterad version som samtidigt behåller alla goda egenskaper från tidigare modeller. Nya Citroën Berlingo erbjuder nya djärva och innovativa lösningar vad gäller design, flexibilitet och funktion.

Från skaparen av den kompakta MPVn

-

Nya Citroën Berlingo är rymlig, bekväm, anpassningsbar och utrustad med en rad genomtänkta funktioner och egenskaper: Rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet med tre fristående säten bak som kan fällas ned, många förvaringsutrymmen, bland annat senaste versionen av Modutop®-innertaket med flera smarta funktioner, och ett urval av fina färger och material för olika inredningsstilar.

DESIGN

Den ultimata MPVn

VISUEL-2-200-X-141

En bil med djärv och säker utstrålning, en dynamisk profil med karaktäristiska Airbumps® och kontrastfärgade detaljer: Nya Citroën Berlingo är flexbilen nummer 1.

Nya Citroën Berlingo förnyar sig med en robust design som framhäver bilens egenskaper. En modern och smidig bil som dessutom kan fås i två olika längder: standardlängden M på 4,4 meter och nya modellen XL som mäter 4,75 meter.

De två modellerna M och XL har plats för 5 eller 7 passagerare.

Framtill har nya Citroën Berlingo fått en distinkt och lätt igenkännlig design: högre och kortare motorhuv, en breddad front med ljussignatur i två rader som tydligt visar bilens märkesidentitet och en framflyttad vindruta som ger mer plats och större ljusinsläpp.

Robust men färgglad design: en bil med egen personlighet

 

Välj mellan 24 utseendealternativ

Nya Citroën Berlingo finns i ett brett urval av olika karossfärger: Sand Sable, Aqua Grön, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Deep Blue, Röd Ardent och Vit Banquise.

Anpassningsmöjligheterna blir ännu fler med färgpaketen som erbjuder olikfärgade detaljer i vitt eller orange runt dimstrålkastarna och på sidolisterna.

Nya Citroën Berlingo har dessutom en instrumentbräda med ren och sober design och en rad olika förvaringsmöjligheter. Kupén ger en upphöjd förarposition, med bra sikt runt om.

Inredningsalternativet XTR består av tyget Line Green och ett orangefärgat band i höjd med ryggstöden.

VISUEL-3-200-X-141

Evolutionen från Citroën Berlingo Multispace till Nya Berlingo

-

Så har nya Citroën Berlingo förändrats – större, mer flexibel...  

CITROEN ADVANCED COMFORT®

En bekväm kupé med harmonisk atmosfär

VISUEL-4-K9-200-X-141

Nya Citroën Berlingo ingår i programmet Citroën Advanced Comfort®. Det innebär att du får en optimal körkomfort med bekväma säten, fjädring och effektiv ljudisolering som gör resan till en njutbar upplevelse.

Nya Citroën Berlingo har en kupé med stort ljusinsläpp tack vare de stora glasade ytorna som går runt hela bilen. Det glasade panoramaglaset bidrar också till ljusinsläppet och kan enkelt dras för med en eldriven solgardin.

Praktiska och rymliga förvaringsmöjligheter

VISUEL-5-K9-200-X-141

Nya Citroën Berlingo är lika genomtänkt invändigt som utvändigt. En lättlastad bil med två sidoskjutdörrar och en baklucka med ruta som kan öppnas separat.

De fällbara sätena gör nya Citroën Berlingo till en otroligt rymlig och flexibel bil. Den maximala lastvolymen ligger på 775 liter för M-modellen och 1 050 liter för XL-modellen.

Nya Citroën Berlingo kan dessutom erbjuda rymliga och genomtänkta förvaringslösningar på sammanlagt 186 liter i kupén, bland annat Modutop®  ett förvaringsutrymme på 92 liter i bageutrymmets tak.

SMART TEKNIK

19 Körhjälpsfunktioner

Lugn och trygg på vägen
VISUEL-6-K9-OK

Nya Citroën Berlingo har utrustats med flera moderna och praktiska tekniska funktioner. Vi har samlat den bästa tekniken för ökad säkerhet på vägen och du kan känna dig lugn och trygg när du kör.

...Alltid säker med 19 körhjälpsfunktioner
VISUEL-7-K9

Aktiv avåkningsvarnare, trötthetsvarnare, dödavinkelnvarnare, hastighetsskyltavläsare & rekommenderad hastighet, automatisk nödbroms, backkamera m.m.

...Alltid uppkopplad via pekskärmen på 8 tum
VISUEL-8-K9

En 8-tums pekskärm med flera anslutningsmöjligheter gör att du kan hålla kontakten och hålla dig uppdaterad på ett säkert sätt medan du kör: Mirror Scree med Apple Carplay® och Mirror Link™.

MOTORALTERNATIV

VISUEL-9-K9-OK

Nya Citroën Berlingo känns dynamisk på vägen tack vare en ny plattform och bränsleeffektiva motorer av senaste generationen med låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp.

Nya Berlingo kan fås med diesel- eller bensinmotorer, som alla är väl anpassade för både stads- och landsvägskörning. Motorerna erbjuder hög prestanda samtidigt som de respekterar miljön.

Med nya Citroën Berlingo introduceras dessutom en automatisk växellåda med 8 växlar, EAT8, som ger en optimal körkomfort.

PureTech bensinmotorer
1,2L PureTech S&S 110 hk
130 hk EAT8 (första halvåret 2019)
Car Engine of the Year 2015, 2016 och 2017

 

BlueHDi dieselmotorer:
1,5L BlueHDi S&S 100 hk eller 130 hk med EAT8
(Alla våra BlueHDi-motorer kan köras på det fossilfria bränslet HVO 100)

Information om versioner, utrustning och motorer m.m. är ej definierat för den svenka marknaden ännu, när det är klart kommer den tillgängliga utrustningen på den svenska marknaden att uppdateras på hemsida, prislistor och andra tekniska dokument.

Top