Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer

UPPTÄCK CITROËN SPACETOURER I FILM

 

DESIGN

1500x646_Design.jpg

Drömmer du om äventyr med hela familjen? Citroën SpaceTourer öppnar upp ett hav av möjligheter! I en värld där resa i grupp och delade upplevelser betyder något, är Citroën SpaceTourer ett fordon full av karaktär som gör ditt liv enklare. Med en en kompakt och stilren design utan aggressivitet ger den dig utrymme och robusthet. SpaceTourer ligger i framkant vad gäller teknik och garanterar marknadens bästa motorer med klassledande bränsleekonomi tillsammans med komfort, praktiska finesser och körhjälpmedel. Sist men inte minst har Citroën SpaceTourer fem stjärnor i EuroNCAPs säkerhetstest.

LED-VARSELLJUS

747x322_SpaceTourer_optiques.jpg

De vertikala LED-varselljus sitter i förlängningen av hjulhusen. De smälter samman ovanför dimljusen och ger SpaceTourer ett äventyrligt utseende.

 

RIKLIGT MED LJUS & ENKELT ÅTKOMST

747x322_SpaceTourer_PLC.jpg

Citroën SpaceTourer i profil med sina breda skjutsidodörr och fönster understryker den generösa och välkomnande cockpiten. Känn dig välkommen!

 

BAKRUTA

747x322_SpaceTourer_coffre.jpg

Bakrutan på Citroën SpaceTourer är en perfekt blanding mellan vad som är praktiskt och ser bra ut, och den stora bakluckan ger dig möjlighet att lasta brett och utnyttja de stora utrymmena som SpaceTourer ger dig.

VÄLJ EN STORLEK SOM PASSAR DIG

SpaceTourer är tillgänglig i två olika storlekar (M: 4,95 m och XL: 5,30 m). Oavsett om du har en stor familj eller vill ut och resa med släkt och vänner får de flesta plats med packning därtill.

5,3-m.png
597x597_Hauteur_SpaceTourer.jpg

MED EN HÖJD PÅ ENDAST 1,90 METER...

...får SpaceTourer plats nästan överallt. I SpaceTourer får du en rymlig minibuss som enkelt kör in i parkeringshus med begränsad takhöjd. Med sina generösa dimensioner (L: 4,96 m till 5,30 m, B: 1,92 m, H: 1,90 m), kombinerat med elektrohydraulisk styrning och en vändradie på 12,40 m, blir Citroën SpaceTourer en smidig bil som uppfyller kraven för hela familjen.

DIMENSIONER

Längd

mm


mm

Bredd

mm

Höjd

mm


mm

m3VÄLBEFINNANDE

1500x646_SpaceTourer_Bien-etre.jpg

Den rymliga interiören av Citroën SpaceTourer är utformad så att varje person kan njuta av komforten av högsta klass. Långa resor eller korta utflykter blir stunder av avkoppling och gemytlighet i den öppna och luftiga kupén.

 

VÄLKOMMNANDE INTERIÖR

608x262_sièges_SpaceTourer.jpg

Sätena är klädda i mjuka och varma material som ger sittkomfort på högsta nivå. Klä dem i svart läderklädsel (tillval) för att ge en ännu mer exklusiv känsla. Passagerarna på rad 2 och 3 kan få individuellt justerbara säten i längsled och för lutning med komfort nackstöd och armstöd för optimalt välbefinnande. Självklart är Spacetourer utrustad med Isofix för förankring av bilbarnstol, något som bidrar till det 5-stjärniga betyget i Euro NCAP.

INSTRUMENTBRÄDAN

608x262_PDB_SpaceTourer.jpg

Instrumentbrädan gör det möjligt för föraren att styra det mesta av bilensfunktioner och består av en 7-tums pekskärm där du med enkelhet kan styra de flesta av bilens funktioner, men den har även analoga reglage för klimatanläggningen så att du har nära tillhands när vintern är som kallast. På instrumentbrädan hittar du även smarta förvaringsfack, öppningsknappar för de elektriska sidoskjutdörrarna etc...

597x597_Famille_SpaceTourer.jpg

PLATS FÖR HELA FAMILJEN

Hockeytrunken, barnens vänner, barnens vänners vänner och deras väskor. Det springer snabbt iväg och då är det bra med SpaceTourers smarta extra förvaringsutrymmen (upp till 74 liter). Och med sitt förstärkta chassi, kan den rymma upp till nio personer.

PRECIS SOM HEMMA

1500x646_Confort.jpg

En välkomnande interiör, en bekväm körställning, skjutbara stolar, en taklucka, optimal åkkomfort och avancerad ljuddämpning av motor- och ojämnheter i vägen.

Du behöver bara njuta av resan som om du satt hemma i soffan.
Välkommen till ditt rullande vardagsrum!

KUNGEN AV TYSTNAD

Den genomarbetade akustiken i Citroën SpaceTourer innebär är att du kan resa med ett lugnt sinne... Tja, inte räknar trupperna i ryggen! Men bortsett från det är atmosfären i kupén skapat med lugn och välbefinnande som nyckelord.
1500x646_Silence.jpg

PANORAMAGLASTAK

Många glasytor, som ger ljus och rymd i kupén, njut av det stora panoramaglastaket som ger dig en fantastik vy över himmeln. Glastaket är uppdelat i två delar och kan därmed justeras för ljusinsläpp individuellt.
597x597_Toit.jpg

SMART TEKNIK

1500x646_V3_Intelligence.jpg

Citroën SpaceTourer är laddad med många användbara funktioner såsom handsfree-funktion till bakluckan och sidoskjutdörren, det finns även många smarta säkerhetssystem som underlättar körning.

MIRROR SCREEN

520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Vill du kunna lyssna på musik från din smartphone eller navigera? Det är enkelt och intuitivt med Mirror Screen! Spegla dina kompatibla applikationer som visas på pekplattan 7'' i bilen. Mirror Screen fungerar med Apple CarPlayTM och MirrorLink®. Läs mer om kompabilitet här.

HANDSFREEÖPPNING

1500x646_SpaceTourer_Mains_Libres.jpg

Har du händerna fulla? Inga problem. Skjutdörrarna på sidan kan enkelt öppnas genom att du för foten under stötfångaren bak. Praktiskt när du ska installera en bilbarnstol eller bälteskudde. 

KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

STARTHJÄLP I BACKE

747x322_régulateur_vitesse.jpg

En teknik som gör det enklare att starta bilen när den står i en lutning eller backe. Systemet förhindrar att bilen rullar åt fel håll när du startar och släpper bromspedalen. Starthjälp i backe fungerar i lutningar över 3 procent och håller bilen stilla i cirka 2 sekunder sedan du släppt bromsen.

AKTIV DÖDAVINKELN-VARNARE

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Systemet varnar med hjälp av en ljussignal i sidospeglarna om en bil befinner sig i den döda vinkeln med en orange diod placerad på sidospeglarna. Dödavinkeln-varnaren består av fyra sensorer i de främre och bakre stötfångarna, och är verksamt vid hastigheter mellan 12 och 140 km/t.

HASTIGHETSSKYLTSAVLÄSNING

747x322_limite_vitesse.jpg

Ett system som läser av hastighetsskyltar och informerar dig om vilken hastighet som gäller via instrumentpanelen med hjälp av en kamera placerad på backspegeln på vindrutan. Hastigheten kan sparas som önskad hastighet för farthållare/fartbegränsare. Systemet fungerar oavsett hastighet.

ACTIVE SAFETY BRAKE

747x322_active_safety_breaj.jpg

Ett nödbromssystem som förhindrar att du kör in i fordonet framför. Kameran som sitter upptill på vindrutan upptäcker hinder, t. ex. ett fordon som färdas åt samma håll eller som står stilla. Kamerasensorn fungerar från 5 km/h till maxhastighet och bromsar automatiskt när en risk för kollision upptäcks (om du inte själv kopplar ur funktionen).

 

REKORD I LÅG FÖRBRUKNING

Alla tester bekräftar samma sak: Citroën SpaceTourer har den lägsta förbrukningen jämfört med konkurrerande modeller: 5,3 l/100 km och koldioxidutsläpp på 139 g/km (BlueHDI 150 Stop & Start).
Spacetourer_showroom_CO2.jpg

CO2-utsläpp

Spacetourer_showroom_bränsleförbrukning.jpg

Förbrukning

HVO100

Visste du att du kan tanka 100% förnybart och fossilfritt i alla våra dieselmotorer?

Läs mer om HVO100 och dess fördelar här.

Priser & erbjudanden gäller ordertecknade bilar fr.o.m. 2 juli t.o.m. 30 september 2018, exklusive tillägg för metalliclack och andra tillval och går ej att kombinera med andra erbjudanden, avtal eller rabetter. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Bränsleförbrukning blandad körning 5,3-5,9 l/100 km, utsläpp 139-155 g CO2/km.
SpaceTourer
Från 459 900 kr
Top