COVID19-information

LÄS MER

MyCitroën

MyCitroen

Med MyCitroën får du tillgång till flera användbara tjänster och nyttig information om din bil. Appen är kompatibel med de flesta iPhone och Android-modeller och kan laddas ner där appar finns.

FÖRENKLA VARDAGEN

HITTA MIN BIL

retrouver sa voiture grâce à la géolocalisation

Med funktionen 'Geolokalisering' i appen MyCitroën, behöver du inte längre leta efter din bil när du parkerat bilen på ICA-parkeringen. Hitta tillbaka till bilen genom en markering på en karta och få guidning tillbaka via mobilens inbygda kartfunktion!KÖRDATA OCH KÖRJOURNAL

consulter les statistiques d’un itinéraire

Varaktighet, antal kilometer, förbrukning... Du kan följa dina resor i detalj med funktionen 'Körning'. Om du kör med din bil i tjänsten är denna funktion perfekt! Efter att du gjort en bilresa får du en push-notis om att du har en ny sträcka i appen (när du är uppkopplad mot bilen) du kan då gå in och kategorisera privat resa eller en tjänsteresa. I slutet av månaden när du gör din körjournall kan du med enkelhet exportera månadens körning till en excel-fil.

MIN SERVICEPLAN

Under fliken 'Service' i MyCitroën hittar du information om din bils serviceplan med ett enkelt klick. Vilka åtgärder och när det är dags, förutsatt att serviceformuläret i appen fylls i efter varje service, antingen av användaren eller av verkstaden. På så sätt kan du hålla koll på de teoretiska servicetillfällena som gäller för din bil. Du kan även direkt i appen göra en bokningsförfrågan för service eller andra verkstadsärenden, enkelt och bekvämt!
app_service

FORDONSDOKUMENTATION

consulter les informations et la documentation de votre véhicule

Med mobilapplikationen MyCitroën kan du snabbt komma åt nyttig dokumentation som rör din bil, t.ex. innebörd av blinkande varningslampor på instrumentbrädan. Smidigt va?

HJÄLP NÄR DET BEHÖVS

-

Ett motorstopp eller en olycka? Ingen panik! I appen MyCitroën ligger numret till Citroën Assistans (öppet 24/7) inne och kontakt information till alla våra verkstder runt om i Sverige. Du kan välja din favorit verkstad som sedan finns lätttillgänglig i appen 

assistance utilisateur
Top