COVID19-information

LÄS MER

Vinterhjul

Original Vinterhjul

Under vinterhalvåret täcks våra vägar av is, snö, modd och annat som påverkar bilkörningen. Tumma aldrig på säkerheten när det gäller ditt val av vinterhjul till din bil.

Vinterhjulen består av två huvuddelar, ett däck och en fälg. Däcken som vi använder till våra vinterhjul kommer från flera av marknadens mest ledande däcktillverkare, som Michelin, Goodyear, Hankook, Nokia och Kumho.

Fälgarna som vi använder är originalfälgar som är specialtillverkade för våra bilmodeller. Alla våra fälgar genomgår flera säkerhetstester för att säkerställa att de uppfyller kraven som vi ställer på våra produkter. Varje fälg är noggrant framtagen för en specifik bilmodell med hänsyn till bland annat storlek, tyngd och design vilket är av stor vikt ur ett säkerhetsperspektiv.

För din trygghet så rekommenderar vi alltid våra original vinterhjul till din Citroën. Vi har uppsättningar till alla våra nya modeller, så ta bara kontakt med din auktoriserade Citroënverkstad eller återförsäljare så kan de hjälpa dig med rätt däck till din bil, begagnad som ny.

vinterhjul
Top