Vinterhjul

Original Vinterhjul

Under stor del av året så täcks våra vägar av is, snö, modd och annat som påverkar vår bilkörning. Tumma aldrig på säkerheten när det gäller ditt val av vinterhjul.

Vinterhjulen består av två huvuddelar, ett däck och en fälg. Däcken som vi använder i våra vinterhjul kommer från två av marknadens mest tongivande däcktillverkare, Nokian Tyres och Kumho Tyres.

Fälgarna som vi använder i våra vinterhjul är originalfälgar som är specialtillverkade för våra bilmodeller. Dessa fälgar genomgår flera säkerhetstester för att säkerställa att de uppfyller alla krav vi ställer på våra produkter. Varje fälg är noggrant framtagen för en specifik bilmodell med hänsyn till bland annat storlek, tyngd och design vilket är av stor vikt ur säkerhetssynpunkt.

För din trygghet så rekommenderar vi alltid våra original vinterhjul när du skall välja mellan marknadens olika alternativ. Vi har uppsättningar till alla våra nya modeller så ta kontakt med din auktoriserade Citroën verkstad eller återförsäljare och tänk på detta när du köper din nästa bil.

vinterhjul
Top