COVID19-information

LÄS MER

Originaldelar

Originaldelar

För din trygghet och för din bils välmående.

Våra originaldelar är noga utprovade och godkända av fabriken och är precis det din bil behöver för att den skall leva upp till dina förväntningar. Vårat auktoriserade nätverk av Citroënverkstäder arbetar alltid med originaldelar vilket ger dig maximal trygghet och säkerhet.

Vi på Citroën värnar om din bils välmående och om din säkerhet, därför rekommenderar vi dig att alltid serva eller reparera din bil hos våra auktoriserade Citroënverkstäder. Ta därför kontakt med dom nästa gång det är dags för en kontroll av din bil. 

Ingen kan din bil bättre än vi.

originaldelar

UTBYTESDELAR FRÅN CITROËN

ETT MILJÖVÄNLIGT ALTERNATIV SOM OCKSÅ ÄR SKONSAMT MOT PLÅNBOKEN SAMTIDIGT SOM DET LEVER UPP TILL VÅRA HÖGA STANDARDS.

Citroëns program för utbytesdelar ger dig möjlighet att ta del av ett sortiment av delar som har renoverats och godkänts i enighet med mycket stränga kontroller och ett noggrant regelverk. Du som kund har möjlighet att nyttja en sådan utbytesdel samtidigt som du lämnar ifrån dig din så att den kan genomgå kontroller och tester för att eventuellt renoveras och återanvändas.

Var snäll mot din plånbok och mot miljön nästa gång du behöver reparera din bil! 

Har du fler frågor kring våra utbytesdelar så tveka inte att ta kontakt med din auktoriserade Citroënverkstad. 

utbytesdelar

Basdelar Eurorepar

Ett prisvärt alternativ för dig som har en bil som är äldre än tre år.

Bilar är på vissa sätt som oss människor, ju äldre vi blir desto fler skavanker får vi och desto mer behöver vi ta hand om oss. För våra bilar är det mer eller mindre på samma sätt, fler delar som behöver bytas och fler områden som behöver finputsas ju längre tiden går.

Därför har vi på Citroën tagit fram reservdelar som uppfyller dom kriterier och standards vi kräver för att upprätthålla den kvalité, prestanda och säkerhet bilen skall uppfylla i förhållande till sin ålder. Vi har samlat dessa delar under ett eget varumärke: Eurorepar.

För din trygghet så lämnar vi tre års garanti på dessa delar, du hittar dom hos din auktoriserade verkstad. Sortimentet är utvecklat för bilar äldre än tre år.

Så innan du bestämmer dig för vart du ska ta din bil nästa gång det är dags för service eller finputsning, ta kontakt med din Citroën-verkstad för mer information om hur du kan nyttja vårt Euroreparprogram.

Europar_630x355
Top