Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

EXCEPTIONELL FLEXIBILITET

Separata fällbara säten

Baksätena kan fällas ned i golvet separat eller tillsammans, vilket ger ett plant golv. Genom att luta det främre passagerarsätet, erbjuder Citroën ë-Berlingo en volym på upp till 4 000 liter och mer än 3 meter lastlängd i storlek XL.

VARMA FÄRGER OCH MATERIAL

I framsätet erbjuder eldrivna Citroën ë-Berlingo gott om utrymme tack vare dess framflyttade vindruta och eleganta instrumentpanel. De varma och mjuka sätesmaterialen som är inspirerade av möbel- och resevärlden, bidrar till en ökad känsla av välbefinnande.

IDEALISK RYMLIGHET

Smart förvaring

På passagerarsidan erbjuder Top Box ett stort, inbyggt och kylt förvaringsfack i instrumentpanelens övre del. Utöver det rymliga förvaringsfacket i den övre mittkonsolen finns det även flera användbara förvaringsutrymmen för hela familjen. 

TRE HELA BAKSÄTEN

Oavsett var i baksätet man sitter kan alla passagerare njuta av samma komfort i eldrivna Citroën ë-Berlingo, tack vare tre separata säten med samma bredd. De erbjuder även gott om benutrymme, både i den femsitsiga- och sjusitsiga versionen och i storlekarna M och XL. Samtliga säten kan fällas ned i golvet.

SIDOSKJUTDÖRRAR

Öppningsbar bakruta

Eldrivna Citroën ë-Berlingo erbjuder oöverträffad tillgänglighet med sina två sidoskjutdörrar. Bredden hos dessa dörrar har optimerats för att maximera funktionaliteten. Bakrutan kan öppnas för att underlätta åtkomst till bilens bagageutrymme.