Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

DJÄRV ATTITYD

FAMILJEBIL MED DYNAMISK PROFIL

Nya eldrivna Citroën ë-Berlingo är både distinkt och lättigenkännlig med robust design och smidiga linjer. Designen är modern med den höga, korta motorhuven, den uttrycksfulla fronten, den framflyttade vindrutan, dess Airbump® och den färgstarka grafiska signaturen. Nya Citroën ë-Berlingo förmedlar en känsla av djärv attityd, funktionalitet, intelligens och komfort.

TVÅ STORLEKAR FÖR FAMILJEN

UPP TILL SJU SÄTEN I XL-VERSIONEN

Nya eldrivna Citroën ë-Berlingo finns i två längder, båda med fokus på rymlighet, flexibilitet och mjuka och tilltalande linjer. Storlek M finns i en femsitsig version och erbjuder en optimal komfortnivå. 
Storlek XL är 35 cm längre än storlek M tack vare dess utökade hjulbas och bakre överhäng. Den finns i sjusitsig version.

NYA ELDRIVNA CITROËN ë-BERLINGO ÅTERSPEGLAR DIN PERSONLIGHET

SEX KAROSSFÄRGER

Citroën e-Berlingo erbjuder ett brett utbud av sex karossfärger. Svart Perla Nera, Sand, Grå Artense, Grå Platinum, Blå Deep & Vit Polar.

TVÅ INTERIÖRKLÄDSLAR

Det är upp till dig att välja interiörklädsel så att kupén återspeglar din personlighet. Två olika klädslar är tillgängliga: Tygerna Mica Grön (standard på utrustningen Feel) och Grå Metropolitan (standard på utrustningen Shine).

INTERIÖRKLÄDSELN MICA GRÖN

INTERIÖRKLÄDSEL GRÅ METROPOLITAN