Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

DJÄRV ATTITYD

Familjebil med dynamisk profil

Eldrivna Citroën ë-Berlingo är både distinkt och lättigenkännlig med robust design och smidiga linjer. Designen är modern med den höga och korta motorhuven, den uttrycksfulla fronten, den framflyttade vindrutan, Airbumps® och den färgstarka grafiska signaturen. Citroën ë-Berlingo förmedlar en känsla av djärv attityd, funktionalitet, intelligens och komfort.

TVÅ STORLEKAR FÖR FAMILJEN

Upp till sju säten i XL-versionen

Eldrivna Citroën ë-Berlingo finns i två längder, båda med fokus på rymlighet, flexibilitet och mjuka tilltalande linjer. Storlek M finns i en femsitsig version och erbjuder en optimal komfortnivå. 
Storlek XL är 35 cm längre än storlek M tack vare dess utökade hjulbas och bakre överhäng. Den finns i sjusitsig version.

ELDRIVNA CITROËN ë-BERLINGO ÅTERSPEGLAR DIN PERSONLIGHET

Sex karossfärger

Citroën ë-Berlingo erbjuder ett brett utbud av karossfärger – Svart Perla Nera, Sand, Grå Artense, Grå Platinum, Blå Deep & Vit Polar.

TVÅ INTERIÖRKLÄDSLAR

Det är upp till dig att välja interiörklädsel så att kupén återspeglar din personlighet. Två olika klädslar är tillgängliga: Tygerna Mica Grön (standard på utrustningen Feel) och Grå Metropolitan (standard på utrustningen Shine).

Interiörklädseln Mica Grön

Interiörklädsel Grå Metropolitan