COVID19-information

LÄS MER

CITROËNS 100 % ELEKTRISKA BILAR

Du väljer ansvarsfull mobilitet när du väljer en elbil från Citroën.

Små stadsbilar, familjebilar, SUV:ar eller transportbilar – Citroën erbjuder ett brett utbud av elektriska modeller. Upptäck alla fördelar med en elektrisk bil: smidig och ljudlös körning, omedelbart tillgängligt vridmoment, inga CO2-utsläpp och snabb laddning. En elbil från Citroën ger dig modern teknik anpassat för de flesta användningsområden, så att du är redo att möta vardagens utmaningar.

CITROËNS 100 % ELEKTRISKA PERSONBILAR

eC4

Nya Citroën ë-C4 – 100 % ëlektrisk

Med nya Citroën ë-C4 kan du köra med tyst och behaglig eldrift varje dag. All stress utifrån filtreras bort. Den tysta driften, de smidiga rörelserna, körnöjet, den mjuka fjädringen och de mjuka Advanced Comfort ®-sätena gör nya Citroën ë-C4 fri från stötar och vibrationer. Den är också ergonomisk och lätt att använda med användbara gränssnitt och särskilda tjänster: allt bidrar till att förhöja komforten ombord för både förare och passagerare.

Nya Citroën ë-Berlingo – 100% ëlektrisk

Citroën har varit en pionjär inom minibussar sedan 1996 och utvidgar nu sitt sortiment med den elektriska versionen av populära Berlingo, en familjebil med modulära utrymmen och enastående förvaringsmöjlighet.

Nya Citroën ë-Berlingo är den perfekta bilen för aktiva och miljömedvetna människor i alla åldrar som kan njuta av fritidsaktiviteter i lugn och ro.
635x300-eBerlingo-RoadTrip

CITROËNS 100 % ELEKTRISKA TRANSPORTBILAR

eBerlingo-Van

Nya Citroën
ë-Berlingo – 100 % ëlektrisk transportbil

Nya Citroën ë-Berlingo är en 100 % ëlektrisk transportbil och en konkret lösning för hantverkare eller andra företag som behöver smidiga transportlösningar i stadskärnor, men även på landsbygden. Nya Citroën ë-Berlingo är perfekt för alla som vill köra säkert, bekvämt och ha kontroll över utgifter.

Nya Citroën
ë-Jumpy – 100 % ëlektrisk

Nya Citroën ë-Jumpy är den idealiska eldrivna partnern som uppfyller mobilitetsbehoven i städer och stadsnära områden. Tack vare sin räckvidd och snabbladdning på upp till 80 % på 30 minuter är den perfekt för yrkesförare. Utan att kompromissa med användbara tjänster eller utrustning, erbjuder nya Citroën ë-Jumpy körkomfort och tillgång till smarta tjänster som gör den dagliga körningen enklare.
eJumpy

FÖRDELAR

eLogo

100 % elektrisk motor

Njut av den unika körkomfort som den helt elektriska drivlinan ger. Din elbil är ljudlös och smidig att manövrera, både i stan och ute på öppna vägar. Din elbil är också idealisk för såväl kortare pendlingsavstånd som långkörningar, tack vare räckvidden på upp till 350 km WLTP, beroende på modell.

eC4-Trappe-Charge

Olika laddlösningar

Din eldrivna Citroën är lätt att ladda var som helst. Hemma eller på jobbet, i ett vanligt uttag eller en laddbox, vid en offentlig laddplats, på en parkeringsplats och på motorvägen. Laddtiden kan variera beroende på bil och på vald laddlösning.

Laddning i vanligt hushållsuttag bör endast ske i nödfall och om vägguttaget först har kontrollerats av behörig elektriker.

eSpaceTourer-Services

Specialutformade elektriska tjänster

För att förenkla ditt dagliga liv kan du nyttja alla fördelar med vårt urval av elektriska tjänster för din smartphone (tillgänglighet beroende på modell).

Med appen MyCitroën kan du kontrollera räckvidd när som helst och programmera laddning och förkonditionering av kupén.

Spara pengar på eldrift

En övergång till elbil innebär inte bara smidig drift. Det är också bra för din plånbok.

 • Underhåll av en elektriskt bil (exklusive energi) är ungefär 30 % billigare än en bil med förbränningsmotor (inklusive garanti, service och slitdelar). Det är också enklare och verkstadsbesöken blir färre.
 • För privatpersoner:
  • Klimatbonus
  • Låg skatt
  • Låga ägande- & driftskostnader
  • Möjlighet till Konverteringsbidrag
 • För företag:
  • Klimatbonus
  • Låg skatt
  • Låga ägandekostnader (TCO)
  • Minskade CO2-utsläpp
500x550-eC4-Economy
Top