JOBBA HOS CITROËN

FSC Bilar AB är sedan 1 januari 2016 importör och generalagent för märkena Citroën och DS i Sverige. Citroën finns representerade på ca 75 försäljningsställen och ett hundratal verkstäder fördelade över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

CITROËN, som har ett modernt och brett modellprogram av både person- och lätta lastbilar, grundades år 1919 av André Citroën i Frankrike och har sedan dess gjort sig känt som ett dynamiskt och kreativt märke. Dagens Citroënbilar koncentrerar sig på ledorden design, komfort och användbar teknik. Citroën har 10 000 försäljnings- och serviceställen i över 90 länder och sålde 1,2 miljoner fordon under 2015. Dessutom har märket 8 världsmästartitlar för konstruktörer i WRC och två världsmästartitlar för konstruktörer i FIA WTCC från 2014 och 2015.


FSC Bilar AB
Kanalvägen 10A
194 61 UPPLANDS VÄSBY
Tel: +46 (0)8 474 53 00

Citroëns återförsäljarnätverk omfattar 3 300 försäljningsställen i hela världen, varav ca 75 i Sverige, dessutom finns ett hundratal verkstäder. Medlemmarna i nätet säljer nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör. Om du är intresserad av tjänster inom vårt nätverk av återförsäljare och verkstäder, ber vi dig kontakta den aktuella återförsäljaren eller verkstaden direkt.

Lediga tjänster

Inga ledia tjänster just nuSpontanansökan
Du är alltid välkommen med en spontanansökan om du är intresserad av tjänster vid kontoret i Infra City i Upplands Väsby. Din ansökan mailar du till ansokan@citroen.se.
Observera att din ansökan endast sparas i sex månader. Vi rekommenderar dig därför att gå in på vår hemsida med jämna mellanrum och ansöka direkt på lediga tjänster.

Top