Hoppa till innehåll
24 månaders privatleasing av elbilar

CITROËN ERBJUDER 24 MÅNADERS PRIVATLEASING AV ELBILAR

Kortare bindningstid, högutrustade modeller och mycket attraktiva privatleasingpriser. nu gör Citroën det ännu lättare för dig som vill ha en elbil.
11/04/2022

– Vi på Citroën Sverige har satsat stort på privatleasing och nu tar vi steget vidare och gör det ännu lättare för dig som vill köra en elbil, men kanske ännu inte vågat ta steget, genom att erbjuda 24 månaders privatleasing, säger Martin Ling, Commercial Manager på Citroën Sverige.

 

PRIVATLEASA EN ELBIL I 24 MÅNADER

Citroën privatleasing innebär ett smidigt bilägande med en fast månadskostnad och noll kronor i kontantinsats, där servicen ingår under hela leasingperioden. – Det ska vara enkelt att börja köra en elbil från Citroën. Och därför erbjuder vi nu 24 månaders privatleasing av exempelvis vår populära elbil nya Citroën ë-C4 för endast 3 399 kronor i månaden, och då får du en fantastisk elbil till ett mycket bra pris utan att binda dig för länge, säger Martin Ling.

 

KLASSLEDANDE ELBILSKOMFORT

Nya Citroën ë-C4 erbjuder en bekväm körupplevelse med en elektrisk räckvidd på 350 kilometer och klassledande komfort under bilmärkets unika manér Citroën Advanced Comfort. – Komfort är Citroëns signum och nya Citroën ë-C4 har gott om det. Allt från sätena till den tysta driften är toppklass för en bil i den storleken, säger Martin Ling.

 

ELEKTRIFIERINGEN FORTSÄTTER

Under året väntar fler lanseringar av exempelvis plug-in hybriderna nya Citroën C5 X och nya Citroën C5 Aircross – modeller som ytterligare breddar Citroëns elektriska utbud. – Vill du köra elektriskt är Citroën bilmärket du ska välja. Och letar du efter en prisvärd privatleasing av en elbil är 3 399 kronor i månaden för nya Citroën ë-C4 ett mycket svårslaget pris, avslutar Martin Ling, Commercial Manager på Citroën Sverige.