Hoppa till innehåll
Flexibel privatleasing från Citroën
Flexibel privatleasing från Citroën – kostnadsfri uppsägning efter ett år
13/03/2023

Kör en helt ny Citroën i upp till 36 månader – utan att binda upp dig under hela leasingperioden. Med nya Citroën Selëct Privatleasing kan du säga upp ditt avtal efter 12 månader utan kostnad och byta till en helt ny bil. 

 

‒ Det är så klart svårt att veta hur livet kommer se ut om ett, två eller tre år, och vi har en del kunder som önskar extra frihet och flexibilitet i sin privatleasing. För att möta de kunderna har vi lanserat Citroën Selëct Privatleasing till marknadens bästa privatleasingpriser, säger Martin Ling, Brand Manager på Citroën Sverige, och fortsätter: 

 

‒ Citroën Selëct Privatleasing innebär helt enkelt att du själv väljer efter 12 månader om du vill fortsätta privatleasa samma bil, eller byta till en annan. Valet är helt och hållet ditt. 

 

Allt som krävs för att ta del av Citroëns flexibla privatleasing är att först och främst besöka din närmaste återförsäljare och hitta precis rätt modell för dig. Sedan betalar du en första förhöjd hyra från endast 5.000 kronor och njuter av din flexibla privatleasing.

Byt till modellen som passar dig

Citroën erbjuder flera välutrustade modeller, med hög säkerhet och en imponerande komfort. Alla som tar del av Citroën Selëct Privatleasing kan just nu välja mellan de populära bästsäljarna Citroën C3 och Citroën C4, liksom SUV-modellen Citroën C5 Aircross

 

‒ Med vårt nya privatleasingupplägg kan du till exempel välja att köra Citroën C3 till det oslagbara priset 2 599 kronor i månaden. Om familjen sedan blivit större är det bara att säga upp avtalet och privatleasa vårt rymligare alternativ Citroën C5 Aircross istället, säger Martin Ling, och fortsätter:

 

‒ Citroën Selëct Privatleasing är marknadens bästa alternativ för alla som dels vill ha extra frihet i sin privatleasing och som dels vill köra en helt ny bil utan att behöva ta ett stort billån. 

Alltid ett tryggt bilägande

Förutom service erbjuder Citroën Selëct Privatleasing även 1 000 mil att köra per år. För 200 kronor extra i månaden utökas detta till 1 500 mil och för 400 kronor extra får du hela 2 000 mil att köra. När omvärlden skakar fortsätter Citroën erbjuda ett bilägande som inte bara är prisvärt utan även flexibelt och anpassningsbart efter flera olika behov. 

 

‒ Eftersom vi lever i tider där många ser över sin plånbok har det varit viktigt för oss att hålla nere både den första förhöjda hyran och månadskostnaden. Nu har vi landat på en låg kostnadsnivå som enligt mig gör vår privatleasing till det självklara valet, säger Martin Ling, och avslutar:

 

‒ Så för alla som går och funderar på om det inte är dags för en helt ny bil snart finns det egentligen ingen anledning att vänta. Med Citroën Selëct Privatleasing kan du leasa bilen som passar dig för stunden och sedan enkelt byta modell om livet förändras.