COVID19-information

LÄS MER

INLEDNING

Genom att ansluta till, öppna och/eller använda webbplatsen bekräftar du att du har förstått och godkänner de allmänna användarvillkoren och förbinder dig att följa dem. Om du inte godkänner villkoren ska du inte använda webbplatsen.

Syftet med webbplatsen är att samla in och publicera kundrecensioner och svar från återförsäljare. När du skickar in en recension godkänner du att AUTOMOBILIES CITROËN genom K.W. Bruun Autoimport AB ("Citroën Sverige") publicerar, eller inte publicerar, recensionen i enlighet med dessa allmänna användarvillkor. Åtkomst till och användning av webbplatsen omfattas av dessa allmänna användarvillkor samt gällande lagar och förordningar. Åtkomsten till webbplatsen är gratis (förutom de normala kostnaderna för internetanslutningen).

ARTIKEL 1: DEFINITIONER

Termerna nedan har följande betydelse:

"Recension": En recension av kundupplevelsen som lämnas av dig eller en annan användare i egenskap av kund om en återförsäljare som uttrycker din åsikt eller en annan användares åsikt (i tillämpliga fall) avseende kvaliteten på en tjänst som erhållits hos återförsäljaren. Recensionen åtföljs av ett stjärnbetyg.

"Allmänna användarvillkor": De allmänna villkoren för användning av webbplatsen.

"Kundupplevelse": Köp av ett nytt fordon eller besök på verkstad hos återförsäljaren.

"Moderator": En granskningstjänst som utförs av Citroën Sverige

"Återförsäljare": En återförsäljare inom Citroën Sverige som deltar i Citroën Sveriges program för att samla in och publicera recensioner på webbplatsen.

"Betyg": En bedömning av kvaliteten på kundupplevelsen vid köp av en ny bil eller ett besök i verkstaden. Dessa betyg tilldelas av den som skriver recensionen.

"Webbplats": Webbplatsens adress är http://www.citroen-advisor.se.

"Användare": En fysisk person som använder webbplatsen för att skriva eller skicka en recension, eller för något annat syfte.

Du eller din avser dig som användare av webbplatsen.

"Säljare”: av återförsäljare anställd person som har sålt en ny eller begagnad bil (Citroën Select) hos en återförsäljare som önskade delta i Automobiles Citroëns process avseende insamling och publicering av omdömen på webbplatsen.

“Citroën Advisor Säljare”: gäller omdömen om upplevelsen av en återförsäljares säljare vid tidpunkten för köp av ny bil eller begagnad bil (Citroën Select).

ARTIKEL 2: WEBBPLATSEN

Webbplatsen citroen-advisor.se ges ut av företaget AUTOMOBILES CITROËN, ett aktiebolag som är registrerat som nummer 642 050 199 i Paris handelsregister med huvudkontor på 6, rue Fructidor, 75017 Paris. Webbplatsen redigeras av K.W. Bruun Autoimport AB (Citroën Sverige) med organisationsnummer 556556-8515, som har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige. Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö. Har du frågor om våra villkor eller vår personuppgiftsbehandling vänligen kontakta oss på info@citroen.se.

ARTIKEL 3: LÄMNA EN RECENSION

3.1 - Spontan recension


Citroën Advisor Servicios: Du kan besöka webbplatsen genom adressen http://www.citroen-advisor.se). På webbplatsen kan du skicka en recension och/eller läsa recensioner av andra användare om återförsäljaren och kvaliteten på deras kundupplevelse.

För att lämna en recension ska du göra följande:

   - Steg 1: Ge återförsäljaren ett betyg i form av ett antal stjärnor och klicka för att bekräfta betyget. Stjärnorna har följande betydelse:
  • 1 stjärna: Mycket dåligt
  • 2 stjärnor: Dåligt
  • 3 stjärnor: Medium
  • 4 stjärnor: Bra
  • 5 stjärnor: Mycket bra

 

   Skicka dina kommentarer och klicka på "View" för att komma till nästa steg.


- Steg 2: Du kan därefter se ditt betyg, kontrollera dina kommentarer och göra eventuella ändringar. Klicka därefter på "Confirm".

- Steg 3: Fyll i följande obligatoriska fält:

 • Förnamn (om namnet ska visas med recensionen)
 • Efternamn (endast första bokstaven visas med recensionen)
 • E-postadress
 • Bilmärke/bilmodell
 • Registreringsnummer
 • Datum för kundupplevelse
 • Postnummer (endast för recensioner som gäller upplevelsen av ett efterförsäljningsbesök)För att bekräfta din recension måste du godkänna de allmänna användarvillkoren och klicka på "Validate". Du får då ett e-postmeddelande från Citroën Sverige för att bekräfta din e-postadress. E-postmeddelandet innehåller en länk som du måste klicka på för att bekräfta din e-postadress. När e-postadressen är bekräftad skickas recensionen till moderatorn för granskning enligt de principer som beskrivs i artikel 4 nedan. Du kommer att få ett e-postmeddelande där det står om din recension kommer att publiceras eller inte.

3.2 - Begäran om recension


Du kan bli ombedd av Citroën Sverige att lämna en recension. Ett e-postmeddelande skickas då till dig inom 30 dagar efter din kundupplevelse, där du inbjuds att skicka in en recension av din kundupplevelse. E-postmeddelandet innehåller en länk till webbplatsen som är giltig 30 dagar från datum för din kundupplevelse. För att skicka in en recension följer du steg 1 och 2 i artikel 3.1 ovan och godkänner de allmänna användarvillkoren.

Citroën Sverige kan kontakta användare igen som skrivit en recension för att fråga om de vill skicka in ännu en recension. I så fall har användaren två alternativ: antingen skicka in en andra recension med ett betyg, som kommer att publiceras under den första recensionen, eller skicka in en andra recension med ett betyg som ersätter den första recensionen (betyg och kommentar).

Citroën Advisor Säljare: Användaren kan bli ombedd av Automobiles Citroën att lämna in ett omdöme. Ett e-postmeddelande skickas till användaren senast 45 dagar efter inköpsdatum av den nya bilen eller begagnade bilen (Citroën Select), med erbjudande om att lämna in ett omdöme baserat på upplevelsen av säljaren. E-postmeddelandet innehåller en länk till webbplatsen som är giltig i 30 dagar efter utskicksdatum. För att lämna in ett omdöme måste användaren följa steg 1 och 2 som beskrivs i paragraf 3.1 c) ovan, och godkänna webbplatsens användarvillkor.

Endast ett (1) omdöme per köp av ny bil eller begagnad bil (Citroën Select) får publiceras om inte författaren beslutar att lämna in en andra notis enligt bestämmelserna i stycket nedan.

Automobiles Citroën kan ta ny kontakt med författaren av omdömet för att fråga honom/henne om de önskar lämna in ett andra omdöme. I detta fall har författaren 2 möjligheter: att lämna in ett andra omdöme med tillhörande meddelande (Associated Note) som publiceras under det första omdömet, eller lämna en ett andra omdöme med Associated Note som upphäver det första omdömet och det första meddelandet och ersätter det.

Citroën Advisor Säljare:

Användaren kan bli ombedd av Automobiles Citroën att lämna in ett omdöme. Ett e-postmeddelande skickas till användaren senast 45 dagar efter inköpsdatum av den nya bilen eller begagnade bilen (Citroën Select), med erbjudande om att lämna in ett omdöme baserat på upplevelsen av säljaren. E-postmeddelandet innehåller en länk till webbplatsen som är giltig i 30 dagar efter utskicksdatum. För att lämna in ett omdöme måste användaren följa steg 1 och 2 som beskrivs i paragraf 3.1 c) ovan, och godkänna webbplatsens användarvillkor.

Endast ett (1) omdöme per köp av ny bil eller begagnad bil (Citroën Select) får publiceras om inte författaren beslutar att lämna in en andra notis enligt bestämmelserna i stycket nedan.

Automobiles Citroën kan ta ny kontakt med författaren av omdömet för att fråga honom/henne om de önskar lämna in ett andra omdöme. I detta fall har författaren 2 möjligheter: att lämna in ett andra omdöme med tillhörande meddelande (Associated Note) som publiceras under det första omdömet, eller lämna en ett andra omdöme med Associated Note som upphäver det första omdömet och det första meddelandet och ersätter det.

3.3 - Intygande


När du skickar in en recension via webben bekräftar du att :

  • är införstådd med att du kan bli kontaktat av Citroën Sverige och/eller moderatorn för identifiering och förtydligande, vid behov, och av återförsäljaren för att komma tillrätta med eventuellt missnöje;
  • det inte finns några intressekonflikter, dvs. att du inte har något intresse i eller förknippat med återförsäljaren eller Citroën Sverige (vilket innebär att anställda hos en återförsäljare, Citroën Sverige och PSA Peugot Citroën inte har rätt att skicka in recensioner);
  • kundupplevelsen är din egen personliga upplevelse.3.4 - Data som sparas av Citroën Sverige


För att bekräfta att din kundupplevelse och identitet är äkta registrerar AUTOMOBILES CITROËN din IP-adress, e-postadress, ditt namn, telefonnummer, postnummer, fordonsmodell och registreringsnummer, datum för kundupplevelsen och recensionen (som dock inte sparas längre än vad den svenska dataskyddslagstiftningen anger). Data krypteras i en databas som tillhör AUTOMOBILES CITROËN och delas med K.W. Bruun Autoimport AB.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: http://www.citroen.se

ARTIKEL 4: GRANSKNING

4.1 - Granskning


Recensioner och svar från återförsäljare granskas av en person innan de publiceras på webbplatsen. Moderatorn läser igenom recensioner och svar och beslutar sen om de ska publiceras eller inte. Moderatorn har åtkomst till din identitet och kan om så behövs kontakta dig för att verifiera recensionen.

Tiden som moderatorn har för granskning är densamma för alla recensioner, positiva såväl som negativa.

Fördröjningen är avsedd att säkerställa att recensioner och svar följer svensk lag och de allmänna användarvillkoren. Recensioner eller svar som inte uppfyller kraven publiceras inte.

Recensioner och svar kan avvisas av moderatorn om :

 • de strider mot gällande lag eller innehåller olämpliga kommentarer, dvs. de är kränkande, ärekränkande, nedsättande, illvilliga, hotande, oanständiga eller stötande eller gör intrång i en tredje parts immateriella rättigheter (och/eller andra varumärken nämns) eller enskildas integritet (t.ex. namngivande av tredje parter utan deras uttryckliga medgivande, kommentarer om utseende eller personlighet, eller andra kommentarer) eller strider mot enskildas juridiska rättigheter (t.ex. tystnadsplikt).
 • de innehåller konfidentiell information (däribland men inte begränsat till namn, telefonnummer, adresser, e-post, VIN-kod, registreringsnummer, kundnummer eller bankuppgifter), nämner webbplatser eller innehåller hyperlänkar eller webbadresser.
 • de handlar om något annat än serviceupplevelsen hos återförsäljaren (t.ex. åsikter om produkten eller tekniska specifikationer, dokumentation och garantipolicy).
 • de är obegripliga (dvs. en följd av ord utan mening, dåligt och obegripligt innehåll, eller skrivet på ett annat språk än engelska).
 • de innehåller värden (dvs. belopp eller procentangivelser) rörande återförsäljarens eller Citroën Sverige:s kommersiella policy (däribland men inte begränsat till pris, förnyelsekostnad, faktura och/eller rabatter).
 • de innehåller en uppmaning till handling eller anmärkningar som kan resultera i civil- eller straffrättsligt ansvar för återförsäljaren eller Citroën Sverige.
 • de innehåller en kommentar som inte är förenlig med betyget eller som är inkompatibel med tjänsten (t.ex. kommentarer om köp av en ny bil när besöket gällde service, och vice versa).
 • de namnger en annan återförsäljare än den som sålde en ny bil eller som utförde servicearbetet (dvs. jämförelse mellan återförsäljare är inte tillåtet).
 • de innehåller konkreta bevis på en intressekonflikt (t.ex. är skrivna av anställda hos återförsäljaren, Citroën Sverige eller PSA Peugeot Citroën).
 • de har gjorts av en representant för ett företag (endast recensioner från privatpersoner är tillåtet).
 • de handlar om en användare som lämnat felaktiga personuppgifter eller inte upplevt kundupplevelsen personligen.
 • det rör sig om en dubblett: samma författare och samma kundupplevelse.

 

4.2 - Avvisning av recension


Om din recension avvisas av något av ovanstående skäl kommer du eller återförsäljaren att meddelas via e-post. Om så är lämpligt får du och/eller återförsäljaren möjlighet att skicka en ny recension eller ett nytt svar inom 30 kalenderdagar från datum för kundupplevelsen.

4.3 - Skadestånd


De åsikter som uttrycks av användare på webbplatsen är inte representativa för Citroën Sverige:s åsikter eller värderingar. Du godkänner och är införstådd med att du själv är ansvarig för formen och innehållet i din recension och att informationen är korrekt, samt att du ska gottgöra oss vid brott mot artikel 4. Det betyder att du ansvarar för eventuella förluster eller skador som Citroën Sverige lider som en följd av någonting som du laddar upp eller lägger upp på vår webbplats som bryter mot de allmänna användarvillkoren. Citroën Sverige förbehåller sig rätten att avlägsna material från webbplatsen som bryter mot reglerna. Citroën Sverige har rätt att röja din identitet och annan relevant information till brottsbekämpande myndigheter om man anser att det är nödvändigt. Citroën Sverige har också rätt att röja din identitet för tredje part som gör gällande att innehåll som du publicerat eller laddat upp på vår webbplats utgör ett brott mot deras immateriella rättigheter eller rätt till integritet. Din rätt att använda webbplatsen kommer att upphöra omedelbart om du bryter mot några bestämmelser i denna artikel. Innehåll som du publicerar eller laddar upp på webbplatsen anses vara icke-konfidentiellt och fritt från immateriella rättigheter och Citroën Sverige har rätt att använda, kopiera, distribuera och röja sådant innehåll för tredje part för alla syften.

Citroën Advisor Säljare: Dina omdömen, tillsammans med kommentarerna från återförsäljare och Automobiles Citroën, kan avvisas av moderatorn om de (följande ska enbart ses som exempel och Automobiles Citroën och granskaren kan även avvisa omdömen och kommentarer av andra skäl, enligt deras beslut efter eget gottfinnande)::

 • är olagliga, innehåller olämpliga, oegentliga, anstötliga, hotfulla, oanständiga kommentarer, eller gör intrång i tredje parts immateriella rättighet (annat omnämnt varumärke, etc);
 • innehåller information av privat natur (omnämnande av tredje part utan deras uttalade samtycke, kommentarer om fysiskt utseende eller personlighet, etc) eller konfidentiell information (telefonnummer, adresser, mejladresser, VIN, registreringsnummer, kundmappsnummer, bankuppgifter, etc) eller omnämnande av webbsidor, hypertextlänkar, URL:er;
 • gäller annat än utvärderingen av säljarens tjänster vid köp av ny bil, begagnad bil (Citroën Select);
 • är obegripliga (obegriplig ordföljd, så illa skrivna att de inte går att förstå, skrivna på främmande språk);
 • innehåller kvantifierade uppgifter (belopp eller procentandelar) om återförsäljarens eller Citroën Automobiles kommersiella policy (leverans, återtagande, faktura, nedsatta priser, etc);
 • innehåller en uppmaning till rättslig handling eller anmärkningar som kan resultera i civil- eller straffrättsligt ansvar för återförsäljaren eller Citroën Automobiles;
 • innehåller en kommentar som inte överensstämmer med betyget eller som är inkompatibel med säljarens betyg (exempel på underkännande: utvärdering av säljaren om besöket gällde verkstadsservice ...).
 • gäller en säljare som inte sålde bilen
 • innehåller specifika delar avseende intressekonflikt (anställda hos återförsäljaren, Automobiles Citroën eller PSA-gruppen är undantagna);
 • har skrivits av en expert (endast omdömen från personer som inte anses vara experter är tillåtna);
 • som avser användare som lämnat felaktiga personuppgifter eller inte personligen upplevt kundupplevelsen;
 • är en duplicering (samma författare och samma kundupplevelse);
 • avser användare som har lämnat uppgifter som inte uppfyller dessa användarvillkor (dvs mer än 75 dagar efter kundens upplevelse);
 • gäller en säljare som inte längre är anställd hos återförsäljaren, eller som inte längre arbetar enligt programmet för säljare och rådgivare Om ditt omdöme avvisas av något av ovanstående skäl kommer författaren eller återförsäljaren eller säljaren, i förekommande fall, att meddelas via e-post. Om så är lämpligt får författaren av omdömet och/eller återförsäljaren och/eller säljaren möjlighet att skicka ett nytt omdöme inom 75 kalenderdagar (Citroën Advisor Service) eller 120 dagar (Citroën Advisor Fordon) eller 60 dagar (Citroën Advisor Säljare) från datum för kundupplevelsen.


Om ditt omdöme avvisas av något av ovanstående skäl kommer författaren eller återförsäljaren eller säljaren, i förekommande fall, att meddelas via e-post. Om så är lämpligt får författaren av omdömet och/eller återförsäljaren och/eller säljaren möjlighet att skicka ett nytt omdöme inom 75 kalenderdagar (Citroën Advisor Service) eller 120 dagar (Citroën Advisor Fordon) eller 60 dagar (Citroën Advisor Säljare) från datum för kundupplevelsen.

ARTIKEL 5: PLACERING OCH PUBLICERING AV RECENSIONER

5.1 - Placering av omdömen


Recensioner som inkommit, granskats och uppfyller de allmänna användarvillkoren publiceras på den sida på webbplatsen som är avsedd för den berörda återförsäljaren under ett år från publiceringsdatum.
Recensionen publiceras i sin helhet på webbplatsen, som standard från nyaste till äldsta, senast 30 kalenderdagar från datum för recensionen. Datumet som recensionen skickades in, datumet för kundupplevelsen, förnamnet och första bokstaven i efternamnet på den som skrev recensionen, fordonsmodellen och det stjärnbetyg som författaren ger återförsäljaren publiceras tillsammans med recensionen. Publicerade recensioner kan sorteras efter datum, betyg eller nytta för användaren.
Antalet recensioner och genomsnittsbetyget publiceras också på den berörda återförsäljarens sida (på http://www.citroen-advisor.se ). Recensionerna i sin helhet med tillhörande betyg finns endast på webbplatsen.

Betygsgenomsnittet beräknas enligt följande:

  • Genomsnitt 1 till 1,24 = 1 stjärna
  • Genomsnitt 1,25 till 1,74 = 1,5 stjärnor
  • Genomsnitt 1,75 till 2,24 = 2 stjärnor
  • Genomsnitt 2,25 till 2,74 = 2,5 stjärnor
  • Genomsnitt 2,75 till 3,24 = 3 stjärnor
  • Genomsnitt 3,25 till 3,74 = 3,5 stjärnor
  • Genomsnitt 3,75 till 4,24 = 4 stjärnor
  • Genomsnitt 4,25 till 4,74 = 4,5 stjärnor
  • Genomsnitt 4,75 till 5,0 = 5 stjärnor


Omdömen som inkommit, granskats och uppfyller dessa användarvillkor publiceras på återförsäljarens webbplats under högst ett år från publiceringsdatum.Omdömen publiceras på webbplatsen, som standard från nyaste till äldsta, senast 30 kalenderdagar från datum för omdömets inlämnande. Datumet som recensionen skickades in, datumet för kundupplevelsen, förnamnet och första bokstaven i efternamnet på författaren av omdömet, fordonsmodellen och det betyg som återförsäljaren eller fordonet fått publiceras tillsammans med omdömet. Publicerade omdömen kan sorteras på datum, betygsättning eller nytta för användaren.

Antalet omdömen och genomsnittsbetyget publiceras för en säljare på andra webbplatser tillhörande PSA-gruppen, dvs typen http://www.citroen.seoch tillhörande mobila appar.

Bestämmelser som är gemensamma för Citroën Advisor Service, Citroën Advisor Fordon och Citroën Advisor Säljare. Servicerådgivare, fordon och säljare kommer att läggas ut i sin helhet på webbplatsen, som standard från nyaste till äldsta, senast 30 (trettio) kalenderdagar från datum för omdömets inlämnande. Datum för omdömets inlämnande, datum för kundupplevelsen, säljarens förnamn och efternamn.

5.2 - Rapportera kränkningar


En person kan rapportera en recension eller ett svar från en återförsäljare som uppfattas som kränkande till Citroën Sverige genom att använda chattfunktionen på hemsidan. Uppge fullständigt namn och e-postadress samt orsaken till att recensionen eller återförsäljarens svar bör tas bort.

När ärendet skickats in får moderatorn ett meddelande och denne beslutar därefter om recensionen eller svaret ska tas bort.

Ett e-postmeddelande som förklarar moderatorns beslut skickas till den person som rapporterade kränkningen.

Om innehållet anses kränkande kommer recensionen eller svaret tas bort från webbplatsen och ett e-postmeddelande skickas till dig eller återförsäljaren (efter tillämplighet) med information om varför recensionen eller svaret tagits bort.

5.3 - Publiceringens varaktighet och arkivering av recensioner


Den som skrivit en recension kan inte ändra kommentarerna efter publicering.

Recensioner ligger kvar på webbplatsen under ett år, om inte den som skrev recensionen begär att den ska tas bort från webbplatsen. I så fall måste personen meddela till kundtjänst via citroën@h1.se, och ange datum för recensionen, eller klicka på länken i det e-postmeddelande som personen erhöll som bekräftelse på att recensionen skulle publiceras.

Recensionen kommer dock att ligga kvar i Citroën Sverige´s databas i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Citroën Advisor Säljare:

Omdömen som gäller säljare som, i synnerhet, inte längre är aktiva hos en Citroën-återförsäljare eller som inte längre vill delta i Citroën Automobiles process avseende insamling och publicering av omdömen på webbplatsen, arkiveras och kommer därför inte att vara tillgängliga på webbplatserna. Omdömet kommer dock att ligga kvar i Automobiles Citroën:s databas.

ARTIKEL 6: ÅTERFÖRSÄLJARENS RÄTT ATT SVARA

Återförsäljaren har rätt att svara på recensioner som publiceras om dem. De kan :

  • lämna uppgifter till recensenten, klargöra eller ge sin version av det som hänt om de inte håller med om innehållet i den publicerade recensionen
  • tacka för recensionen.


Återförsäljarens svar granskas av moderatorn på samma sätt som recensionen. Därför kan återförsäljarens svar avvisas av moderatorn av samma skäl som i artikel 4.

Det granskade svaret ska i enlighet med dessa allmänna villkor publiceras bredvid recensionen inom sju (7) kalenderdagar efter det att det skickades in.

Återförsäljarens svar publiceras på webbplatsen under samma tid som den recension det avser.

ARTIKEL 7: IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Du har inte rätt att ladda ned, kopiera, ändra eller använda varumärken, logotyper och/eller handelsnamn som visas på webbplatsen utan skriftligt förhandsmedgivande.

Citroën Sverige och dess leverantörer har de immateriella rättigheterna till programvaran bakom webbplatsen. Förutom enligt vad som gällande lag uttryckligen medger får du inte kopiera, ändra, ladda ned, distribuera, avkoda, dekompilera, störa eller försöka störa programvaran utan skriftligt förhandsmedgivande.

Observera att Citroën Sverige skapat och tillhandahåller webbplatsen för privat och personlig användning, och för personlig information från kunder och återförsäljare. Du får inte använda webbplatsen för kommersiella eller affärsmässiga syften, och Citroën Sverige har inget ansvar gentemot dig för förlust av vinst, förlust av affärsmöjligheter, verksamhetsavbrott eller förlust av affärsmöjligheter.

En recension får inte innehålla kommersiella uppgifter utan skriftligt och uttryckligt förhandsmedgivande från Citroën Sverige.

Många webbplatselement är skyddade:

  • av lagstiftning, däribland innehåll som är skyddat av upphovsrätt, t.ex. foton, artiklar, ritningar, animationer och digitalt ljud och video.
  • av varumärkeslagstiftning, i synnerhet namnet Citroën, den dubbla vinkeln (som representerar Citroën-logotypen), namnet "PSA Peugeot Citroën" samt alla fordonsmodellers varumärken


De skyddade elementen tillhör Citroën Sverige, dess dotterbolag och/eller tredje part som har gett Citroën rätt att använda dem.

Följaktligen är det förbjudet att reproducera, återge, använda, anpassa, ändra, införliva, översätta, marknadsföra på något sätt, i någon form eller på något medium (papper, digitalt eller något annat) hela eller delar av webbplatsen utan skriftligt förhandsmedgivande från Citroën Sverige.

ARTIKEL 8: SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

8.1 - Personuppgifter


Du behöver avslöja din identitet eller några personuppgifter för att få åtkomst till webbplatsen.

Du ska vara medveten om att informationen som samlas in via webbplatsen samlas in av Citroën Sverige för att användas i förbättringssyfte av företaget och dess närstående, dess återförsäljare och försäljningsnätverk, företag som tillhandahåller tjänster för Citroën Sverige och/eller företag inom samma koncern som Citroën Sverige, i syfte att skicka kommersiella erbjudanden samt för undersökningar och analyser.

Som en del av sin verksamhet kan Citroën Sverige behöva dela de data som samlats in med verksamheter i andra länder, för de syften som de ursprungligen samlades in eller för syften som deltagarna senare gett sitt medgivande till. När data överförs till tredje part vidtar Citroën Sverige alla nödvändiga åtgärder för att förhindra kontaminering. Data överförs endast till länder som kan garantera tillräckligt dataskydd. Data kan överföras till länder utanför EU.

I enlighet med den nya Dataskyddsförordningen GDPR har varje Användare rätt att begära utdrag, rätta eller radera uppgifter som dig, samt att invända mot att dessa uppgifter hanteras.

Denna rätt kan åberopas hos AUTOMOBILES CITROËN, via dess generalagent i Sverige K.W. Bruun Autoimport AB (Citroën Sverige) på webbsidan: https://gdprsvar.se/citroen

Efter att ärendet skapats i denna portal eskaleras ärendet till AUTOMOBILES CITROËN.

8.2 – Cookies


Vi ber dig observera vi använder cookies på webbplatsen. När du besöker webbplatsen kan cookies installeras automatiskt i din webbläsare.
Cookies är filer som skickas till din hårddisk för att underlätta navigeringen på webbplatsen och skapa besöksstatistik. Dessa cookies innehåller ingen personligt identifierbar information.
Du kan avaktivera cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare.
För ytterligare information se Citroën Sverige:s cookiespolicy på www.citroen.se/cookies.html

ARTIKEL 9: LÄNKAR

Om du vill lägga in en hypertextlänk till webbplatsen krävs ett skriftligt godkännande från Citroën Sverige.

Om du väljer att gå till webbplatser som tillhör tredje part via länkar på webbplatsen gör du det på egen risk och Citroën Sverige tar inget ansvar för eventuella förluster eller skada som kan uppkomma till följd av din användning av dem. Citroën Sverige kan inte hållas ansvariga för innehållet på de webbplatser som webbplatsen är närstående till, har hyperlänkar eller andra länkar till. Det är ditt ansvar att undersöka de allmänna villkoren för sådana webbplatser.

ARTIKEL 10: SÄKERHET

Det är vår policy att viruskontrollera dokument och filer innan de publiceras på webbplatsen. Citroën Sverige kan dock inte garantera att dokument eller filer som laddas ned från webbplatsen är virusfria. Citroën Sverige frånsäger sig i den utsträckning som är möjlig enligt lag allt ansvar (förutom när det gäller dödsfall eller personskada som uppstår till följd av oaktsamhet och för bedrägeri) för (a) skada eller förlust till följd av fel, datorvirus, skadlig kod eller skadliga komponenter som kommer från eller härrör från webbplatsen eller från tredjepartswebbplatser som är länkade till webbplatsen och (b) störningar i din åtkomst till webbplatsen. Du förbinder dig att vid användning av webbplatsen använda virusprogram och avstå från åtgärder som kan leda till datorvirus eller funktionsfel av något slag som kan påverka webbplatsens funktion eller en server eller tjänst som är tillgänglig via webbplatsen. I synnerhet förbinder du dig att endast tillgängliggöra, inom det område som tillhandahålls av webbplatsen, information (data, dokument, filer) som är tillförlitlig, säker och som inte kommer att påverka webbplatsens funktion eller en server eller tjänst som är tillgänglig via webbplatsen.

Användning av webbplatsen eller en server eller tjänst som är tillgänglig via webbplatsen måste följa nationella lagar och regler, samt iaktta andras rättigheter, och ska inte skada Citroën Sverige´s rykte i något avseende eller någon form. I synnerhet ska du hålla Citroën Sverige skadeslöst gentemot tredjepartsanspråk (däribland men inte begränsat till alla kostnader, avgifter och utgifter inklusive rimliga arvoden) till följd av eller i samband med innehållet i din recension och/eller information som tillhandahålls av dig, däribland sådana som är en följd av intrång i immateriella rättigheter, allmän ordning, moral, respekt för den enskildes integritet (bildrättigheter osv.) eller bestämmelser i nationella och/eller internationella avtal.

ARTIKEL 11: ANSVARSBEGRÄNSNING

Du använder webbplatsen helt på eget ansvar. Citroën Sverige och dess närstående kan inte hållas ansvariga, direkt eller indirekt, för sådant som utrustningsskada, förlust av data eller program, ekonomiska förluster till följd av användning av webbplatsen eller webbplatser som är kopplade till den.

Citroën Sverige försöker att se till att innehållet på webbplatsen är korrekt på publiceringsdagen, men lämnar inga garantier eller gör några utfästelser vad gäller korrekthet, fullständighet, tillförlitlighet, lämplighet eller kvalitet. Recensioner kan komma att ersättas och Citroën Sverige ger inga garantier för att innehållet kommer att uppdateras efter publiceringsdagen. Citroën Sverige tar inget ansvar för korrektheten, fullständigheten, tillförlitligheten, lämpligheten eller kvaliteten på något innehåll på webbplatsen och i den utsträckning som lagen medger frånsäger sig Citroën Sverige alla villkor, garantier, utfästelser eller andra villkor som kan gälla för webbplatsen eller innehåll på den (uttryckliga eller underförstådda) och allt ansvar (förutom när det gäller dödsfall eller personskada som orsakats av oaktsamhet och för bedrägeri) för förlust eller skada som orsakas av användningen av eller tilltro till innehållet på webbplatsen. Citroën Sverige kommer i synnerhet inte att ansvara gentemot dig eller någon tredje part för indirekta eller följdförluster eller följdskada, däribland ekonomisk förlust, förlust av vinst, intäkter eller affärsmöjligheter, verksamhetsavbrott, förlust av förväntade besparingar, förlust av affärsmöjligheter, goodwill eller rykte.

ARTIKEL 12: STOPPAD ELLER OAVBRUTEN ÅTKOMST TILL WEBBPLATSEN

Citroën Sverige lämnar inga garantier avseende tillgången till webbplatsen eller innehållet på webbplatsen. Citroën Sverige kan när som helst, tillfälligt eller permanent, stänga av din och/eller användares åtkomst till webbplatsen på grund av att du eller användaren brutit mot de allmänna användarvillkoren, utan att det påverkar Citroën Sverige:s övriga rättigheter och rättelser, tekniska problem med infrastrukturen för publicering och drift av webbplatsen eller för underhåll av webbplatsen. Citroën Sverige ska inte vara ansvarig gentemot dig om vår webbplats av något skäl är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon period.

ARTIKEL 13: GÄLLANDE LAG

Webbplatsen och de allmänna användarvillkoren styrs av engelsk rätt med uteslutande av lagvalsreglerna.

Vid en tvist om tolkningen eller genomförandet av de allmänna användarvillkoren ska engelsk domstol ha exklusiv jurisdiktion, om inte annat anges enligt gällande lag.

ARTIKEL 14: ÄNDRING AV VILLKOR

Citroën Sverige förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande ändra och uppdatera de allmänna användarvillkoren och alla artiklar på webbplatsen.

Alla dessa ändringar är bindande för dig. Du bör kontrollera de allmänna villkoren varje gång du besöker webbplatsen. Du accepterar de allmänna villkoren i deras senaste version varje gång du besöker webbplatsen.

Top