Hoppa till innehåll
7-sitsig

7-SITSIG CITROËN

Citroëns 7-sitsiga bilar är designade för dig som gillar frihet och stora utrymmen. Med smarta anpassningsbara interiörer och massor av utrymme som passar hela familjen erbjuder Citroëns 7-sitsiga modeller något för alla som behöver få plats med många i bilen.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA 7-SITSIGA BILEN?

När familjen växer behövs en större bil. En 7-sitsig bil från Citroën är skapad för att ge optimal komfort åt alla i hela bilen. Med plats för upp till sju personer och bagage för resan underlättar Citroën vardagen för större familjer i behov av en bra bil.

CITROËN ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer är en elbil perfekt för alla resor med familj och vänner, och erbjuder enastående komfort tack vare sätena med Advanced Comfort-teknik och fjädring med Progressive Hydraulic Cushions.

Citroën ë-SpaceTourer öppnar en värld av möjligheter med 100 % eldrift. Unika proportioner ger plats för upp till 8 personer.

CITROËN ë-BERLINGO

Citroën är en pionjär bland fritidsbilar och Citroën ë-Berlingo har samma styrkor som sina föregångare, med en modern känsla. Utöver enastående komfort, både vad gäller säten och dämpning, utmärker sig elbilen Citroën ë-Berlingo, med sin rymlighet och sitt urval karossfärger. Två sidoskjutdörrar med öppning bak och den exemplariska modulariteten hos de individuella sätena är bara två av de många funktioner som utmärker Citroën ë-Berlingo.

 

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN 7-SITSIG BIL

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en 7-sitsig bil från Citroën, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.