Hoppa till innehåll
Småbilar

CITROËNS SMÅBILAR

Förenkla vardagen med en småbil från Citroën. Få smart design, kompakta dimensioner och smidig mobilitet för körning i både staden och på landet. Välj en småbil från Citroën och upplev en ny körglädje.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA SMÅBILEN FÖR MIG?

När du behöver en smidig bil för att enkelt ta dig runt i staden eller på landet ska du välja en småbil från Citroën. Körning och parkering i begränsade stadsutrymmen är lika enkelt som att ta sig runt på landsvägar. Citroëns småbilar är utrustade med bränslesnåla motorer och designade med kompakta dimensioner, samtidigt som de är rymliga nog för passagerare när ni behöver vara fler i bilen. Lasta smidigt i bagageutrymmet när du behöver ha packning med dig på dina resor och koppla upp dig med Citroëns smarta infotainmentsystem. Fördelarna är många när du väljer en liten bil från Citroën. 

CITROËN C3

Citroën C3 är en småbil designad för att sticka ut på rätt sätt, med stark karaktär och färgstark personlighet. Med oöverträffad komfort i segmentet står den ut och utmärker sig i både stadsmiljöer och på landsvägar. Håll dig uppdaterad och uppkopplad med 12 olika förarassistanssystem som gör det dagliga livet med Citroën C3 enkelt.

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN SMÅBIL

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en Citroën småbil, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.