Hoppa till innehåll
Transportbilar

TRANSPORTBILAR

När du ska köpa en ny transportbil erbjuder Citroën ett brett urval. Välj den modell som bäst uppfyller behoven i ditt dagliga yrkesliv och anpassa utförandet efter din verksamhet.

BERLINGO & ë-BERLINGO

Transportbilen Citroën Berlingo är tillgänglig med en effektiv förbränningsmotor, BlueHDi 100 hk manuell och BlueHDi 130 hk automat, eller med en elmotor (100 kW på 136 hk). 

Modellen finns i 2 längder: L1 på 4,4 m och L2 på 4,75 m, och har en lastkapacitet på 475 kg eller 825 kg, beroende på version.

Citroën Berlingo erbjuds i fyra versioner: New Entry, New Business, Business Premium och Business Exclusive. Dessa versioner kommer att underlätta din yrkesverksamhet, och har flertalet förarhjälpmedel samt praktiska funktioner, såsom nyckelfri öppning och Surround Rear Vision.

JUMPY & ë-JUMPY

Citroën Jumpy finns i en elversion (100 kW (136 hk) motor) och med förbränningsmotor (145 hk manuell eller automat, och 180 hk automat). Den finns i två storlekar (L2 eller L3) och i två versioner (New Business och Business Premium).

Modellen har många smarta förarhjälpmedel och praktiska funktioner, såsom nyckelfri öppning, sidoskjutdörrar och moduwork (som möjliggör transport av långa föremål upp till 4 m).

 

 

JUMPER

Citroën Jumper är en mycket anpassningsbar transportbil som finns i utföranden som skåpbil och chassihytt. Du kan välja mellan 4 längder, 3 hjulbaser och 3 höjder. Modellen har en klassledande bredd, och sidoskjutdörrar samt smarta förararhjälpmedel.

Modellen finns med förbränningsmotor (120 hk till 165 hk).