Hoppa till innehåll
SUV

CITROËN SUV

När du behöver en stor bil med högt insteg är en Citroën SUV perfekt. Modellerna utmärker sig i sitt segment med en äventyrlig stil och hög anpassningsbarhet. Få en fantastisk vägkomfort tack vare den extremt effektiva fjädringen med Progressive Hydraulic Cushion™ och många andra tekniska funktioner, såsom körhjälp, säkerhet och multimedia.

VILKEN SUV ÄR BÄST FÖR MIG?

Oavsett om du behöver en liten SUV eller en stor SUV har Citroën modeller som passar dina behov. För 100 % elektrisk körning rekommenderar vi en plug-in hybrid SUV med eldrift som tar dig upp till 6 mil, eller hybriddrift för längre resor. För optimal komfort är en Citroën SUV alltid ett bra val.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross är en liten SUV med ett exklusivt framparti som ger ytterligare karaktär. Modellen finns tillgänglig med 70 olika anpassningsmöjligheter. Den höjer komfortupplevelsen med Advanced Comfort-säten, behåller sin modularitet, rymlighet och stora ljusinsläpp.

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross erbjuder en ny bekväm upplevelse med fjädringen Progressive Hydraulic Cushion™ och säten med Advance Comfort-teknik.

Citroën C5 Aircross är den senaste generationens SUV och är utrustad med den senaste tekniken, som exempelvis 20 körhjälpsfunktioner och 6 uppkopplingsfunktioner. Modellen är extra flexibel med tre individuella fällbara baksäten.

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN SUV

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en Citroën SUV, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.