Hoppa till innehåll
Stora familjebilar

CITROËNS FAMILJEBILAR

Upptäck en familjebil från Citroën som förenklar vardagen. Citroën erbjuder modeller med 5, 7 och till och med upp till 9 säten så att hela familjen får plats. Med stor anpassningsbarhet och rymlighet får du alltid plats med packningen för semestern. Smart förarteknik tryggar och hög komfort underlättar livet i för alla. Välj en bra familjebil från Citroën som passar bäst för din familj.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA FAMILJEBILEN?

Vill du hitta den bästa familjebilen för dig ska du vända till Citroën. Med ett utbud av bra familjebilar erbjuder Citroën modeller av högsta komfort med förarassistanssystem som både tryggar och underlättar resor. En rymlig familjebil från Citroën är perfekt för både vardagen och semestern.

CITROËN ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer är rymlig och bekväm familjebil med säten som är utrustade med Advanced Comfort-teknik. Modellen finns i versionerna Feel och Shine som erbjuder massor av bra utrustning, samt i 3 olika längder och med plats för upp till 8 personer. Alla passagerare kan njuta av den delade takluckan med två individuella solskydd och den rymliga kupén som gör Citroën ë-SpaceTourer till en bekväm familjebil. LED-belysningen ger även en harmonisk miljö för säker och rofylld mörkerkörning.

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN FAMILJEBIL

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en familjebil från Citroën, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.