Hoppa till innehåll
Kombimodeller

CITROËN KOMBI

Oavsett om du behöver en stor kombi, en liten kombi eller en halvkombi, får du alltid mer komfort och mer utrymme när du kör Citroën. Stilrena karossformer, flytande linjer, bekväma interiörer och banbrytande teknik för en bättre körupplevelse. Elegansen hos en Citroën kombi går hand i hand med glädjen att köra i full sinnesro.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA KOMBIN?

Att välja den bästa kombin ska aldrig vara svårt. Oavsett om behovet är en stor familjebil eller att få plats med mycket packning. Fördelarna med en kombi är många och Citroën erbjuder ett utbud av modeller som ger oöverträffad komfort i alla lägen för alla passagerare i bilen.

CITROËN C5 X

Citroën C5 X förkroppsligar Citroëns filosofi. Modellen är en unik kombination av elegansen hos en sedan, dynamiken hos en kombi och det upphöjda uttrycket hos en SUV. Citroën C5 X erbjuder ett verkligt lugn tack vare den ultimata komforten hos Citroën Advanced Comfort®.

Modern teknik förenklar livet i Citroën C5 X, som exempelvis en head up-display, förarassistanssystem som introducerar semiautonom körning och en helt ny 12-tums HD pekskärm med ett kommunikationsgränssnitt med naturlig röstigenkänning.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 X Plug-In Hybrid är en modern kombi som erbjuder komfort och mångsidighet, samt en mobilitet i ë-Komfortklass. Upptäck en kupé perfekt isolerad från vägen och världen utanför, fullständigt lugn och tyst. Upptäck den tysta driften, de smidiga rörelserna, körglädjen, den mjuka fjädringen, de mjuka Advanced Comfort®-sätena och frånvaron av vibrationer.

Citroën C5 X Plug-In Hybrid är en ergonomisk kombi som är lätt att använda och som är utrustad med användbara gränssnitt samt särskilda tjänster, som allt bidrar till att förhöja komforten ombord för samtliga passagerare.

CITROËN C4

Med Citroën C4 får du en kompakt kombi med komfort och ny teknik. Modellen är perfekt för dina långa bilresor, tack vare fjädringstekniken Progressive Hydraulic Cushions® och Advanced Comfort-säten. Citroën C4 har styrka och karaktär som en kombi, med stora hjul och generösa och tilltalande design.

CITROËN ë-C4

Elegant som en kombi och robust som en SUV, nya Citroën ë-C4 är utrustad med ett 50 kWh batteri som ger en elektrisk räckvidd på upp till 350 km. De mjuka Advanced Comfort-sätena och de olika funktionerna ger en oöverträffad komfortnivå.

Denna elektriska kombi har flera detaljer som särskiljer den från en bil med förbränningsmotor, som exempelvis ë-emblemet på skärmarna och på bakpartiet, och 18-tums Crosslight lättmetallfälgar som är speciellt framtagna för att spara energi.

KÖP ELLER PRIVATLEASA EN KOMBI

Citroën erbjuder alltid smarta finansieringslösningar för att möta dina behov. Köp eller privatleasa en Citroën kombi, beroende på vilket som passar dig. Om du väljer Citroën privatleasing betalar du enbart en smidig månadskostnad och binder dig inte längre än nödvändigt. Dessutom ingår alltid service och minst 1 000 mil per år under hela leasningperioden.