Hoppa till innehåll
Serviceerbjudanden

SERVICEERBJUDANDEN

SERVICE-ERBJUDANDEN

Vi byggde din bil, låt oss serva den

Är det dags för hjulskifte? Har du drabbats av ett stenskott? Behöver du tillbehör inför kommande långresor?

 

Våra auktoriserade Citroën-verkstäder är alltid det bästa valet för din bil – oavsett om det gäller kvalitet eller kostnad. Hos oss möter du tekniker som är proffs på Citroën och som har tillgång till den senaste tekniken och originaldelar.

 

Vi har dessutom alltid dig som kund i fokus. Du förtjänar bästa möjliga service hos våra auktoriserade verkstäder och precis därför har vi lanserat Vive la 10. Efter ditt verkstadsbesök får du en chans att sätta betyg på vår service. Vårt mål är glasklart: allt under 9 av 10 är underkänt. För vi vill alltid hålla toppklass – du som Citroënist förtjänar det bästa.

Originaltillbehör
Just nu erbjuder Citroën 30 % rabatt på tillbehörspaketen Light och Plus. Passa på att utrusta din bil. 
Läs mer om originaltillbehör
Med Citroëns originaltillbehör kan du alltid utrusta din bil med smart extrautrustning som är noga anpassad och testad för just din modell.
Plåtverkstad
Ingen kan din Citroën bättre än våra auktoriserade verkstäder. Våra välutbildade tekniker återställer din bils yttre till samma skick som innan skadan, med specialverktyg och den senaste tekniken. 
Läs mer om plåtverkstad
Laga eller byt vindrutan
Skulle oturen vara framme och din vindruta får ett stenskott eller en spricka kan du alltid vända dig till din auktoriserade Citroën-verkstad.
  
Läs mer om vindruta
Hjulskifte
När det är dags att byta hjul på din Citroën är din auktoriserade verkstad uteslutande det bästa valet. Våra tekniker är proffs på Citroën och löser ditt hjulskifte åt dig – snabbt, smidigt och enkelt.  
Läs mer om hjulskifte
Fastpris på servicepaket
Citroën har tagit fram fastpris på speciellt efterfrågade reservdelar till flera av våra populära modeller. På så vis vet du alltid precis vad den nya reservdelen och det medföljande arbetet kommer att kosta.
  
Läs mer om fastpris
Originalservice
Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën-verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden.
  
Läs mer om originalservice
Basservice
Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-tekniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar.
  
Läs mer om basservice
Motorvärmare
Se till att du alltid har ett uppvärmt och behagligt klimat i din bil under alla vinterresor.
  
Läs mer om motorvärmare