Hoppa till innehåll
Serviceerbjudanden

SERVICEERBJUDANDEN

Motorvärmare
Se till att du alltid har ett uppvärmt och behagligt klimat i din bil under alla vinterresor.
  
Läs mer om motorvärmare
Hjulskifte
När det är dags att byta hjul på din Citroën är din auktoriserade verkstad uteslutande det bästa valet. Våra tekniker är proffs på Citroën och löser ditt hjulskifte åt dig – snabbt, smidigt och enkelt.  
Läs mer om hjulskifte
Laga eller byt vindrutan
Skulle oturen vara framme och din vindruta får ett stenskott eller en spricka kan du alltid vända dig till din auktoriserade Citroën-verkstad.
  
Läs mer om vindruta
Originaltillbehör
Med Citroëns originaltillbehör, Mopar, kan du alltid utrusta din bil med smart extrautrustning som är noga anpassad och testad för just din modell.
  
Läs mer om originaltillbehör
Fastpris på servicepaket
Citroën har tagit fram fastpris på speciellt efterfrågade reservdelar till flera av våra populära modeller. På så vis vet du alltid precis vad den nya reservdelen och det medföljande arbetet kommer att kosta.
  
Läs mer om fastpris
Originalservice
Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën-verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden.
  
Läs mer om originalservice
Basservice
Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-tekniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar.
  
Läs mer om basservice