Hoppa till innehåll
La Maison Citroën

LA MAISON CITROËN 

Bättre än någon annan på sin tid visste André Citroën hur man bröt mot konventionerna inom biltillverkningsindustrin. La Maison Citroën® är resultatet av detta arv. Varumärket som är både djärvt och kreativt gör saker annorlunda ännu en gång och omprövar de platser där dess kunder, i synnerhet stadsbor, befinner sig. Citroën visar sin önskan att prioritera förares och passagerares välbefinnande, över alla modellgränser. 

ETT FÖRKROPPSLIGANDE AV CITROËNS KOMFORT

Välkomnande, färgsprakande och interaktiv

Citroën har utvecklat en dekor som använder sig av naturträ, mjuka armstöd, skärmar och tillbehör dedikerade för anpassning. Dessa utrymmen erbjuder en avkopplande bubbla och en mängd upplevelser där varje dekorativt föremål har en naturlig plats. Förkroppsligandet av Citroëns komfort, La Maison Citroën®, anpassar sig konstant till nya konsumenttrender för att ge kunderna exakt det de behöver.

Ett mjukt och roligt besök

La Maison Citroën® förkroppsligar varumärkets alla löften genom Inspired by You.  Följ med på en resa designad för just dig. Förutom visningsfordonen, visas Citroën-sortimentet på väggarna, inklusive fälgar, rattar och dekordelar. Alla besökare av La Maison Citroën® har härigenom möjlighet att vidröra materialen och välja färger.

Både fysisk och digital

Denna unika upplevelse kombinerar välmående med teknologi i ett urbant koncept som förenar digitala och verkliga sensationer. Konfigurationstabellen tillsammans med 3D-skärmen skapar en uppslukande upplevelse med exceptionell återgivning. Besök Citroën Origins virtuella museum i La Maison Citroën®, som kan nås från en dedikerad pekskärm.

Designad för dig och dina inköp

Citroënist Café som ligger mitt i La Maison Citroën är den perfekta platsen för en paus. Där kan du diskutera och slutföra köpet i en försäljningslokal med öppen planlösning. Butiken Le Petit Citroën har ett brett utbud av miniatyrer och livsstilsprodukter.

INTERNATIONELL LANSERING

Alltsedan den första Maison Citroën-butiken öppnades 2017 på Rue Saint-Didier i Paris, har stadsförsäljningskonceptet lanserats internationellt. Nu finns Citroëns citybutiker i 13 olika länder.