COVID19-information

LÄS MER

DESIGN

Design-video

Optimistisk design, trevlig personlighet och dynamisk stil! Citroën C1 är en temperamentsfull bil som drar blickarna till sig. För att ytterligare förstärka intrycket av en modern och trendig stadsbil har du möjlighet att välja till bl a 15-tums lättmetallfälgar (diamantslipade), 7" pekskärm och MirrorLink och backkamera.

V2_500x500_c1-design-02

OEMOTSTÅNDLIG BLICK

LED-varselljusen hos Citroën C1 ger bilen en helt ny blick. Ljussignaturen med vertikal design förstärker den levnadsglada uppsynen.

FÄRGSTARK INTERIÖR

Nouvelle Citroën C1 - Design intérieur

Djärv och levnadsglad både in- och utvändigt. Den avskalade instrumentbrädan har knappar i färg på multimediesystemets frontpanel, luftmunstyckena och växelspakssockeln.

Sätesklädsel i klara färger skapar en glad och optimistisk atmosfär i kupén.

KOMFORT

Coffre citroen C1

Citroën C1 är rymlig och bekväm med ett praktiskt och lättillgängligt bagageutrymme på 196 liter. Hatthyllan bak fälls undan när bakluckan öppnas.

BAGAGEUTRYMME UPP TILL 780 LITER!

 • Med nedfällda baksäten har bagageutrymmet en volym på hela 780 liter. Kupén har flera funktioner som låter passagerarna resa bekvämt:

      Automatisk luftkonditionering
  Bluetooth-handsfree & audio streaming
      Förarsäte som kan justeras i höjdled
      Sätesvärme
      Många smarta förvaringsmöjligheter

Mått

Längd

mm

Bredd

mm

Höjd

mm

Bagageutrymme

Liter

VÄGHÅLLNING

Nouvelle Citroën C1 - Tenue de route

Körglädje, komfort och trygghet oavsett vägtyp. Citroën C1 har bekväm fjädring av högsta klass, vilket ger en smidig och säker väghållning i alla situationer.

Med sina begränsade mått är C1 en av de mest kompakta och mångsidiga stadsbilarna på marknaden.

SÄKERHET

Nouvelle Citroën C1 - Sécurité

Citroën C1 har 6 krockkuddar som standard och ESP (elektroniskt antisladdsystem) som stabiliserar bilen i körriktningen i händelse av sladd. Däcktrycksvarnare bidrar också till tryggheten på vägen. Bilen är givetvis också utrustad med ABS låsningsfria bromsar, AFU nödbromsassistans och ASR antispinnsystem.

SMART TEKNIK

Tableau de bord C1 citroen inside

Citroën C1 lägger fokus på smart och lättanvänd teknik.

PERFEKT I STADSTRAFIKEN!

BACKKAMERA

STARTHJÄLP I BACKE

PEKSKÄRM

NYCKELFRITT LÅS- OCH STARTSYSTEM

Citroën C1 ger en avslappnad körning tack vare smarta hjälpmedel. För att förenkla manövrar såsom parkering i trånga utrymmen har den en backkamera vars bilder av den bakre vyn visas på 7" pekskärmen.

Starthjälp i backe kan vara mycket användbart där det är branta backar eller i exempelvis parkeringshus. Denna funktion ser till att fordonet bromsas automatiskt under 2 sekunder och gör en omstart vid sluttningar större än 3%

 

Dashboard Citroen C1

Nya Citroën C1 lägger fokus på smart och lättanvänd teknik. Den färgstarka 7-tumspekskärmen är ett tydligt exempel. Den är placerad centralt på instrumentbrädan och via den kommer du åt färddatorn och alla mediefunktionerna (telefon, ljudfunktioner).

La citroen C1 grise et rouge en ville red city

Nya CITROËN C1 har även försetts med nyckelfritt lås- och startsystem. Det innebär att bilen kan låsas upp och startas utan att du behöver ta upp den elektroniska nyckeln ur fickan eller väskan.

UPPKOPPLAD VIA DIN SMARTPHONE

Den färgstarka 7-tumspekskärmen är ett tydligt exempel. Den är placerad centralt på instrumentbrädan och via den kommer du åt färddatorn och alla mediefunktionerna.
Pekskärmen låter dig också styra funktionerna på din smartphone: navigation, telefon, adressbok, musik, webbradio ... plus alla andra praktiska appar som kan användas under färd.
Top