COVID19-information

LÄS MER


CITROËN SERVICEAVATAL - MAXIMAL TRYGGHET OCH SERVICE

Med ett Citroën Serviceavtal kan du förvandla dina löpande verkstadsutgifter till en fast och överkomlig kostnad per månad – i upp till 5 år / 19.500 mil. Den fasta låga månadskostnaden gör att du får en översikt och kontroll över dina serviceutgifter oavsett om du är privatperson eller företagare med flera fordon i bolaget.

Citroën Serviceavtal handlar om trygghet för dig och din bil. Med ett serviceavtal omfattas du av ett skydd som motsvarar bilens ursprungliga nybilsgaranti under hela avtalstiden samt vägassistans dygnet runt i Sverige och i övriga Europa. Om du vill ha maximal trygghet kan du med fördel välja Citroën FreeDrive, som omfattar utgifter för både service och reparationer, plus en hel del andra fördelar så som lånebil vid planerad service. Avtalen gäller på alla auktoriserade Citroën-verkstäder i Sverige och övriga Europa vilket innebär att din bil alltid kommer att tas om hand av Citroëns tekniska experter – det är vad vi kallar för trygghet!

När du tecknar ett Citroën Serviceavtal behöver du endast ange modell, tidsperiod (räknat från bilens 1:a registreringsdatum) samt förväntad körsträcka och därefter välja den avtalstyp som du föredrar. Priset för ditt Citroën Serviceavtal beräknas sedan individuellt beroende på de uppgifter som du har angivit, från bilens 1:a registreringsdatum. Det innebär att om din Citroën exempelvis är 6 månader gammal när du tecknar avtalet, kommer den första inbetalningen att avse 7 månader (6 + 1 månad). Följande avgifter avser en månad i taget tills serviceavtalsperioden löper ut.


Om du har frågor om Citroëns serviceavtal är du alltid välkommen att kontakta din närmaste Citroën-återförsäljare eller Citroën direkt på e-post: serviceavtal@citroen.se.

Top