Hoppa till innehåll
Innovativa tjänster för din elbil från Citroën

Elektrisk rörlighet och sinnesro

När du har en elbil kan det dyka upp många nya frågor. Hur ofta behöver bilen laddas? Kommer jag att ha tillräckligt med batteri för att ta mig till min destination? Lyckligtvis får du den trygghet som du behöver med Citizen-programmet, som hjälper dig att byta till plug-in hybrid eller elbil med så mycket sinnesro som möjligt. 

Att välja en Citroën innebär att välja välbefinnande direkt från det ögonblick du köper ditt fordon.

Citizen-programmet är ett helt ekosystem av tjänster för att stötta dig under hela köpprocessen – när du tittar på olika alternativ, när du gör ditt val och hela vägen fram tills du tar emot ditt fordon.

MY CITROËN

Håll dig uppkopplad med ditt fordon

Med My Citroën-appen kan du vara uppkopplad mot din bil och få tillgång till en hel värld av information och tjänster. Du kan se serviceschema för din bil och få tillgång till Citroën-tjänster. Med appen My Citroën kan du kontrollera din räckvidd, kontrollera batterinivån från distans och förinställa temperaturen.

 

VÄLJ HUR DU SKA LADDA DITT FORDON

Privat laddning

Ladda din elbil hemma eller på din arbetsplats, med eller utan en speciell laddstation.

Offentlig laddning

Ladda din elbil från Citroën på en offentlig laddplats under tiden du är ute och reser.

HJÄLP OM BATTERIET TAR SLUT

Få hjälp med haveri om ditt batteri är urladdat

Om ditt batteri tar slut behöver du inte få panik. Under ditt fordons garantiperiod och upp till max två gånger per år kommer Citroën att hjälpa dig eller bogsera dig till närmaste laddstation (inom en radie av 50 km).

Inga fler ursäkter till att få slut på el.