COVID19-information

LÄS MER

Tillbehör

Sätt din personliga prägel på din Citroën och anpassa den efter dina behov

Citroën originaltillbehör är noga anpassade och testade för att passa just våra bilar på bästa sätt. De är noga kontrollerade för att uppfylla alla säkerhetskrav vi ställer på den extrautrustning vi erbjuder dig.

Utöver våra originaltillbehör har vi tillsammans med samarbetspartners noga valt ut ytterligare tillbehör så att du skall kunna få din bil så komplett som möjligt. Du hittar bland annat tillbehör från Thule, Calix, Hella, Webasto mfl.

Du hittar tillbehören i tillbehörsbroschyrerna online eller hos din närmaste Citroën-återförsäljare. För att beställa tillbehör och ta del av det kompletta sortimentet så hänvisar vi dig till din Citroën-återförsäljare.

tillbehor

Våra mest populära tillbehör

Dragkrok

dragkrok

Utnyttja din bils kapacitet i alla avseenden, montera en fast eller avtagbar dragkrok när du köper bilen.

Vinterhjul

vinterdack

Citroëns original vinterhjul innebär kvalité, säkerhet och komfort. Däcken som vi använder till våra vinterhjul kommer från flera av marknadens mest ledande däcktillverkare, som Michelin, Goodyear, Hankook, Nokia och Kumho. Tillsammans med våra originalfälgar skapar vi ett komplett vinterhjul anpassat till din bil.

Motorvärmare

varmare

Citroëns fokus ligger till stor del i att erbjuda bästa komfort. Med en motorvärmare som värmer upp motorn och kupén kommer du uppleva nästa nivå av komfort. Välj mellan elektriska bilvärmesystem från Calix eller bränsledrivet system från Webasto.

Top