Tillbehör

Gör din bil unik, sätt din personliga prägel på din Citroën och anpassa den efter dina behov

Citroën originaltillbehör är noga anpassade och testade för att passa just våra bilar på bästa sätt. De är noga kontrollerade för att uppfylla alla säkerhetskrav vi ställer på den extrautrustning vi erbjuder dig.

Utöver våra originaltillbehör har vi tillsammans med samarbetspartners noga valt ut ytterligare tillbehör så att du skall kunna få din bil så komplett som möjligt. Du hittar bland annat tillbehör från Thule, Calix, Defa, Trucker mfl.

För att du skall känna dig extra trygg med våra tillbehör så erbjuder vi en 3-årig tillbehörsgaranti precis som nybilsgarantin på våra bilar. Den 3-åriga tillbehörsgarantin gäller våra originaltillbehör samt de tillbehör vi erbjuder genom våra partners. Garantin gäller för de tillbehör du köper och får monterade av din Citroën-återförsäljare i samband med bilköpet.

Du hittar tillbehören i tillbehörsbroschyrerna online eller hos din närmaste Citroën-återförsäljare. För att beställa tillbehör och ta del av det kompletta sortimentet så hänvisar vi dig till din Citroën-återförsäljare.

tillbehor

Våra populäraste tillbehör

Dragkrok

dragkrok

Utnyttja din bils kapacitet i alla avseenden, montera en fast eller avtagbar dragkrok när du köper bilen så har du 3 års garanti och du kan utöka bilens användningsområde!

Vinterhjul

vinterdack

Citroëns original vinterhjul innebär kvalité, säkerhet och komfort. Vi arbetar med två av marknadens mest tongivande däcktillverkare, Nokian Tyres och Kumho Tyres. Tillsammans med våra originalfälgar skapar vi ett komplett vinterhjul anpassat till din bil.

Motorvärmare

varmare

Citroëns fokus ligger till stor del i att erbjuda bästa komfort. Med en motorvärmare som värmer upp motorn och kupén kommer du uppleva nästa nivå av komfort. Välj mellan elektriska bilvärmesystem från DEFA och Calix eller bränsledrivet system från Webasto.

Top