Hoppa till innehåll
Citroën Lifestyle Shop

LIFESTYLE-BUTIK

Oavsett om du är en varumärkesfantast, samlare eller trendsättare vill Citroën att du ska leva ditt liv på ditt sätt.  Ta del av Citroëns breda utbud av Citroën-produkter som är lika användbara som dekorativa. Utöka din miniatyrsamling, skäm bort dig själv med exklusiva kläder, eller vaför inte upptäcka Citroëns smarta innovation mot åksjuka.

CITROËN LIVSSTIL FÖR ALLA SMAKER

Citroëns livsstilsbutik som säljer kläder, kontorstillbehör, leksaker och till och med köksredskap, riktar sig till alla generationer och erbjuder ett brett urval av originalprodukter med spännande design efter chevron-emblemet.  Upptäck Citroëns rika arv genom allt från miniatyrbilar, muggar till klockor och högtalare. Det finns något för alla smaker, för både barn och vuxna.

SEETROËN: GLÖM ÅKSJUKA

Visste du att en av tre personer lider av åksjuka? För att hjälpa dem har Citroën utvecklat Seetroën-glasögonen, som är utrustade med fyra ringar som innehåller en färgad vätska.

Varför en vätska? Eftersom åksjuka är kopplad till en perceptionsskillnad mellan synen och balanssinnet, rör sig vätskan för att simulera en artificiell horisont som omsynkroniserar synen och innerörat på mindre än 10 minuter.  Den fungerar i 95 % av fallen. Nu kan du verkligen njuta av att ge dig ut på vägen.