Hoppa till innehåll
C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS

Perfekt för stadskörning och fritid
Från 259 990 kr
Citroën C3 Aircross har fått en ny mer exklusiv utformning som framhäver sin personlighet genom bland annat frampartiets nya utseende, en ny list vid kvartsrutan och mer ombordkomfort genom introduktionen av Advanced Comfort-sätena.

Citroën C3 Aircross är mångsidig, modulär, kompakt och gör ditt liv enklare.

UPPTÄCK CITROËN C3 AIRCROSS

DISTINKT, BEKVÄM OCH MÅNGSIDIG

Advanced comfort-säten

I Citroën C3 Aircross förstärks komforten i kupén genom de nya Advanced Comfort-sätena som är tillverkade för optimal bekvämlighet. 

Modularitet

Citroën C3 Aircross fortsätter att vara ett riktmärke för modularitet tack vare dess baksäte, delbart 2/3–1/3 med fällbara ryggstöd och säten som kan delas i två fristående sektioner på 150 mm, samt ett fällbart främre passagerarsäte som kan vikas platt för lastning av upp till 2,4 m långa föremål.

Interiörutrymme

Citroën C3 Aircross är ett riktmärke för rymlighet och är designad med alla passagerare i åtanke. Modellen har ett rymligt bagageutrymme som sätter standarden i segmentet.

Starthjälp i backe

Med Citroën C3 Aircross är det lätt att köra ut på landsvägarna med hjälp av förarassistanssystemet Starthjälp i backe.

AKTUELLA KAMPANJER PÅ CITROËN C3 AIRCROSS

Från -

SJÄLVSÄKER DESIGN

Det nya kraftfulla frampartiet ger Citroën C3 Aircross ett självsäkert och personligt utseende. Du kan dessutom göra modellen ännu mer personlig genom nya färger, ny klädsel, en ny 9-tums pekskärm och ett flertal uppkopplingsmöjligheter och förarassistanssystem.

OSLAGBAR KOMFORT

En komfortabel suv för ett aktivt liv

Citroën får alla att känna sig ”som hemma” under varje körning genom programmet Citroën Advanced Comfort®, som genererar ytterligare förbättringar av välbefinnandet ombord.

Citroën C3 Aircross är en komfortabel SUV för ett aktivt liv. Modellen behåller sina många förvaringsutrymmen, sin rymlighet och det stora ljusinsläppet. Tack vare Advanced Comfort-sätena som infördes i Citroën C5 Aircross, ökar komfortupplevelsen ombord för alla.

TEKNIK

För mer trygghet och komfort

Citroën C3 Aircross erbjuder massor av smart teknik som kan säkerställa större trygghet och säkerhet under körning.

CONNECTED SERVICES

255_Security

Citroën connect assist

Geolokaliserad tjänst för kostnadsfria nödanrop och assistanssamtal, utan abonnemang och givetvis tillgänglig när som helst på dygnet.
257_Connect_Nav

Citroën connect nav

De uppkopplade tjänsterna TomTom Traffic och Danger Zones är tillgängliga i tre år och ger information i realtid om trafik, bensinstationer, parkeringsplatser osv.
256_Connect_Play

Citroën connect play

Tjänsten är kompatibel med Apple CarPlay™ och Android Auto, och erbjuder omfattande trådlös uppkoppling i bilen, genom att helt enkelt ansluta din smartphone. Kompatibla appar visas direkt på mittkonsolen.

RECENSIONER AV CITROËN C3 AIRCROSS

0 Totala omdömen
Medelbetyg
-/5
0 Kunder har gett {5] i betyg
0 Kunder har gett {4] i betyg
0 Kunder har gett {3] i betyg
0 Kunder har gett {2] i betyg
0 (1) stjärna

Citroën
Advisor

Var den första att ge din åsikt

Läs alla recensioner

MOTORER

De bränslesnåla och kraftfulla motorerna erbjuder den senaste tekniken. Citroën C3 Aircross finns med PureTech Bensin-motor, 110 hk eller 130 hk.

PureTech 110 finns med en sexväxlad manuell växellåda, och PureTech 130 finns med en sexväxlad automatisk växellåda.