Hoppa till innehåll
C3

CITROËN C3

Småbil med karaktär

Från 199.990 kr
Citroën C3 har en inspirerande och unik design som sticker ut från mängden. Med flera olika anpassningsmöjligheter kan du matcha din bil med din personliga stil.

LIVET ÄR BÄTTRE I FÄRG

Ett djärvt utseende

Citroën C3:s moderna och kompakta framparti är direkt igenkännbart på håll. De kromade vinklarna och listen sträcker sig till LED-varselljusen som förstärker bredden av fronten. Nedanför är LED-strålkastarna placerade och ger Citroën C3 en tilltalande design och ett högteknologiskt utseende.

Unik stil

Citroën C3 har en mycket färgstark karaktär som inte liknar någon annan i sitt segment. Dess unika egenskaper blir ännu tydligare tack vare anpassningsmöjligheterna, som låter dig skapa en Citroën C3 som passar just dig.

Sann komfort

Citroën C3 gör allt för komforten i bilen. Utöver Advanced Comfort-sätena erbjuder modellen en rymlighet som är bäst i klassen, både för föraren och för passagerarna i baksätet. Även bagageutrymmet är generöst tilltaget med en volym på 300 liter.

AKTUELLA KAMPANJER PÅ CITROËN C3

Privatleasing från 2.499 kr/mån
Från

UNIK DESIGN

Nytt framparti

Under sina harmoniska linjer är Citroën C3 kraftfull och dynamisk. Den höga horisontella motorhuven ovanför de breda hjulen ger ett självsäkert utseende och den utstickande designen gör Citroën C3 direkt igenkännbar.

KOMFORT

Nya Advanced Comfort-säten

För högsta möjliga komfort designades Citroën C3 i enlighet med Citroëns Advanced Comfort®-program. Citroën C3 har med sin fantastiska kupé, med plats för 5 personer, höjt standarden för bekvämlighet under varje bilfärd.

TEKNIK

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Citroën C3 är utrustad med ergonomiska reglage och intuitiv teknik som ger förbättrad säkerhet och en ny nivå av körkomfort. Modellen är utrustad med flera smarta system som gör att du smidigt kan hålla dig uppkopplad med bilen under körningen.

CONNECTED SERVICES

Citroën Connect Assist

255_Security

Geolokaliserad tjänst för kostnadsfria nödanrop och assistanssamtal, utan abonnemang och givetvis tillgänglig när som helst på dygnet.

 

Citroën Connect Nav

257_Connect_Nav
De uppkopplade tjänsterna TomTom Traffic och Danger Zones är tillgängliga i tre år och ger information i realtid om trafik, bensinstationer, parkeringsplatser osv.

Citroën Connect Play

256_Connect_Play
Tjänsten är kompatibel med Apple CarPlay™ och Android Auto, och erbjuder omfattande trådlös uppkoppling i bilen, genom att helt enkelt ansluta din smartphone. Kompatibla appar visas direkt på mittkonsolen.

RECENSIONER AV CITROËN C3

0 Totala omdömen
Medelbetyg
-/5
0 Kunder har gett {5] i betyg
0 Kunder har gett {4] i betyg
0 Kunder har gett {3] i betyg
0 Kunder har gett {2] i betyg
0 (1) stjärna

Citroën
Advisor

Var den första att ge din åsikt

Läs alla recensioner
Recensioner

0 av 0 recensioner

HÖGEFFEKTIVA MOTORER

Låg bränsleförbrukning

Bensin

Citroën C3 har utrustats med den senaste generationens högpresterande och effektiva motorer som är certifierade enligt utsläppsstandarden Euro 6: 

  • PureTech Bensin 83 S&S BVM5


Automatlådan ETA6 ger större flexibilitet bakom ratten och finns för: 

  • PureTech Bensin 110 S&S EAT6