Hoppa till innehåll
ë-Jumper & Jumper

CITROËN JUMPER

Från 380.990 kr
Upptäck den rymliga transportbilen Citroën Jumper och få en klassledande lastförmåga, perfekt för när du ska transportera mycket saker. Citroën Jumper erbjuder enastående komfort och rejält med utrymme i förarmiljön för att underlätta alla dina resor.

BILAR I LAGER

 

 

KOMPROMISSLÖS KOMFORT

Upp till 17 m³ för lastning

När det gäller lastutrymme är Citroën Jumper en av de bästa inom sitt segment och innehar första platsen inom lastbredd. Transportbilen är tillräckligt stor för stora laster och gör hantverkares dagliga arbete mycket enklare. 

Citroën Jumper tillhandahåller även:

  • Vardaglig komfort och bekväma säten för alla resor.
  • Goda förvarings- och uppkopplingsmöjligheter.
  • Körkomfort, med noggrant designad ljudisolering och fjädring med oöverträffad komfort.
  • Komfort när du arbetar, med anpassade tillbehör för en garanterad kontorskänsla.

AKTUELLA KAMPANJER PÅ CITROËN ë-JUMPER

Från 699.990 kr

ANPASSAD DESIGN

Skapad för ditt företag

Citroën Jumper är tillgänglig i 4 längder och 3 höjder. Den har en nyttolast på upp till 1 373 kg, en lastvolym på upp till 17 m³ och en totalvikt på 3,5 ton. Transportbilen har designats för att underlätta lastning och har stora funktionella dörrar. I versionen Business Premium har Citroën Jumper anpassats till olika branscher och användningsområden.

ANPASSAD KOMFORT

Trots transportbilens kraftfulla stil har Citroën Jumper en tyst och behaglig drift. I kupén kan du njuta av total stillhet tack vare förbättrad ljudisolering. Fjädringen gör att du kan köra som du vill utan att störas av gupp i vägen. Slutligen kan du koppla av i bekväma säten som är designade enligt Citroën Advanced Comfort-programmet.

INTUITIV TEKNIK

Förarassistanssystem

Säkerheten är av största vikt ombord Citroën Jumper. Transportbilen levereras med förarhjälpmedel som förenklar alla dina resor.

Alltid uppkopplad

Citroën Jumper har en förenklad körergonomi och intuitiva uppkopplingsmöjligheter med teknik anpassad för yrkesanvändning. Utnyttja My Citroën Drive när du ska navigera eller My Citroën Assist för att förbättra säkerheten under körning.

MOTORER

2 BlueHDi dieselmotorer

Citroën Jumper är utrustad med senaste generationens motorer som möjliggör dynamisk körning och optimerad användning. 2 effektnivåer mellan 140 och 165 hk:

  • BlueHDi 140 hk diesel med Stop & Start och manuell 6-växlad växellåda.
  • BlueHDi 165 hk diesel med Stop & Start och manuell 6-växlad växellåda.

PRIS & PRODUKTFAKTA

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Citroën Jumper.