COVID19-information

LÄS MER

STADSBILEN MED DEN UNIKA PERSONLIGHETEN

Citroën C1 tar sig fram lätt och snabbt i stadsmiljö. Den har en kompakta design och är mycket lättkörd. Citroën C1 är en strålande och tilltalande stadsbil. 

3,46 m
3,46 m

Citroën C1 har en kompakt design (3,46 m lång, 1,62 m bred och 1,46 m hög). Den har även en mycket rymlig interiör med plats för fyra vuxna.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

I överensstämmelse med Citroëns Advanced Comfort®-program har Citroën C1 övergripande hög komfort, vilket är resultatet av optimerad akustisk behandling och förbättrad fjädring.

34 ANPASSNINGS-
MÖJLIGHETER
34 ANPASSNINGS-
MÖJLIGHETER

Du kan designa din Citroën C1 efter eget tycke och smak. En- eller tvåfärgad? Du kan välja mellan totalt 34 olika kombinationer och anpassa din bil in i minsta detalj.

6 FÖRARASSISTANS-
SYSTEM
FÖR FÖRAREN
6 FÖRARASSISTANS-
SYSTEM
FÖR FÖRAREN

Citroën C1 är packad med teknik för att göra livet enklare. Den är utrustad med 6 säkerhets- och förarhjälpssystem, bland annat aktiv nödbroms och ett system som känner igen hastighetsskyltar. 

DESIGN

Citroën C1 - Design

...

OEMOTSTÅNDLIG

OPTIMISTISK OCH DYNAMISK

Citroën C1 skiljer sig från mängden med sin optimistiska design och glada personlighet som återspeglas i strålkastarnas fräcka utseende.

De vertikala signaturljusen med LED-varselljus lyfter fram bilens lekfulla attityd och unika personlighet.


Citroën C1 - Design

KUPÉN SOM GÖR DIG GLAD

Citroën C1 har en instrumentpanel i avskalad stil som livas upp med snygga färgdetaljer på multimediapanelen, runt luftintagen och på växellådans bas.

Kupén genomsyras av en glad och tydligt optimistisk anda och har en färgglad klädsel.

Design-interieur_1250x650

EN SANN STADSBIL

Citroën C1 har en kompakt exteriör men en rymlig interiör med plats för fyra vuxna.

Längd

mm

Bredd

mm

Höjd

mm

Bagageutrymme

Liter

EN KUPÉ MED KOMFORT

Citroën C1 - Confort - CAC

Citroën C1 är den idealiska partnern för stadsäventyr med säten designade för enastående komfort och en uppsjö av praktiska och smarta lagringsutrymmen runt om i kupén. Den är också försedd med utrustning för ökad bekvämlighet som en 7-tums pekskärm, automatisk luftkonditionering och backkamera.

196 L BAGAGEUTRYMME

PRAKTISK OCH LÄTTILLGÄNGLIG

Citroën C1 designades för att göra din vardag enklare.

Det 196 liter stora bagageutrymmet är praktiskt och lättåtkomligt. Baksätet är delbart och kan fällas ned och bagagehyllan viks ihop när bakluckan öppnas. Med baksätena fällda ökar bagageutrymmets volym till hela 780 liter.
Citroën C1 - coffre

TEKNIK

LUGN OCH RO

Citroën C1 - technologie

Med sitt ESP-system, som är standard och stabiliserar fordonets färdlinje om det skulle förlora väggreppet, sina sex krockkuddar, fartbegränsaren och däcktrycksvarnaren, är Citroën C1 fullpackad med viktig teknik som gör livet enklare.

Mirror-Screen_white_625x450

MIRROR SCREEN

URBAN RÖRLIGHET OCH UPPKOPPLING

Med hjälp av Mirror Screen-tekniken kan du använda dina smartphone-funktioner på ett säkert sätt via bilens 7-tums pekskärm.
Lyssna på musik, kolla dina meddelanden, använd GPS:en och leta efter en parkeringsplats – allt på ett fullständigt säkert sätt.

Mirror Screen-funktionen är kompatibel med Apple Carplay™ och MirrorLink®.


MOTOR

HÖGPRESTERANDE

Citroën C1 drivs med senaste generationens trecylindriga bensinmotor med stopp- och startsystem, som även kan fås med manuell växellåda.

Tack vare VTi 72 S&S-motorn har Citroën C1 mycket låg bränsleförbrukning och släpper ut mycket lite CO2.


C1
Top