COVID19-information

LÄS MER

EN SUV MED Ë-KOMFORT

Nya Citroën C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid är den första modellen i vår elsatsning mot ett 100 % elbaserat modellprogram. Plug-in hybriden kombinerar alla fördelar hos en bil med 100 % elektrisk drift för dagliga kortare sträckor med mångsidigheten och räckvidden hos en bil med förbränningsmotor som klarar längre sträckor.

Citroen_C5_Aircross_PlugInHybrid
Citroen_C5_Aircross_PlugInHybrid

RÄCKVIDD

Enkel laddning

Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid

Batteriet fulladdas på mindre än 2 timmar genom en 32 A laddbox. Vid laddning genom vanligt 220 V-uttag fulladdas batteriet på mellan 4 till 7 timmar, beroende på tillgänglig effekt i vägguttaget. Via touchskärmen i bilen eller via MyCitroën-appen kan du förprogrammera när laddningen ska starta, så att din bil laddas en viss tid på dygnet när elpriset är lägre.

RÄKNA UT DIN RÄCKVIDD PÅ NYA C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

   

MOTORER

Miljövänliga och med ny 8-stegad växellåda

Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid

Växellådan ë-EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8-växlad) är förändrad för plug-in hybriden och har försetts med en elstyrning som optimerar växling och ett bromsläge som laddar batterierna när foten tas bort från gaspedalen.

DESIGN

Estetik anpassad för en hybrid

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

Nya Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid behåller den kraftfulla, starka och energiska framtoningen från versionerna med förbränningsmotorer, tillsammans med personligheten av en äkta SUV. Upptäck detaljer som Anodised Blue (inlägg i den främre stötdämparen och Airbump®), specifika för hybridversionen. För att framhäva hybrid-identiteten finns även eleganta ”H”-markeringar på framskärmarna och ett hybrid-märke på bakluckan.

Intuitiva gränssnitt


Nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid har en rymlig kupé med flera specifika gränssnitt:

  • En 12,3-tums anpassningsbar digital instrumentpanel för visning av all hybridspecifik information som strömförbrukning, räckvidd i elläge och bränsleläge, laddningstid, laddningshastighet och olika körlägen.
  • En 8-tums pekskärm för åtkomst till körinformation som hantering av elförbrukning och bränsleförbrukningsstatistik.
  • En körlägesväljare för att välja mellan körlägena ELECTRIC, HYBRID och SPORT.
  • Ramlös backspegel med automatisk avbländning och elektrisk körlägesindikator, där en blå LED-lampa tänds när bilen körs i 100 % elläge.

Ë-COMFORT

Ännu högre komfort i 100 % elläge

Citroen_C5_Aircross_PlugInHybrid

C5 Aircross SUV har tidigare satt standarden för komfort i branschen och nu med plug-in hybriden förstärks Citroëns Advanced Comfort®-program ytterligare tack vare elmotorn som ger en tystare och mjukare körupplevelse samt snabb acceleration vid behov. Bilen kan köras i upp till 135 km/h i 100% elläge*

Nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid har självklart fått behålla sitt fjädringssystem med Progressive Hydraulic Cushions® som både ger dig känslan av att du svävar fram över vägen samtidigt som den säkerställer en bra balans och dynamik. Nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid är också försedd med en ny multilänksbakaxel, specifik för hybridversionen, för att optimera balansen.

*Uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, föremål för pågående WLTP-certifiering. Certifiering pågår.

AVANCERADE KOMFORTSÄTEN

Sieges_CL.19.030.19_747X400

Nya Citroën C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid har breda stolsitsar och stolsryggar. Högdensitetsskum på insidan och 15 mm tjockt strukturerat skum på ytan garanterar komfort, mjukhet och stöd vid alla tillfällen. Framstolarna är försedda med stolsvärme och kan även utrustas med ett massagesystem med flera massagepunkter.

SIN GENERATIONS MEST FLEXIBLA SUV

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

Nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid behåller sin framstående flexibilitet. Den har tre individuella säten bak som kan flyttas 15 cm, justeras till 5 olika positioner och fällas så att golvet blir helt plant. Utöver en bagagevolym på 460 till 600 L finns också 33 l förvaring omkring i kupén.

TEKNIK

20 FÖRARASSISTANSSYSTEM FÖR FÖRAREN

-

Alltid uppkopplad

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

Nya C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid är utrustad med intuitiva anslutningssystem. Apple CarPlay hjälper dig att få en lugn och skön resa. Connect Nav har, utöver alla fördelarna med uppkopplad navigering (visning av trafik i realtid, farliga zoner osv.), även specialanpassats för hybridtekniken och visar zoner för elladdning och bilens räckvidd med bara eldrift i förhållande till batteriets laddningsnivå.

Specialutformade och innovativa tjänster

Citroen_C5_Aircross_PlugInHybrid

Med MyCitroën-appen kan du låsa/låsa upp fordonet, programmera laddning, värmning och kylning, kontrollera batterikapaciteten och räckvidden med kvarvarande bränsle samt se var fordonet befinner sig. Systemet är en personlig assistent i den sanna bemärkelsen och finns alltid tillgänglig i din smartphone.

FÄRDAS UTAN STRESS I NYA C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Använd kartan för att lokalisera laddningsstationer som passar din plug-in hybrid och som finns i närheten eller som kommer att finnas längs din rutt.

* Uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, föremål för pågående WLTP-certifiering. Certifiering pågår.

UPPTÄCK PLUG-IN HYBRIDEN PÅ FILM

Top