COVID19-information

LÄS MER

DESIGN

Spacetourer-Design

Drömmer du om att fly vardagen?

Det kan bli till verklighet med Citroën SpaceTourer, en MPV designad för att du ska kunna njuta av livet utan kompromisser. Bilen är skapad för fritid, familj och vänner och erbjuder en inbjudande och flexibel interiör för alla. Med en balanserad och följsam form ger bilen ett stabilt intryck tack vare sin starka närvaro och trygga kraftfullhet.

MÅTT

Längd

4606 mm


Inre längd

2063/282 mm

Bredd

1920/2204 mm

Höjd

1905 mm


Inre höjd

1334 mm

Bagagevolym

Liter


Maxlast

kg


Totalvikt

2700 kg


MED PLATS ATT KLARA VARJE UTMANING

VACKER VOLYM

 575x300-spacetourer-m-xl

Tack vare sin nya flexibla plattform erbjuder Citroën SpaceTourer ett val av tre längder. S [4.60 m], M [4,95 m] och rymliga XL [5,30 m].

1.90 METER HÖG

 SpaceTourer-Hauteur

Citroën SpaceTourer har en höjd på användbara 1,90 m som gör att du kan köra in i parkeringsgarage, shoppingcenter och flygplatsbyggnader utan att behöva oroa dig för begränsningar i höjd.

UPPTÄCK MER OM CITROËN SPACETOURER

 

Tack vare sina generösa linjer, självsäkra stil och starka proportioner sticker Citroën SpaceTourer ut i sin klass. Citroën SpaceTourer kan beställas med ett urval av sju olika färger; Soft Sand, Brun Ek, Grå Artense, Grå Platinum, Vit Banquise, Orange Turmalin eller Svart Perla Nera.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

SpaceTourer-Wild

 

Tack vare den rymliga interiören och bekväma säten garanterar Citroën SpaceTourer att alla passagerare kan njuta av samma komfort. Långkörningar blir minst lika avkopplande som de korta pauserna längs vägen. 

SMIDIG KÖRNING

 

Instrumentpanelen är designad så att alla viktiga funktioner är lättåtkomliga för föraren som lätt når den 7” stora pekskärmen, reglagen som styr luftkonditioneringen och reglaget som styr den bakre sidoskjutdörren. Viktig körinformation visas på ett intuitivt sätt och kan även visas i färg på head-up displayen så att föraren kan hålla ögonen på vägen.

SpaceTourer-Tableau-de-bord
SpaceTourer-Confort

VÄLKOMNANDE INTERIÖR

 

Bilens säten är klädda med mjuka och varma material så att alla passagerare upplever högsta komfort. För den ultimata komforten kan de andra och tredje raderna anpassas så att de omfattar fyra individuella säten med förbättrade nackstöd och armstöd, dessa säten är även skjutbara och lutningsbara*. Mugghållare finns även för passagerarna i den tredje sätesraden.

*Tillgängligt för Business Lounge.

Roof-Glazed-575x300

TVÅDELAT GLASTAK

Ljuset som det delade panoramaglastaket släpper in i Citroën SpaceTourer fyller kupén med naturligt ljus samtidigt som panoramaglastaket erbjuder UV-skydd och separata solskyddsgardiner. Längs taket löper en panel av flygplanstyp som innehåller reglage och ventiler för luftkonditioneringen. När det är mörkt skapar LED-belysningen en behaglig och välkomnande stämning.

Hands-Free-575x300

SIDOSKJUTDÖRRAR MED HANDSFREE FUNKTION

Ett aktivt liv innebär ofta att man inte har några händer över, men placera foten under hörnet på bakre stötfångaren så öppnas sidoskjutdörren. Med samma rörelse kan du även smidigt stänga dörren och låsa fordonet.

Opening-Glass-575x300

ÖPPNINGSBARA RUTOR BAK

Citroën SpaceTourer är fullmatad med intelligenta funktioner, t.ex. den öppningsbara rutan i bakluckan som gör att du snabbt kommer åt lastutrymmet utan att behöva öppna hela bakluckan.

EXCEPTIONELL FLEXIBILITET

SpaceTourer-Modularity

 

Citroën SpaceTourer kan anpassas efter alla behov tack vare sin flexibilitet.

  • På andra och tredje sätesraderna kan de delade (2/3-1/3) sätena anpassas individuellt för att justera passagerarnas benutrymme.
  • Långa föremål kan transporteras genom att ryggstöden på respektive säte (2/3-1/3) fälls separat, vilket även gäller det främre passagerarsätet.
  • Vid behov kan samtliga säten på andra och tredje raden tas bort så att en helt plan lastyta bildas från bagagelucka till de främre stolarna. Lastvolymen blir 3 397 l [S], 3 968 l [m] samt för den längsta versionen hela 4 554 l [L]. 

För maximal komfort finns SpaceTourer Business Lounge i en version med 6 eller 7 säten, som kan bli ett mobilt vardagsrum beroende på hur den används. Med separata läderklädda säten som placeras mitt emot varandra och det fällbara bordet blir bilen perfekt för professionellt bruk, t.ex. för VIP-körningar.

Dessutom är alla baksäten försedda med ISOFIX-fästen.

TEKNIK

Technology-1500x430

Citroën SpaceTourer gör livet enklare tack vare sina 16 säkerhets- och förarassistanssystem. Öppna och starta bilen med det smidiga nyckelfria lås- & startsystemet. Head-up displayen, där viktig information alltid är inom synhåll, och adaptiv farthållare som gör långkörningar mindre stressfyllda är bara några av bilens funktioner.

SPACETOURER? ALLTID UPPKOPPLAD!

ConnectNav-574x200

CITROËN CONNECT NAV

 

Citroën Connect Nav med röststyrning ger dig en mängd trafikinformation i realtid, som var närmaste bensinstation ligger, aktuellt bränslepris, de närmaste parkeringsplatserna och även det senaste vädret. 

MIRROR SCREEN

 

Med Mirror Screen-systemet kan du tryggt använda din smartphone och styra kompatibla appar via 7”-pekskärmen.

Mirror Screen fungerar med Apple CarPlay™.

574x200-mirror-screen

16 FÖRARASSISTANSSYSTEM

 * Beroende på version.

MOTORER

 Engines-Spacetourer-1500x430

Citroën SpaceTourer är tillgänglig med ett urval av fyra motorer som alla omfattar den senaste BlueHDi-tekniken. Denna senaste generation av motorer bidrar till minskad bränsleförbrukning samtidigt som kväveoxidutsläpp (NOx) och CO2-utsläpp reduceras. 

AUTOMATVÄXELLÅDAN EAT8

 

EAT8 finns till dieselmotorerna BlueHDi 180 S&S och BlueHDi 120 S&S och förenar körglädje med utmärkt effektivitet. EAT8 levereras med Quickshift-tekniken som ger både snabba och mjuka växlingar. Tekniken ger en dynamisk körning i såväl stan som på motorvägen. Genom att optimera växlingarna ger automatlådan EAT8 lägst bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i sin klass.

575x300-SpaceTourer-BVA
Top