COVID19-information

LÄS MER

Citroën C3 har en inspirerande och unik design som skiljer sig från mängden. Med sina totalt 97 olika anpassningsmöjligheter av exteriören kan du matcha din bil med din personliga stil. Den har utrustats med Advanced Comfort-säten och en förstklassig fjädring som ger den topplaceringen i sin kategori. Den är modern och har 12 förarassistanssystem som förenklar körningen. 

UPPTÄCK CITROËN C3 I DEN HÄR VIDEON

ETT
NYTT
FRAMPARTI
ETT
NYTT
FRAMPARTI

Frampartiet på C3 markerar början på en ny stil för Citroëns modellprogram.

97
ANPASSNINGSMÖJLIGHETER
97
ANPASSNINGSMÖJLIGHETER

Citroën C3 är en bil med mycket färgstark karaktär som inte liknar någon annan i sitt segment. Dess unika egenskaper blir ännu tydligare när man tittar på anpassningsmöjligheterna: upp till 97 exteriöra kombinationer, 4 takfärger, 3 färgteman för interiören och helt nya stilrena fälgar.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Citroën C3 har designats för att göra varje resa till en rolig upplevelse. Känslan av bekvämlighet i bilen förstärks av Citroëns Advanced Comfort-säten som förhöjer körupplevelsen.

12
FÖRARASSISTANSSYSTEM
12
FÖRARASSISTANSSYSTEM

Citroën C3 har 12 förarassistanssystem som ger en trygg och säker vardagskörning, gör det lättare att manövrera, ger föraren stöd och förhindrar olyckor. 

DESIGN

Citroën C3:s stil har utvecklats mot det kraftfullare hållet, vilket ger bilen en naturlig styrka och mer närvaro på vägen. De starka formerna har även förstärkts med nya grafiska element.

New Citroën C3
New Citroën C3 look affirmé

ETT SJÄLVSÄKERT UTSEENDE

Citroën C3 markerar början på en ny stil för Citroëns modellprogram. Mer självsäkert och dynamiskt än någonsin, där designen i fronten hämtat inspiration från konceptbilen CXPERIENCE.

UPP TILL 97 KOMBINATIONSMÖJLIGHETER

PERSONIFIERA DIN CITROËN C3

7 KAROSSFÄRGER

Två helt nya färger – Röd Elixir och Blå Emerald som kompletterar de redan existerande färgerna Svart Perla Nera, Grå Artense, Grå Platinum, Soft Sand och Vit Banquise.


New Citroën C3 teintes carrosserie

4 FÄRGPAKET

New Citroën C3 Pack-Color

Färgpaketet består av en lackade detaljer runt dimljus och Airbump®. Citroën C3 finns nu även med ett helt nytt färgpaket Blå Emerald. Sedan tidigare finns även färgpaketen Svart Onyx, Vit Opale och Röd Aden.

4 TAKFÄRGER

Citroën C3 går även att få med en ny trendig takfärg Blå Emerald utöver de tidigare takfärgerna Svart Onyx, Vit Opale och Röd Aden. Takfärgerna förbättrar bilens utseende ytterliggare och matchande färg förekommer även på sidospeglarna och dekalen på C-stolpen.


New Citroen C3 Teintes de toit

3 TAKDEKALER

Decor-toit-4_1500x400

Röd, Blå Emerald eller Techwood. Komplettera utseendet ytterligare på Citroën C3 med en av tre tillgängliga takdekaler.

3 INTERIÖRER

New Citroën C3 Ambiances Interieures

Utöver standardinteriören med sitt eleganta utseende finns även två nya interiörer till Citroën C3. Interiörerna påverkar sätesklädsel och instrumentbräda:

  • Blå Emerald använder kontrasten mellan mörka färger och kompletterande färginslag för ett dynamiskt utseende.
  • Techwood är inspirerat av den skandinaviska miljön med exklusiva material och en elegant touch.

CITROËN
ADVANCED COMFORT®

För högsta möjliga komfort designades Citroën C3 i enlighet med Citroëns Advanced Comfort®-program. Citroën C3 har med sin fantastiska kupé, med plats för 5 personer, höjt standarden för bekvämlighet under bilfärd.

New Citroën C3 Citroen-Advanced-Comfort
New Citroën C3 Sieges

CITROËN ADVANCED COMFORT-SÄTEN

Citroën C3 är utrustad med speciella Advanced Comfort-säten som till 100 % är en Citroën-innovation.
Tack vare en specifik vaddering och struktur samt ett exeptionellt svankstöd ger dessa säten både ökad sittkomfort och stöd.

EN NY UPPLEVELSE AV KOMFORT

ETT BAGAGEUTRYMME PÅ 300 L

OCH ETT FLERTAL FÖRVARINGSUTRYMMEN

New Citroën C3 Coffre

Citroën C3 är den perfekta bilen för användning varje dag. Ett smart förvaringsutrymme i mittkonsolen, ett stort handsfack (6,25 l) och generösa förvaringsytor i framdörrarna frigör utrymme framtill i bilen. Citroën C3 har även ett generöst bagageutrymme på hela 300 l.

TEKNIK

Inspirerat av sina kunder och deras livsstil, gör Citroën C3 livet enklare varje dag tack vare ledande komfort och utbud av säkerhetsutrustningen.

New Citroën C3 Technologies

12 FÖRARASSISTANSSYSTEM

EN BEKYMMERSLÖS KÖRUPPLEVELSE

Nya_Citroen_C3

PARKERINGS-SENSORER FRAM

Systemet har designats för enklare körning i stadsmiljö och har 6 parkeringssensorer fram som varnar med en ljudsignal.

ADAS-ADML_315x425

NYCKELFRITT LÅS- & STARTSYSTEM

Med det här systemet kan du låsa och låsa upp samt starta din bil med nycklarna kvar i fickan. Bilen känner igen dig så fort du närmar dig.

ADAS-Active-Safety-Break_315x425

AKTIV SÄKERHETSBROMS

Säkerhetsbromssystemet begränsar risken för kollision. Det fungerar från en hastighet på 5 km/h för fasta eller rörliga objekt samt gångtrafikanter. Om systemet upptäcker en kollisionsrisk sänds en tydlig varning till föraren och om föraren inte reagerar bromsar systemet fordonet automatiskt.

ADAS-Aide-Demarrage-Pente_315x425

STARTHJÄLP I UPPFÖRSBACKE

Den här assistenten hjälper fordonet att starta i en sluttning. Systemet förhindrar att bilen börjar rulla i en sluttning när bromspedalen frigörs och fungerar i slutningar med över 3 % lutning genom att stabilisera bilen i 2 sekunder.

ADAS-Alerte-Attention-Conducteur_315x425

UPPMÄRKSAMHETS-VARNING

Det här systemet bedömer förarens uppmärksamhet genom att identifiera avvikelser i färdlinjen i förhållande till vägmarkeringarna. Funktionen är särskilt väl lämpad för vägar där hastigheten är över 65 km/h.

ADAS-AFIL_315x425

KÖRFÄLTSVARNARE

Det här systemet används för att tackla trötthet och korta ögonblick av ouppmärksamhet vid färd i över 60 km/h. Om bilen korsar en vit linje utan att körriktningsvisaren har använts, skickar systemets ut en ljudsignal och en viseull varning som gör föraren uppmärksam på situationen.

ADAS-Regulateur-Vitesse_315x425

FARTHÅLLARE MED HASTIGHETS-INSTÄLLNING

Systemet läser av den rekommenderade hastigheten på trafikskyltar och visar denna information för föraren. Information kan även ställas in i farthållaren och fartbegränsaren för att ge föraren en bekymmersfri färd.

ADAS-Camera-Recul_315x425

BACKKAMERA

När backen läggs i visar den här kameran bilens bakre vy på huvudskärmen. Vyn åtföljs av färgtaggar som varierar beroende på avståndet till ett hinder. 

ADAS-Coffee-break2_315x425

COFFEE BREAK ALERT

Det här systemet varnar föraren när det är dags att ta en paus, efter två timmars körning utan uppehåll i mer än 65 km/h.

ADAS-Commutation-Feux_315x425

AUTOMATISKT HEL- OCH HALVLJUS

Den här funktionen slår på helljuset eller halvljuset, beroende på trafiken, när två bilar detekteras.

ADAS-Reconnaissance-Panneaux_315x425

TRAFIKSKYLTS-AVLÄSNING

Systemet identifierar hastighetsskyltar och förmedlar informationen till föraren. Den identifierade hastigheten kan ställas in för farthållaren/fartbegränsaren. Systemet fungerar över hela hastighetsintervallet. Funktionen identifierar även skyltar som avslutar en viss väghastighet.

ADAS-Angle-Mort_315x425

DÖDAVINKEL-VARNARE

Det här systemet indikerar, via ett piktogram i sidospeglarna, att ett fordon befinner sig i den döda vinkeln. Funktionen fungerar enligt samma princip som parkeringssensorerna bak och är en stor säkerhetsfördel på t.ex. motorvägen.

MER KOMFORT MED PARKERINGSHJÄLP

Top